Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

jordaneq Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.03.2006 06:28    #78591     Sufler - Porady do gry - gra-menu
czy idzie z gry przenieść sie do głównego menu niewyłanczajac gry?

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
26.03.2006 05:47    #78592     Sufler - Porady do gry - Pytanko o fotke
w folderze data/graphics/pictures/players stworzcie sobie nowy folder pod nazwa na przyklad 'ja' i umiesccie tam Wasze zdjecie w formacie .png i rozmiarze, najlepiej, 95x95 px. W tym samym folderze tworzycie plik config.xml o nastepujacej tresci:

gdzie w miejsce XXXXXXXXX wstawiamy nazwe zdjecia w png BEZ ROZSZERZENIA i MALYMI LITERAMI (jesli plik nazywa sie Moje_Zdjecie.png, to wpisujemy po prostu moje_zdjecie), a w miejsce YYYYYYYYY wpisujecie Wasze eFeMowe ID.

Co do pliku config.xml - mozna go po prostu napisac w Notatniku a nastepnie zapisac wybierajac typ Wszystkie pliki i podajac nazwe config.xml (razem z rozszerzeniem). To juz chyba wszystko. Wazne jest, zeby plik nazywal sie config.xml i zeby znajdowal sie w tym samym folderze co zdjecie, a takze by folder ten znajdowal sie w katalogu data/graphics/pictures/players (moze byc w dowolnym podfolderze tego katalogu, to juz nie ma znaczenia).

Proletariat

26.03.2006 03:41    #78593     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
fm 2006 6.0.2 chetnie zagram przez neta :D liga ? jaka wybierzesz :D zadnej sie nie boje
aha nie moge zakladac serwa

duze doswiadczenie gram w managery od 96 roku :D non stop :D

ktos rzuci mi wyzwanie ?

Proletariat

25.03.2006 16:02    #78594     Sufler - Porady do gry - Superpuchar Polski
byl mecz o superpuchar polski...jak lech wygral z legia pucghar polski...ostatnim meczem sezonu dla zespolow Lech i Wisla byl walsnie pomiedzy tymi zespolami...pzpn stwierdzil ze nie ma sensu grac dwoch meczy...po 90 inutah bylo 2-2 a o zwyciestwie w superpucharze decydowaly karne..wygrane przez Lech bodajze 4-2..dio tabeli dodano im po 1 pkt ( 90 min - 2-2)..fakty...bylem na tym meczu:D:D

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
25.03.2006 15:30    #78595     Sufler - Porady do gry - 2 liga hiszpanska
Nic sie nei dzieje, druzyna poprostu zwyciężą i nic. Nie wiem jak z awansami drużyn, ale rezerwy nie mogą awansować. Tak było w sezonie 2003-04 gdy Bayern (A) zwyciężył rozgrywki Regionalligi Sued, a dalej gra w tej lidze ;)

adryan Partyzant

25.03.2006 14:56    #78596     Sufler - Porady do gry - kasety
W FM grajac Realem M. otrzymywalem pare kaset w miesiącu , wiec chyba trzeba prowadzic jeden z wielkich klubów aby j otrzymywac(agenci staraja znalezc przeciez jak najlepszy klub dla swojego zawodnika)

sid007 Partyzant

25.03.2006 14:39    #78597     Sufler - Porady do gry - Rozwoj lig.
sorki ze tak spytam ale gdzie mozna sprawdzic ze poziom ligi wzrosl ? bo chyba powinien bo gram 6 sezon wisla kraków i moja reputacja klubowa jest globalna dzieki wygraniu 2 razy pod rzad ligi mistrzów :) choc inne polskie kluby nie radza sobie juz tak dobrze nawet dosc miernie ale chyba poziom ligi powinien skoczyc tylko nie wiem gdzie mozna by to sprawdzic jakim edytorem ?;)

Proletariat

25.03.2006 13:37    #78598     Sufler - Porady do gry - kasety
jak jakiś piłkarz zagra świetny mecz to jego agent może podesłać ci kasetę z nim. MOŻE i nie musi to zrobić, a dlaczego to robi to już tajemnica panów z SI. A w fm2006 zdarzył sie mi to chyba z raz, a gram od premiery prawie. w fm2005 było to częstsze.
PS - a to że nie otrzymujesz to nic straconego!

Proletariat

25.03.2006 13:34    #78599     Sufler - Porady do gry - jak powiększyć piłke?
zmień ją na większą w grafice skina - np. wrzuć tam tą standardową, starczy przenieść parę pliczków z jednego katalogu do drugiego i już!

Proletariat

25.03.2006 13:27    #78600     Sufler - Porady do gry - 2 liga hiszpanska
a co sie dzieje, jak drużyna b wygra 2ligę? nie awansuje? moja barca b jest na 1 miejscu i właśnie bęę sprawdzał, czy uda im sie awansować! A co z klubami "filiowymi" jak np Castillia w Realu Madryt???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.