Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

piter20 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.03.2006 09:13    #78671     Sufler - Porady do gry - Trenerzy w reprezentacji
Zaczynam drugi sezon Bayernem i dostałem oferte prowadzenia Meksyku. Przyjąłem ją, ale teraz nie moge zatrudnić żadnego trenera,asystenta/fizjot.(wszyscy mi odmawiają objęcia stanowiska).Czy ma na to wpływ moja reputacja???( mam krajową mimo że w 1 sezonie wszystko wygrałem - LM, Mistrzostwo, Puchar Niemiec i Ligi). Czy moze w repr. z Ameryk nie da sie zatrudnić nikogo( jak patrze w profile sztabu szkoleniowego USA, Brazylii,Argentyny itp. to sa tam tylko menadżerowie) Prosze o pomoc :(:(

ongrajewiak Partyzant

15.03.2006 08:03    #78672     Sufler - Porady do gry - stronki o fm
checm grac sobo a nie wiem jak to zrobic

ongrajewiak Partyzant

15.03.2006 08:02    #78673     Sufler - Porady do gry - stronki o fm
jak mozna stworzyc swojo postac

jordaneq Młody aktywista

15.03.2006 04:54    #78674     Sufler - Porady do gry - znów save!!!!
Dobra,sorki to znowu ja i znowu mam problem z save'ami.Podczas wczytywania save'u w polowie wczytania wyskakuje komunikat o tresci ,,zapisana gra nie zostala wczytana".A gralem Kamerunem juz prawie w mś:(((((

Proletariat

15.03.2006 04:15    #78675     Sufler - Porady do gry - Barca - start
Grałem barcą nie raz, i zawsze sprawdzała mi się w pierwszym sezonie taktyka 4-2-3-1. Defensywa to wiadomo. Jako cofniętych pomocników wstawiam dwóch zawodników(Xawi, Deco) ustawianych na środkowej linii z zadaniami defensywnymi (strzałki do tyłu) i poleceniem częstych strzałów z dystansu. Jako trzech ofensywnych pomocników ustawiałem ronaldinho, messi, giuly. Z tym starałem się dokupić jakiegoś dobrego lewoszkrzydłoweg (np. Tuncay) i wtedy ronaldinho grał na środku.Swoją drogą giuly też potrzebuje zmiennika. Na szpicy: wiadomo Eto'o.
Jest co prawda problem z tą taktyką na początku drugiego sezonu, nie jestem pewien z czego to wynika, być może z błądów w przygotowaniach do sezonu.
Dobrej zabawy.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
14.03.2006 16:40    #78676     Sufler - Porady do gry - Barca - start
Mideros powiedział wszystko co powinienes wiedziec na ten temat ;) Ja osobiscie zagrałbym 4-5-1 z uwagi na to, że mają wielu dobrych pomocników i praktycznie jednego napastnika - Eto'o

Zduno Partyzant

14.03.2006 10:25    #78677     Sufler - Porady do gry - Pomocy
Witam mam problem z taktyką jak byście mi mogli napisac jaka jest najlepsza na polskie kluby byłbym wdzieczny(gram Arką Gdynią)

Proletariat

14.03.2006 08:48    #78678     Sufler - Porady do gry - Barca - start
mam bardzo pilną sprawę co do fm 2006 - grałem sobie pare sezonów Manchesterem, potem Bayernem, nawet Milanem:)< a ze słabszych Koroną Kielce, Stafford Rangers, Gretna> a teraz naszło mnie na barcę, i nie wiem za cholerę jaka dobrać taktykę!!!!!!!!!!!!! W tamtych klubach był zawze ok, używałem tam głównie swoich pomysłów, choc i czsem z netu coś sie brało, trochę modyfikowało i było ok, a w stolicy kataloni klops::))) Jak ktoś grał barcą, prosze o pomoc, jaką taktyke dobrać Mam 26 mnl i gram z pathem 6.0.3 na updacie Robi Robsona 3.0. Help!!!!! I nie róbcie sobie jaj, bo staram sie jak mogę od tygodnia, a tu nic!!!

Proletariat

14.03.2006 06:35    #78679     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Jestem chętny do grania przez net... w gre mam duuuże doświadczenie bo grałem we wszystkie managery od sezonu 97/98 aż po FM 2006. Ale nie grałem nigdy przez net. Moje GG:8629395

gosc Partyzant

13.03.2006 14:36    #78680     Sufler - Porady do gry - Morale po treningu
a co w przypadku gdy na intensywnosc treningu narzeka 2-3 zawodnikow? mam w skladzie 2 mlodych zawodnikow 17, 20 lat i tylko oni narzekaja. ale nie ma sensu chyba zmieniac terning calej druzyny jezeli reszta dobrze sie rozwija i przy atrybutach wszyscy maja zielone strzalki w gore (ci 2 mlodzi tez). Warto robic trening dla 2 zawodnikow? Nie bedzie to mialo wplywu na zgranie z druzyna itp?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution