Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

24.03.2006 07:36    #78621     Sufler - Porady do gry - Schlake 04
Grał ktoś z was drużyną schalke? Jeśli tak to jaką taktyką i kogo kupiliście?

88borek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
wszystkie drużyny rozstawione:
88Borek-Newcastle United (neo 256)
Clikacz-Liverpool FC (radio 126)
Mateo-Arsenal Londyn (7 Mbit nie może hostować)
ZYGa91-Manchester United (1024 kbps upload 256 kbps może przyszły host)
Świeżak-Chelsea Londyn (radio 128)

ekipa do gry jest, teraz musimy tylko rozwiązać problem game mastera, jeżeli jeszcze nie wiecie jaki to problem to piszcie na gg: 8997704, i myślę że zaczniemy grać od poniedziałku. A więc pozostaje mi pozdrowić wszystkich i jesteśmy w konatkcie.

88borek Partyzant

póki nie ma informacji na temat gracza to nie mogę go dodać- niestety ... czekamy na podania na chelsea !

Proletariat

23.03.2006 13:35    #78624     Sufler - Porady do gry - Stwórzmy gracza!!
jak bardzo chcesz to siebie zrób ale to będzie bez sensu bo bedziesz grał cały czas tym zawodnikiem a innym nie dasz grać.jaka to przyjemność jak gracz ma same 20.

lukas Partyzant

23.03.2006 11:43    #78625     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ej Robuś ja doceniam Twoje osiagniecie bo wiem cos jak trudno zrobic cos z niczego ale czemu piszesz ze inni sie podniecaja ze wygrywaja np man utd lub milanem wszystko ale ta gra tez na tym polega zeby zagrac lepsza druzyna miec skladzik lux i wygrywac to tez jest jakas satysfakcja // i chyba do mnie tego nie kierowales ze sie podniecam bo atletico madrid nie latwo jest wygrac z np: realem madrid na wyjezdzie 3-0 lub barcelona 6-2!! przynajmniej ja doceniam Twoj wysilek wlozony w gre 5 ligi ale doceń tez innuch i niepisze odrazu ze sie podniecają bo moze są np :początkujący lub chcą poprostu zagrac gigantem by cos wygrac ja wiem jak to jest wygrac gigantem a malym klubem np :lige lub LM jest roznica i to duza ale mozna i zagrac i tak i tak jak kto woli :D

Proletariat

23.03.2006 10:45    #78626     Sufler - Porady do gry - "Gra nie moze być wczytana"
tak, jasne, panie Jakubkwa, a CDP powie, że nic nie wie i żeby grać od początku:) Sam juz to przerabiałem i wiem, że użeranie się z dystrybutorem gry w takim przypadku nie ma sensu. Na szczęście tylko raz wywalił mi tak sav i to jeszcze w cm, choc kilku znajomych miało ten problem. A rok 2011 to wcale nie tak aż bardzo dlaeko:) Zrób sobie przerwę i zagraj od nowa jakimś innym klubem Maszyk !

Proletariat

a ja sie zastanawiam, czy zacząć grac od nowa na nowym updacie, czy dalej na 3.0 - co radzicie?

Proletariat

23.03.2006 08:07    #78628     Sufler - Porady do gry - Stwórzmy gracza!!
czesc mam pyttanie czy jest możliwośc stworzenia gracza w fm 2005? Bo chciałbym stworzyc "siebie" i nie wiem czy jest taka opcja w fm 2006? A jeśli jest to powiedzcie mi gdzie, i jak do niej dotrzec. Pozdrawiam hej

KrzysztofR Młody aktywista

23.03.2006 06:41    #78629     Sufler - Porady do gry - Morale po treningu
Ja czasem robie Trening nawet dla jednego gracza, więc nie widzę w tym nic dziwnego...

Proletariat

23.03.2006 06:27    #78630     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Chetnie zagram przez neta. Prawdopodobnie wiem tez jak otworzyc porty na wiekszosci modemow/routerow.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution