Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

88borek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
normalnie jak widze co wy tu wypisujecie to mam z was taka beke ze to jest chuj buahahahaha
jak chcesz miec skutecznego napastnika to ściągaj do klubu silnego, skocznego z grą głową i wykończeniem akcji co jest błyskotliwy i ma dobre pozostałe statystyki mentalne
jeżeli pracującego zawodnika to szybkiego z przspieszeniem zdeterminowanego walecznego i pracowitego
a jak obronce to z odbiorem kryciem gra glową silnego i skoncetrowanego z ustawianiem sie i z pozostalymi mentalnymi na duzym poziomie

fergie napisał "Środkowy pomocnik - PODANIA !!!" czyś ty ocipiał ? samymi podaniami chłopak nie pogra, u środkowego chodzi przedewszystkim na kreatywności i błyskotliwości, technika drybling i dopiero wtedy podania i strzaly z dystansu

Proletariat

29.03.2006 13:47    #78552     Sufler - Porady do gry - Własne ID
Skąd mam wiedzieć jakie jest moje ID ? I ID innych graczy ? Gdzie można to sprawdzić ?

Proletariat

29.03.2006 13:25    #78553     Sufler - Porady do gry - Pytanko o fotke
A czy można w ten sposób dodawać fotki innych graczy ?

Proletariat

Bramkarz - chwytanie, refleks, ekscentryczność radzę poniżej 10
Obrońca Środkowy - odbiór, krycie, gra głową, warunki fizyczne powinny być wysokie
Obrońca Boczny - odbiór, kondycja, szybkość, jeśli mają grać ofensywnie to drydling i dośrodkowania się przydadzą
Defensywny pomocnik środkowy - odbiór, krycie, podania, warunki fizycze powinnny być wysokie
Środkowy pomocnik - PODANIA !!!
Ofensywny pomocnik środkowy - pierwszy kontakt ( czy jak temu tam, w angielskim First Touch ), drybling,szybkość, podania, przydaje się strzał z dystansu
Wszyscy pomocnicy boczni (defensywni, ofensywni i normalni) - drybling, szybkość, kondycja, dośrodkowania
Napstnik i snajper - wykańczanie akcji, przydaje się główkowanie, dość ważny drybling i pierwszy kontakt, szybkość bardzo potrzebna

No i oczywiście cena ( musisz zapłacić 2-3 razy więcej, niż gostek jest warty, chyba, ze jest na liście transferowej, lub kończy mu się kontrakt ;) Im starsi, tym tańsi.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
29.03.2006 11:41    #78555     Sufler - Porady do gry - Cipi czy Axel ?
Nie kupuj Cipiego, po co ci 35 latek? Zagra max 1-2 sezon i już leci, a taki zespół jak Ascoli trzba budować perspektywistycznie.
myspace.com/marneszanse

Proletariat

29.03.2006 10:42    #78556     Sufler - Porady do gry - Cipi czy Axel ?
Jednak, wciąż nie mogę się zdecydować... Cipi i Buskermolen, czy Axel i Buskermolen. Bo Buskermolen może grać zarówno jak DC jak i DM... PROSZĘ O POMOC !!! Może BARTOSH!, Ty coś doradzisz, byłeś menedżerem Ascoli... :(

Proletariat

29.03.2006 06:25    #78557     Sufler - Porady do gry - Juventus Turyn
Czy ktoś z Wads gra Juventusem Turyn ?

Trojek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Zależy na jaka pozycję. Jak dla mnie dla obrońców krycie , odbiór i gra głową , ustawianie się , fizyczne wiadomo jak najlepsze , gram długimi piłkami więc dla mnie także dośrodkowania. Pomocnicy - też zależy czy defens czy offens itd. Napastnicy wiadomo - technika , drybling , wykańczanie akcji , pozostałe jak strzał z dystansu czy gra głową w zależności od stylu gry ,np. czy masz duśo dośrodkowań (głowa) . A ogólnie czym więcej tym lepiej :)

Proletariat

29.03.2006 04:16    #78559     Sufler - Porady do gry - Patche
gra jest w PYTE!!!!!!!!! EXTRA GRA. SUPER GOŚCIU NA WOLNYM RYNKU: 17 LETNI -KAJU-

Proletariat

29.03.2006 03:49    #78560     Sufler - Porady do gry - Cipi czy Axel ?
Dobra MARIUSZSZSZ_X, ale Ja sprowadzam głównie starszych zawodników (powyżej 30), a Axel byłby na góra dwa sezony...
Ale na pozycji Axela mam z kolei 20 latka, więc taki gracz by się przydał...Ale za Axelem przemawia też cena....Chyba jednak kupię Axela ;)
Ale jak ktoś może to proszę jeszcze o radę... ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution