Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

BzyK Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.03.2006 04:43    #78581     Sufler - Porady do gry - Brak danych osobowych
Witam. Od zawsze zastanawialem sie nad tym. Przeciez gra bylaby o wiele bardziej realistyczna i wciagajaca(ale i trudniejsza) gdyby nie bylo danych zawodnikow typu: rzuty wolne -18 wykończenie -7 itp itd. Pomyslcie, jakby bylo fajnie gdyby oceniac zawodnikow tylko po ocenach ich wystepow, samych wystepach, ilosci strzelonych goli i statystykach(np udane wslizgi itp):) W zwiazku z tym moje pytanie brzmi: czy istnieje jakis path lub cos takiego aby skasowac dane zawodnikow i wprowadzic taka rozgrywke?

p.obrocki Partyzant

27.03.2006 04:35    #78582     Sufler - Porady do gry - fabregas
Powiedziałbym inaczej. Wychowanek w FM'ie to piłkarz, który do osiągnięcia 21 lat spędził w danym klubie min. 3 sezony. Więc jeśli 17-letni Fabregas rozegrał w Arsenalu 3 sezony jest uznawany za wychowanka Kanonierów.

Proletariat

26.03.2006 17:28    #78583     Sufler - Porady do gry - fabregas
gram Barcelona i po kilku latach w lidze miestrzow musze miec 4 wychowankow i 8 zawodnikow wychowanych w hiszpanii.dlatego kupilem miedzy innymi xabiego alonso za 60 baniek z cielsi ,reyesa z man u. i wlasnie fabregasa z arsenalu za 28 milionow,bardzo sie zdziwilem gdy okazalo sie ze nie jest on traktowany jako moj wychowanek ani jako wychowany w kraju. z tego co sie orientuje to gdy wyjechal do anglii mial 17 lat a wychowankiem Barcy jest na 100%!!!!wiec o co chodzi!?!?

City Partyzant

26.03.2006 16:43    #78584     Sufler - Porady do gry - "Ustawiony" mecz?
a mi sie wydaje ze to jest bug :) bo ja tez gram bardzo dobrze strzelam 3 bramki i jest 3:0 a w 80 minucie jakis sredni napastnik sieka hattricka i jest 3:3 :P to jest przesadzonu bug tak jak i ten z bramkarzami co w meczu zemna wylapuja 10 :P

City Partyzant

26.03.2006 13:21    #78585     Sufler - Porady do gry - Problem z kondycją
albo te sparingi :) hehe jak grasz po 8 to prawie pol sezonu :P

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

26.03.2006 13:09    #78586     Sufler - Porady do gry - Pytanko o fotke
Jak moge zrobić warstwe w zdjeciu zebym nie mial czarnobialego? Jakiego programu uzyc ?

lukas Partyzant

26.03.2006 13:01    #78587     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
kunXon----masz racje ja tez gram atletico madrid i tez niewylaczam gry jak przegrywam bo jakbym wylaczyl to juz chyba bym tym zespolem nie gral bo wedlug mnie to oszustwo pierwszego stopnia a i kupilem w 4 sezonie do atletico madrid za 70 mln euro C.Ronaldo ;d (serio) a moje sukcesy to wygranie ligi w 3 sezonie i teraz jestem w finale pucharu krola z barcelona i narazie prowadze w lidze bardzo pewnie czyzby udana obrona tytulu :D i gratuluje swietnego prowadzenia Slaska Wroclaw :D pozdro

mideros Partyzant

26.03.2006 11:51    #78588     Sufler - Porady do gry - półzawodowy na zawodowy
czesc. mam pytanie. gram lige szkocka zespolem cowdenbeath. gram juz 3 sezon w division 1 zawsze jestem w czolowce lecz nie moge awansowac zawsze jest ta lepsza druzyna ktora awansuje do ekstraklasy. moj zespol jako jedyny ma status polzawodowy. mam okolo 3mln funtow i nie wiem od czego zalezy przejscie ze statusu polzawodowego na zawodowy poniewaz status zawodowy daje mozliwosc zakupu swietnych pilkarzy. prosze o pomoc

City Partyzant

26.03.2006 10:40    #78589     Sufler - Porady do gry - Czemu nie mogę wygrać?
popieram przemka co do bramkarzy :) jest to az za denerwujace,gram MU i bramkarz przeciwnej druzyny co w innych meczach mial noty 6,6,7 u mnie łapie 10 i broni wrecz niewiarygodnie lata na bramce jak matrix

Proletariat

26.03.2006 10:22    #78590     Sufler - Porady do gry - Barcelona
Pozdrawiam, :) musze się do czegoś przyznać gram w managery od CM'a 4 ale nigdy nie tkneło mnie by zgrać jakimś klubem z czółówki, zresztą 99% mojej gry owijało się wokół samej Legii ... ale nastał czas ze mam ochotę popykać sobie Barceloną ... wie ktoś kogo tam trzeba na wstępie kupic za rozsądne pieniądze i zeby sobie dawal rade ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.