Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

moloko Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.04.2006 14:25    #78511     Sufler - Porady do gry - Druga drużyna
Gram w lidze rumuńskiej drużyną FC Caracal, od początku drużyna ta nie ma drugiego zespolu ani drużyny U-19. teraz jestem w pierwszej lidze i przydalaby mi sie taka druzyna zeby ograc mogli sie mlodzi zawodnicy. Czy jest jakas mozliwosc dodania drugiego zespolu np. Caracal II lub Caracal U-19???

Evening Młody aktywista

04.04.2006 11:33    #78512     Sufler - Porady do gry - status kraju
A co, Ebi, 100 sezonów grałeś??

Proletariat

04.04.2006 08:50    #78513     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja chcialem sie pochwalic ;) że Borussią Dortmund w pierwszym sezonie zdobylem Puchar UEFA(po wcześniejszym wygraniu InterToto oczywiscie) w finale pokonując Liverpool 4:1(!) a w lidze 3 miejsce [bez żadnego wczytywania oczywiscie]
Ogram WEST BROM idzie mi calkiem dobze przegralem tylko 2 mecze (oba na wyjezdzie) a mam juz prawie polowe sezonu.
pozdro all :)

Proletariat

04.04.2006 07:14    #78514     Sufler - Porady do gry - Barcelona
ja w pierwszym seszonie kupiłem mexesa i super sie sprawuje wygralem wszystko żadnego meczu nie przegrałem

Scout Młody aktywista

03.04.2006 07:16    #78515     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Zapomnialem sie pochwalic tym, ze w 1/2 PUEFA wygralem na wyjezdzie z Evertonem 0:5, a w domciu 1:1. z sevilla w finale wygralem 2:1.

gosc Partyzant

03.04.2006 05:44    #78516     Sufler - Porady do gry - Drugi sezon.
Koledzy skupiajacy sie na watku zgrania zespolu zapominaja, ze nie kazdy robi czystke w skaldzie po obieciu posady :-). Czesto bywa tak, ze druzyna ma wielki potencjal i od razu wszystkich ogrywa. Wiec spadek formy mysle, ze jest sztucznie generowany przez silnik gry, niezaleznie od tego co sie wyprawia ze skladem. Ja osobiscie probowalem roznych wariantow do tej pory. Od czestego dokupowania i wymieniania zawodnikow w skladzie po absolutna stabilizacje i kilkuletnie zgrywanie formacji. Wszystko konczy sie dosc szybko nagla indolencja strzelecka:-). A wspominam o strzalach, bo tak sie dziwnie sklada, ze moje druzyny zawsze graja dobrze i maja przewage nad przeciwnikiem, ktora udokumentowuja spora iloscia 100% sytuacji w meczu. Nie sa to byle jakie sytuacje, tylko takie rzec by mozna akcje do pustej bramki, czyli nie do skopania. Jedyna zmiana w okresie ewidentnego spadku formy jest taka, ze te sytuacje przestaja byc wykorzystywane :-). Po prostu do pewnego momentu 10 na 10 strzalow na pusta bramke wpada bez klopotu, a po przekroczeniu magicznego progu dobrych wystepow 10 na 10 strzalow na pusta bramke...wyciagana jest przez supermanow, ktorzy pojawiaja sie znikad na ulamek sekundy przed strzalem moich snajperow :-). Moglbym uznac, ze to wyborna forma przeciwnika w danym meczu...gdyby nie dotyczylo to co najmniej kilkunastu meczow z rzedu :-). Ale bywa i tak, ze trwa to nawet dluzej, co niestety skutkuje kopem w tylek na zielona trawke.

Proletariat

03.04.2006 05:34    #78517     Sufler - Porady do gry - Przyszlosc
pograj to sie dowiesz

FmFan Partyzant

02.04.2006 14:15    #78518     Sufler - Porady do gry - Ostatni stoper ?!
Jest na to tylko jeden sposób. W karcie treningu gracza wyszkol go na pozycję OŚ (środowy obrońca). ;)

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

02.04.2006 11:59    #78519     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
bardzo chętnie zagram w FM 2006 v.6.0.2....moge grac w kazdej lidze o prawie kazdej porze...jestem zapalonym fanem serii...tyle ze niedoswiadczonym graczem internetowym...gg: 7592980...zapraszam!!!!!!!

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

02.04.2006 09:33    #78520     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
dobra, mialem napisac co tam w WKSie to pisze :p wiec jest cieniutko...z 21 ludzi znajdujacych sie w pierwszym skladzie az 15 nie chce podpisac nowego kontraktu(!!!) poza tym wlasciwie wszystko idzie w dobrym kierunku :) w PUEFA jest juz faza grupowa(Marsylia, Palermo, Galata i Pasching) i jak narazie zgarnelismy 3 pkt na Marsylii grajac u siebie (2:1, bylismy lepsi calutki mecz:D). w lidze zas jest lepiej niz sie spodziewalem:
Wisła K. 14 m. 33 pkt
ŚLĄSK 13 m. 28 pkt
Wisła P. 14 m. 22 pkt
tylko te cholerne kontrakty mnie martwia, bo nie chce grac samymi wychowankami, chociaz niektorzy sa nawet bardzo udani (Krzysztof Iwan, 18 lat O P, wartosc 3.5 mln zł)

PS. lukas napisze do Ciebie tylko sie pojaw na gadu :P
pzdrx

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution