Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
02.04.2006 06:42    #78521     Sufler - Porady do gry - Drugi sezon.
Przykład z rzeczywistości: Górnik Łęczna. W pierwszym sezonie (zwłaszza jesienią) grali fantastycznie, pózniej troche słabiej, teraz dość przeciętnie. Takie jest życie :]

Proletariat

warto kupić apula bete z piunik Armenia. 5 rep. 19 lat. piłkarz chce grać w każdy polskim klubie pierw.ligowym np. bełchatów . za jedyne 200tys euro i od razu jest wart ponad milion euro. interesują się nim takie kluby jak austria wiedien,panathinaikos. trzeba sybko kupić. drugim bramkarzem jest sebastian dimitriu hutan z sheriff rumuń 21 lat. piłkarz chce grać tylko wiśłe,legi,groclin. można już kupić za 120tyś euro i jest wart od razu ponad 800tyś euro.zainteresowania olympiakos,auxerre. warto też zaintere. się też krzysztof leszek z lechi gdańsk. michał cichosz bramkarz ma jedyne 16 lat i jest podstawowym bramkarzym w radomiaku. warto kupić go za 2,3 lata jak już się ogra.

Proletariat

02.04.2006 06:10    #78523     Sufler - Porady do gry - kasety
Ja grałem w fm2005, cyba łącznie za 12 sezonów , wisłą i man utd i dostałem tylko raz tą kasete z nagraniem

Proletariat

02.04.2006 00:25    #78524     Sufler - Porady do gry - Drugi sezon.
też tak miałem jak grałem milanem w pierwszym sezonie robili co chcieli a w drugim grali beznadziejnie

gosc Partyzant

Grupa: Użytkownik
01.04.2006 20:58    #78525     Sufler - Porady do gry - Bukmacherka w FM...
W wiekszosci przypadkow te kursy sie nie sprawdzaja. W sumie tak jak w rzeczywistosci, bo buki leca sobie w kulki z graczami jak tylko moga, czyli zawyzaja sztucznie kurs na ekipe, na ktora wielu ludzi pewnie postawi, ale ekipa ta w rzeczywistosci na pewno nie wygra :-). Tyczy to sie glownie meczow ustawianych przez mafie i samych zainteresowanych. Bo inne ploty raczej tu nie dzialaja...to tyle jesli chodzi o realizm :-).

Ryba Partyzant

01.04.2006 15:42    #78526     Sufler - Porady do gry - Drugi sezon.
Czy wie ktoś dlaczego drugi sezon jest zawsze trudniejszy od pierwszego? Przecież nie powinno tak być ,bo drużyna się zgrała i lepiej współpracują poszczegulne formacje i zawodnicy. Specjalistów oraz innych prosze o jakieś rady bądz wskazówki.

lukas Partyzant

01.04.2006 14:15    #78527     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
wiec napisze dla zainteresowanych ze narazie niegram HSV //zaczne nimi grac w poniedzialek czyli 3 marca :D a jakby ktos chcial pogadac o fm-ie 2006 to dawac na gg :3435918 (szczegolnie chcialbym pogadac z kunXonem,Robisiem i Scoutem ale inni tak samo proszeni :D ) pozdro

Proletariat

01.04.2006 13:37    #78528     Sufler - Porady do gry - Rezim treningowy
moze i masz racje :)ale jakos nie mam do tego weny :) no ale skoro tak mowisz to spróbuje :)
P.S. grasz moze w Tibie ?>do Grzechoo'a

BzyK Partyzant

01.04.2006 11:36    #78529     Sufler - Porady do gry - Infekcja wirusowa
Tak, to możliwe, a nawet pewne, że inni gracze zarazili się od tego zawodnika.

bastek26 Partyzant

01.04.2006 10:48    #78530     Sufler - Porady do gry - Infekcja wirusowa
A więc gram sobie elegancko Newcastle, no i zawodnik zachorował mi na infekcję wirusową. A że potrzebowałem go na bardzo ważny mecz w FA Cup. Postanowiłem leczyć go w klubie przez fizijoterapeutów. Od tamtego momentu wszyscy zawodnicy po kolei na to chorują (już 13 graczy!!!). Czy to możliwe, ze się od siebie zarażają???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution