Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

01.04.2006 08:37    #78531     Sufler - Porady do gry - Błąd save'a
Gram juz 4 sezon i dzisiaj nie moglem wczytac save'a. Wyskakuje mi że błąd spowodował KERNEL32 co sie stało? Inne sejwy dzialalja bezproblemowo. Bardzo prosze o pomoc w tej sprawie ... może ktoś już tak miał?

Proletariat

01.04.2006 08:00    #78532     Sufler - Porady do gry - Im lepiej, tym gorzej
Wszystko wymienione przez Archiex to prawda. Dorzuce tylko kilka uwag. Grałem około 20 sezonów wlidze Ukraińskiej i wyciągnełem do ekstraklasy Podole. Zespół dzięki wielu sukcesom wdrapał sie na 2 miejsce w rankingu klubów europejskich. Jednak górna granica tego co mogłem zaproponować zawodnikowi wcale się nie podnosiła a wręcz spadała i była dużo niższa niż Dynama Kijów czy też Szahtaru (sprawdziłem bo przeżuciłem się po Podolu na te kluby). Absurd polegał też na tym że zawodnicy odchodzili mi do "silniejszych" zespółów w lidze ukraińskiej mimo iż w rankingu mój zespół był wyżej notowany i 5 razy z rzędu zdobywał mistrzostwo. Miałem potęzne limity transferowe około 30 mln, potężne limity płacowe i bezsensownie niską górna granicę płacy tygodniowej co zamykało możliwośc kupienia wielu zawodników. Może mi ktoś napisać czy w FM2006 coś na tym tle się zmieniło?

lukas Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.04.2006 07:34    #78533     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a ja gram HSV sprzedalem paru (moim zdaniem nieprzydatnych w druzynie) i kupilem kisliy,arshavin,fabio santos. to wszyscy co ich kupilem na 1 sezon zobacze jak bedzie szlo a teraz ide sie wziasc za fm-a ;d i pozdro

Proletariat

01.04.2006 06:48    #78534     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
chetnie zagram z kims przez neta...GG 6006612 szybkosc neta 512Kb/s 512 RAM procek 3.2...zglaszac sie

Ryba Partyzant

01.04.2006 06:39    #78535     Sufler - Porady do gry - Ważny element zespołu
Matias Fernandez gra w COLO COLO-Chile

lukas Partyzant

01.04.2006 04:36    #78536     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a co nie miales wczesniej Huntelaara w skladzie przecierz..aha chyba ze grasz bez uaktualnienia Robiego

jordaneq Młody aktywista

01.04.2006 04:03    #78537     Sufler - Porady do gry - Czemu?
Chcialem pograc z kumplem przez internet.On hostowal.Ale gdy spisalem od niego IP i wpisalem go u mnie wyskoczyl komunmikat ze brak polaczenia z serwerem?Co sie stalo?czy idzie to naprawic?

Proletariat

01.04.2006 03:08    #78538     Sufler - Porady do gry - client_db tylko do odczytu
Jeśli był taki temat przepraszam, nie znalazłem.

A mianowicie mój problem wygląda tak.

Gdy wchodzę w edytor (ten który już jest w managerze po instalacji) i próbuję załadować bazę danych gry wyskakuje mi powiadomienie że plik
clien_db ma ustawiony parametr tylko do odczytu i nie ładuje mi się już edytor. Tak samo jest jak próbuję wgrać jakiegoś Update'a. Wyskakuje mi że jest błąd: Brak dostępu (czy coś w tym stylu).
Co z tym zrobić?
Bardzo proszę o pomoc. Szukałem odpowiedzi na to pytanie na internecie ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi.

PS: Moja gra jest oczywiście oryginalna.

Maszyk Partyzant

31.03.2006 12:17    #78539     Sufler - Porady do gry - Patche
No nic nie pomaga plz pomozcie chce sobie pograc ;/

Proletariat

31.03.2006 11:31    #78540     Sufler - Porady do gry - LMA Manager 2006
Witam.
Czy ktos z was ma jakies informacje na temat gry LMA Manager 2006 ?? Czy wyjdzie ona w wersi polskiej albo czy wogle zostanie ona u nas wydana??
Pogrywalem sobie we wczesniejsza wersje tej gry kiedys na pleyaku i mial kilka ciekawych elementow. Z checia bym do niej wrocil - w koncu nie samym FM-em czlowiek zyje :)
Narazie znalazlem tylko jedno info o tej gierce na polskich stronkach ( http://gry.w(...)644,3172 ).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution