Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

31.03.2006 11:21    #78541     Sufler - Porady do gry - Ważny element zespołu
zgadzam sie z klanem.a tak apropos ryba gdzie gra ten fernandez

lukas Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.03.2006 09:47    #78542     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ja juz zaczynam na 100 % HSV ;d juz nie zmieniam teraz klubu ;d gram HSV //a jak tam idzie moim kumplom z cmrev?? granie m.in. Slaskiem, Dag&Red?? :D:D:D:D:

Proletariat

31.03.2006 07:46    #78543     Sufler - Porady do gry - Bez Japoni
Po wgraniu update nie ma prawdziwych piłkarzy w reprezentacji japoni. Jeśli jakiś prawdziwy miłośnik FM wie co trzeba zrobić żeby byli prawdziwi zwodnicy Japońscy to niech napisze i mi pomorze! Niemcy są, ale po wgraniu update robiego nie ma Japoni i nie pomaga usunięcie folderu Inc. Napewno jest jakiś nieoficjalny sposób. Pomórzcie!

Proletariat

31.03.2006 06:16    #78544     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem FM 2006
Zainstalowałem sobie Football Managera 2006, ale coś sie skopało i nie chce się uruchomic. Reinstalowałem go ale to nic nie daje. Komputar mam taki całkiem całkiem gre oryginalną... CO JEST GRANE???

Ryba Partyzant

30.03.2006 15:30    #78545     Sufler - Porady do gry - Ważny element zespołu
Witam. Gram Wisłą Kraków i w pierwszym sezonie zdobyłem puchar UEFA a pomogi mi w tym m.in. Tomek Kłos i Matias Fernandez. Na początku drugiego sezonu gracze ci chcą opuścić mój klub i nie akceptują nowych kontraktów.
Czy jest możliwość zatrzymania ich w klubie?

Proletariat

30.03.2006 11:15    #78546     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Po 18 sezonach gry (V-ligowym na starcie) Dag&Red gram wreszcie w Lidze Mistrzów!!!

lukas Partyzant

30.03.2006 10:54    #78547     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
jednak zrezygnowałem jan narazie HSV musze zagrac innym klubem takim zeby mi odpowiadal moze Rennes lub ... jak juz sie zdecyduje na bank to napisze kim gram :D

themorpheus Partyzant

30.03.2006 05:47    #78548     Sufler - Porady do gry - Ostatni stoper ?!
siemanko, zauwazylem ze gdy do klubu sciagniemy jakiegos zawodnika ktory moze grac tylko na pozycji ostatniego stopera "LB" za linia normalnych srodkowych obroncow, to jego nazwisko nie jest pokazywane w oknie calego skladu. Mozna go tylko wstawic do skladu z widoku "Taktyki". JESTEM CIEKAW CZY KOMUS TEZ TO SIE PRZYDARZYLO?! Trzymajcie sie ELO

p.obrocki Partyzant

Reaper - może i są, ale to trzeba było by podawać pprzynajmniej połowę ze wszystkich parametrów piłkarza.
A co do tego co napisał Fergie, to jego piłkarze nic nie pograją. Tak jak 88borek zauważył. Na każdej pozycji bardzo duże znaczenie mają również parametry psychiczne.

Świeżak Partyzant

hahaha A gramy codziennie.....!! :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution