Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

Mam pytanie - czy w Football Manager grając jako menadżer klubu seniorskiego czy mamy także ustalać skład drużyn juniorskich lub rezerw ?

Proletariat

10.03.2006 19:33    #78722     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
wlasnie próbuje grac z kumplem z rl przez net'a ale cos mu fm 6.0.3 nie chce się wogóle włączyć :(

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
10.03.2006 18:08    #78723     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Nie chodzi o to żebyście się dowiedzieli stąd jak grać przez internet, tylko żebyście się mogli umawiać na granie :) A że topic jest przyklejony, to nie będzie zlatywał na dół i nigdy nie popadnie w zapomnienie ;)
myspace.com/marneszanse

10.03.2006 16:58    #78724     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
W tym temacie możecie się umawiać na grę w FM przez internet! Jeśli chcecie się dowiedzieć, jak grać w sieci, to polecam lekturę poradnika napisanego przez Bartona - http://cmrev(...)138.html . Odnosi się on do FM 2005, jednak w wersji 2006 nie było praktycznie żadnych zmian w tej kwestii.
Miłej gry! :)
myspace.com/marneszanse

10.03.2006 16:48    #78725     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :] W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj :)
myspace.com/marneszanse

gurba Partyzant

Grupa: Użytkownik
i w tym sęk że chcę go wypożyczyć żeby się bardziej rozwinął niż grając tylko w rezerwach, to co nie mam możliwości żeby go jakoś zachęcić np. oferując mu dodatkową gaże w klubie który chce go wypożyczyć?

jakubkwa Człowiek Renesansu

Jest jedna mozliwosc, tylko bardzo niebezpieczna :) Mianowicie - uprzykrzac mu zycie w naszym klubie, czyli np. karac utrata tygodniowki bez zadnego powodu :> Lepiej nie stosowac tego u zawodnikow, z ktorymi wiazemy jakies nadzieje na przyszlosc. Jesli jednak chcemy wypozyczyc gracza, by nie placic mu pensji, a jego obecnosc w klubie nie ma dla nas znaczenia, bo i tak nigdy nie zagra w pierwszym skladzie - moze sie to oplacic. Aczkolwiek i tu jest niebezpieczenstwo, ze nasze bezpodstawne ukaranie go wznieci bunt w zespole ;)

Grzechoo Hajer Przodowy

Gram GKS Katowice i mimo, że nie oferuję piłkarzom nowych kontraktów, co jakis czas pojawiają mi sie komunikaty typu: "Sławik podpisuje kontrakt" a żadnego kontraktu mu nie oderowałem! Co więcej: w opcjach ODZNACZONE mam, aby asystent przedłużał kontrakty w juniorach, rezerwach i pierwszej drużynie. Jak to naprawic?

Proletariat

10.03.2006 12:12    #78729     Sufler - Porady do gry - Kto moze polecic jakis talent
Rafal Grzelak ... noi moja perelka w Legii ... Daniel Oprita ... rumun prawy ofensywny pomocnik ktory moze grac rowniez na ataku ... potrafi przejsc cale boisko ... wzucic i zaliczyc asyste ^^

Proletariat

10.03.2006 12:09    #78730     Sufler - Porady do gry - Jak zrobic polskie talenty???
u mnie w Legii ... w 4 sezonie przyszedl mariusz piszczek ... 16latek ... nawet na niego nie zwrocilem uwagi ... a Tu patrze oferta od Barcy na 1.2 mln zł ... odrazu wbil mi do skladu ... odbior 17 krycie 19 gra glowa 17 ... brylancik :d rok gry 17 latek w reprezentacji pocinal ...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.