Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Ebi-21 Kenebi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.03.2006 13:17    #78601     Sufler - Porady do gry - Schlake 04
nie wiedzialem ze sie taktyke wybiera pod nazwe zespolu ktorym sie gra

Proletariat

25.03.2006 13:17    #78602     Sufler - Porady do gry - 20 meczów na marne
to nie massz szans:) ale ta nauka zaprocentuje w przyszłości. Ja grałem koroną i sezonie 2 po wylosowaniu szachtara myslałem że po mnie. Ale ich przeszłem:) bez zapisów i innych pierdół. Niestety potem ograł mnie dość wzmocnony Clubb Brugge i zawitałem do PU. Ten zakończyłem na szalke w ćwierćfinale, pięknie było:)

Proletariat

25.03.2006 13:14    #78603     Sufler - Porady do gry - Schlake 04
polecam taktyke forest7, poszukaj jej na stronkach o fm2006. A kupuj najlepiej standardowych kopaczy - Edilson z Vitori DR_WBR_MR_AMR, kompanego, vanden boore, Fernando Genro i Lucas z Gremio, Runstrom z Hammarby za free, John Obi Mikel z lyn za 1 mln, freddy guarin i arenas też są tani, na bramkę polecam Ochoę albo Joan Carlosa. Pamiętaj, że oni musza trochę podrosnąć!!! A szalke grałem 5 sezonów i było fajnie

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

25.03.2006 12:54    #78604     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a ja gram moim ukochanym Śląskiem Wrocław, awans z 1 miejsca(jak ktos nie wie, to Śląsk zaczyna od II ligi) i juz jako beniaminek miejsce w PUEFA (jako zwyciezca Pucharu Polski) :)
3 sezon i tez jest niezle, poki co 4 miejsce(za Wisla, Wisla P. i Pogonia) przy czym mamy 2 kolejki mniej od liderujacej Wisly do ktorej tracimy tylko 5 pkt. W UEFIE dajemy rade, najpierw w 2. rnd. el. wyeliminowalismy Halmstads pozniej w 3. uporalismy sie z niemalymi problemami z zespolem Messiny w grupie mielismy Crveną Zvezde,Palermo,Club Brugge oraz Galatasaray.Bylo ciezko, musze przyznac, ale jakims cudem wyszlismy z 1 miejsca w grupie!! :D 1 runda oczywiscie trafiamy na Anderlecht...w dwumeczu 2-2 ale ze na wyjezdzie przegralismy 2-1 a u sibie wygralismy 1-0 to WKS przeszedl dalej! teraz sie mecze z Feyeenordem, na razie po pierwszym meczu w Rotterdamie jest 1-1.Polecam goraco Gregora Balazicia jak ktos szuka DP (19 lat, swietnie sie rozwija, bardzo perspektywiczny). Co do ustawienia to gram 4-3-1-2 bez zadnych strzalek i przynosi efekty!

PS. od razu mowie ze NIE wylaczam gry jak przegrywam ani nic takiego, bo moim zdaniem to psuje rozgrywke...

Gimli92 Partyzant

Gram sezon drużyną i jeśli teraz zainstaluję nowy uptade ( wcześniej miałem 3.0), to mogę spokojnie grać?? Nie popsuję mi to Save'a czy coś??

jeziorakFAN Partyzant

25.03.2006 11:25    #78606     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a ja od cma 03/04 i przez obydwa fmy probuje zrobic z wisly krakow klub swiatowej klasy i moim celem bylo podniesienie reputacji na kontynentalna.Jeszcze nigdy mi sie to nie udalo chociaz zaczynalem gre wisla przynajmniej 30 razy grajac najczesciej po kilka sezonow.Nie udalo mis ei tez nigdy wygrac wisla pucharu uefa albo ligi mistrzow.Gratuluje wszystkim, ktorym sie to udalo i mogli sprowadzac naprawde dobrych zawodnikow.

jordaneq Młody aktywista

25.03.2006 11:22    #78607     Sufler - Porady do gry - 20 meczów na marne
dobra luz.wygralem 2:0 i mam w grupie Midelsboroł,sevile,spartak moskwa i glasgow rangers

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
25.03.2006 08:57    #78608     Sufler - Porady do gry - Problem ...
Po zainstalowaniu patcha powinieneś mieć język polski. Nie instaluj tego swojego pliku (cokolwiek to jest) tylko wgraj patcha i powinieneś mieć polski język.
myspace.com/marneszanse

Ebi-21 Kenebi Partyzant

25.03.2006 08:00    #78609     Sufler - Porady do gry - 20 meczów na marne
panel sterowania -> dodaj/usun programy -> fm 2006
sprobuj tego

Scout Młody aktywista

25.03.2006 07:40    #78610     Sufler - Porady do gry - 20 meczów na marne
ja w pucharze angli wygralem z Chelsea.bez metody save&load.gralem def. i na kontry.Arek golos strzelil pieknego gola z dystansu i wygralem 1:0.:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.