Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

gosc Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.03.2006 07:39    #78611     Sufler - Porady do gry - jak wybudować nowy stadion?
Musze jeszcze dodac, ze tak ja jak i Widzew, czyli klub przeze mnie prowadzony, mamy reputacje krajowa, wiec zadna to rewelacja :-). Czytajac, to co napisalem wyzej, moglbym napisac skrotowo :-) :

Zeby moc rozbudowac stadion, trzeba miec w zarzadzie kogos, kto ma wysoka reputacje (najlepiej swiatowa, niestety czlonkow sie nie wybiera), a co za tym idzie aspiracje, w kasie miec kilkadziesiat mln zl zeby klub mogl pokryc koszty ewentualnej rozbudowy i zlozyc wniosek w momencie, kiedy druzyna od kilku kolejek prowadzi w lidze i tym samym wyprzedza oczekiwania klubu.
Mozliwe, ze w lepszym klubie, ktory regularnie gra w pucharach, osiaga sukcesy i ma juz rozbudowany mocno stadion, takie dzialania nie beda wystarczajce. Prawdopodobnie tutaj konieczne byloby zdobywanie raz za razem LM :-).

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
25.03.2006 06:51    #78612     Sufler - Porady do gry - 20 meczów na marne
Przegrasz, to bedziesz wiedzial ze twoj zespol nie jest wystarczajaco dobry na druzyne tej klasy i w przyszlym roku zrobisz transfery, dzieki ktorym ich pokonasz ;)
myspace.com/marneszanse

DiDi1992 Partyzant

25.03.2006 03:35    #78613     Sufler - Porady do gry - Problem ...
Mam problem ... Wczoraj odinstalowałem FM'a ... Miałem patcha 6.0.3 i update RR.4.0 ... No i dzisiaj instaluje ... Dodam,że odinstalowałem z tego powodu,że chciałem spowrotem wgrac patcha 6.0.2 ... No i instaluje gre,wszystko dobrze...Instaluje Upadte,też dobrze,dopóki nie przychodzi czas na Patcha ... Próbuje 6.0.2 ... hmm... Wyskakuje mi okno instalacji,a tam pisze,że już mam zainstalowanego patcha ... Hmm... No to myśle,włącze i gre i zobacze...Wchodze do gry,patrze a tam pisze,że wersja 6.0 ... Próbuje instalowac 6.0.3. ten sam problem ... Instaluje plik z polskim językiem,ponieważ mam płytke z Norwegii,wchodze do ustawień,zmieniam język na Polski,przeinstalowywuje mi język,wychodze z ustawień,patrze,a tu dalej Angielski język ... Próbowałem już 5 razy i dalej te same problemy ... Co mam robic w tej sytuacji !!?? Proszę,pomóżcie mi !! Dziękuje,za każdą odpowiedź !!
Vi er berømte Brann fra Bergen!

Grzechoo Hajer Przodowy

24.03.2006 15:24    #78614     Sufler - Porady do gry - 20 meczów na marne
Sposób na Serbów? Nie ma. Proponuje przyjąć porazke z godnością, bo save&load to jest jak gra na kodach.

Grzechoo Hajer Przodowy

24.03.2006 15:22    #78615     Sufler - Porady do gry - 2 liga hiszpanska
Nie da sie tak. Programisci zadbali o to ;)

p.obrocki Partyzant

24.03.2006 09:31    #78616     Sufler - Porady do gry - 20 meczów na marne
A jeśli dalej Ci nie pójdzie to przegraj te mecz, naucz się, że nie zawsze się wygrywa i wyciągnij wnioski na przyszłość ;)

p.obrocki Partyzant

24.03.2006 09:30    #78617     Sufler - Porady do gry - 20 meczów na marne
Spróbuj zagrać ofensywnie 4-3-3 z kontrami mocnym presingiem. Jak uzyskasz 2 bramki przewagi wtedy zacznij się bronić przechodząc na 4-5-1 z DCM.

p.obrocki Partyzant

24.03.2006 09:28    #78618     Sufler - Porady do gry - 2 liga hiszpanska
Niestety nie ma takiej możliwości. Drużyna B w Hiszpani musi grać min. 1 lige niżej. Podobnie jest w Polsce tylko tu rezerwy mogą grać najwyżej w 3 lidze i również nie mogą się spotkać z pierwszą drużyną w tej samej lidze. W tym wypadku są degradowane ligę niżej, więc gdy Malaga spadnie do II ligi to Malaga B również spadnie lige niżej.

Scout Młody aktywista

24.03.2006 09:00    #78619     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja prowadzilem w CM4 Man Utd 6 sezonow i cieszylem sie wygrywajac 4 razy lige i 3 lige mistrzow bo kocham ten klub.Ajaxem tez gralem (bo kocham ten klub)przez 5 sezonow i wygralem 5 razy lige i 1 raz l mistrzow oraz 1 raz PUEFA.Bylem szczesliwy gdy MIDO razem z Ibrahimowiciem robili pogrom.A nawiazujac do Manchesteru kiedy chcialem przedluzyc kontrakt z van Nistelrooyem pojawil mi sie drugi van Nistel...;) atak marzen:>Swoja droga fajny bug:)

jordaneq Młody aktywista

24.03.2006 08:47    #78620     Sufler - Porady do gry - 20 meczów na marne
czesc.gram lechem i wylosowalem partizan belgrad w 1 rundzie i pierwszy mecz gram w belgradzie.gralem juz 20 razy ten sam mecz i nigdy nie udlo mi sie wywiezc z belgradu nawet 1 punktu!!!co robic.jaki jest sposób na serbskie kluby??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.