Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

22.03.2006 09:42    #78641     Sufler - Porady do gry - Jescze jeden BUG
Wtedy biora pod uwage który grał ile meczy w lidze ... np. jak Rooney strzeliłby 22 bramki na 22 mecze a fred 22 bramki na 23 mecze to rooney by wygrał

batman949 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.03.2006 08:08    #78642     Sufler - Porady do gry - fm 2005 finances
Jak sei obsluguje program fm2005 finances i co nalezy wpisac w te puste pola gram wisla k

Proletariat

22.03.2006 08:03    #78643     Sufler - Porady do gry - Jescze jeden BUG
Gram Man-Utd i Rooney zdobył w sezonie 22 gole , tyle samo miał Fred w Chelsea(kupili go) . Gdy skończył się sezon napisali że Fred został królem strzelców a Rooney był wicemistrzem . Troche to głupi ale błędy muszą być :)))

Maszyk Partyzant

21.03.2006 15:51    #78644     Sufler - Porady do gry - Problem z Sav'ami
Prosze ja nie moge pomozcie jakos Zrobilem wszystko wedlug waszych wskazowek w Fm Scout Chodzi mi save czyli jest save dobry. wywaliłem wszystko co bylo zwiozane z managerem oprocz savow ktore schowalem w innym folderze. Pokoleji Instalka itp.Zainstalowalem patche wlanczam gre i wczytuje moj save z 2011 r i dalej to samo "Gra nie moze byc wczytana" Plz pomozcie nie chce mi sie znowu tyle grac ;(;(

Maszyk Partyzant

21.03.2006 15:51    #78645     Sufler - Porady do gry - Problem przy zapisywaniu
Prosze ja nie moge pomozcie jakos Zrobilem wszystko wedlug waszych wskazowek w Fm Scout Chodzi mi save czyli jest save dobry. wywaliłem wszystko co bylo zwiozane z managerem oprocz savow ktore schowalem w innym folderze. Pokoleji Instalka itp.Zainstalowalem patche wlanczam gre i wczytuje moj save z 2011 r i dalej to samo "Gra nie moze byc wczytana" Plz pomozcie nie chce mi sie znowu tyle grac ;(;(

Proletariat

21.03.2006 15:19    #78646     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
jestem maniakiem Legii, tylko niągram, nawet po pare razy od początku .... najdłużej grałem bodajze do 2021r. tylko raz nie wygrałem ligi, 3 razy p UEFA wygrałem ... i raz lige mistrzów .... ale teraz proszę o uwagę, udało mi się ściągnąc leo messi'ego do legii gdy miał 28 lat i był graczem roku w Milanie .... za około 110mln .... byłem z tego tak dumny ze zapomnialem zasavowac xD a potem nawet nie było mowy o rozmowach kontraktowych :(

Rafael089 Partyzant

21.03.2006 15:15    #78647     Sufler - Porady do gry - Problem przy zapisywaniu
Gram bez dodatków nic nie dodawałem skina mam podstawowego ten co jest od razu z grą

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
21.03.2006 14:20    #78648     Sufler - Porady do gry - Superpuchar Polski
Mecze o Superpuchar Polski rozpoczynaly sezon przez kilkanascie lat az do 2001 roku. Potem zostaly zawieszone az do sezonu 2003/2004, w ktorego jednej z ostatnich kolejek ligowych spotkac sie mialy juz aktualny mistrz Wisla i zdobywca PP Lech. Uznano wiec ten mecz za mecz o Superpuchar Polski. Padl remis i ten wynik liczyl sie w lidze, natomiast kto zdobedzie Superpuchar rozstrzygaly karne (wygral Lech). W zeszlym sezonie PP zdobyl Groclin, mistrzem zostala Wisla, ale zaden mecz o Superpuchar sie nie odbyl (a zgodnie z wczesniejsza tradycja winien sie odbyc na poczatku tego sezonu). To wiec pozwala wnioskowac, ze obecnie taki mecz nie jest juz oficjalnie okreslony w przepisach :>

birkin Partyzant

21.03.2006 10:58    #78649     Sufler - Porady do gry - problem z treningiem
Dlaczego moim zawodnikom spadaja umiejetności? Przez niemal cały sezon wszystko było w porządku,czyli umiejetności rosły jednak pod koniec sezony,czyli jakiś misiąc przed zakonczeniem rundy umiejętności wszystkich (!!!!) graczy zaczęły spadać. Jakiś czas temu miałem podobny problem ale tylko z dwoma zawodnikami i trwał zaledwie tydzień bądź dwa, jednak teraz ten problem dotyczy całego zespołu i jak wspomniałem na poczatku trwa już prawie dwa miesiące. Prosż e o radę.

artoni Partyzant

21.03.2006 09:57    #78650     Sufler - Porady do gry - problem
Mój brat wałączył FM 2006 za pomocą klawiszy ctrl+alt+delete zaraz potem jak zapisałem. Gdy włączyłem ponownie komputer i FM to save włączył się normalnie lecz nie mogłem grać meczy. Miałem najlepszych strzelców, asystentów, ale najbliższych spotkań już nie. Wszedłem w terminarz nic tam nie było. Zaplanowałem sparing i zagrałem go, ale nic się nie stało i wyglądało na to, że mecz z Polonią to jedyny mecz jaki kiedykolwiek zagrałem.Przez 2 mieśiące(komputerowe) wciskałem kontynułuj. Wiadomości przychodziły a mecz nie było. Skład mojego zespołu był normalny.
Proszę o pomoc!!!
Z góry dziękuję.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.