Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

jordaneq Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.04.2006 09:21    #78501     Sufler - Porady do gry - FM Scout
Czy to prawda ze program FM Scout dziala na savy TYLKO z patchem 5.0.3???Jesli tak ,to skad moge sciagnac ten patch?A jesli nie to czy dziala tez na 5.0.5????

maciekfm Partyzant

06.04.2006 09:08    #78502     Sufler - Porady do gry - Jak poprawic swoje parametry?
ja tez gram druzyna Cambridge City. i mam pytanie: co mam zrobic aby moja druzyna nie miala statusu pol-zaodowego tylko ZAWODOWY? prosze o pomoc! moj nr. GG 7974712 pisac gdy jestem nawet nie dostepny. pozdro

Proletariat

05.04.2006 17:26    #78503     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
W 3 rundzie kwal Ligi Mistrzów zmierzyłem, sie z Interem: 4:3 na wyjezdzie i 1:1 u siebie, w fazie grupowej gram z zespołami: Ajax, Villareal i Sporting - a to wszystko oczywiście moim Dag&Red (V liga angielska na starcie 20 sezaonów temu)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To jest satysfakcja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
05.04.2006 13:47    #78504     Sufler - Porady do gry - wiselkaaaa
Pracuj na to...
A jeśli jesteś z tych leniwych to odpal sobie oficjalny edytor gry znajdujący się w folderze z grą.
myspace.com/marneszanse

Proletariat

05.04.2006 08:52    #78505     Sufler - Porady do gry - wiselkaaaa
Ciekaw jesem ile razy wchodzileś i wychodziłeś na jeden mecz. Wygranie polskim klubiem LM w 1 sezonie wydaje się mało prawdopodobne

Proletariat

05.04.2006 07:53    #78506     Sufler - Porady do gry - wiselkaaaa
po co ci najlepsi zawodnicy ja wole miec mlode talenty z polski niz jakies gwiazdy z zagranicy

p.obrocki Partyzant

05.04.2006 04:38    #78507     Sufler - Porady do gry - Klauzula odejścia
jakubwa - tylko czemu gra sama proponuje dodanie tej klauzuli już 20-latkom?

Proletariat

04.04.2006 20:29    #78508     Sufler - Porady do gry - wiselkaaaa
mam pytanie jak zwiekszyc reputacje w klubie gram wiselka 2 sexon wygralem LM w 1 sezonie :) i mam ponad 60 mln zlotych hajsu wiec moge kupic kogos lepszego ale nie chca przechodzic co...co mam zrobic plis helppppppp !!!!!!!!!!

Trojek Partyzant

04.04.2006 16:19    #78509     Sufler - Porady do gry - Szybkość rozgrywania meczy
Napiszcie proszę ile lig ustawiacie na początku gry? I jaka różnica jest w jakości gry między szczegółami pełnymi a normalnymi ? Zawsze grałem lige polską. Aby jednak mieć możliwośc objęcia klubu z którejś z mocniejszych lig (reprezentacji mam juz dość) zagrałem od nowa i dodałem ligi: włoską , niemiecką , hiszpańską , portugalską , francuską , holenderską oraz polską gdzie zaczynam jak zwykle w 2 lidze. Poziom szczegółów w każdej z lig pełny. I powiem jedno: komputer rozgrywa tyle meczy że sama gra jest w tym momencie do bani , trwa to i trwa. Zajętość procesora i pamięci jest poniżej 50% , także to nie wina sprzetu . Stąd też moje pytanie: czy da sie to jakoś zoptymalizować by gra nie straciła za dużo na miodności , toczyła się szybciej i można było otrzymywać propozycie z innych lig ? Jak gracie wy ? Pozdrawiam :)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
04.04.2006 14:27    #78510     Sufler - Porady do gry - Jak zrobic screena?
Zbierając wszystko do kupy:
W czasie gry wciskasz na klawiaturze klawisz "Print Screen". Następnie włączasz jakis program graficzny, np. Paint. Wklejasz screena za pomocą kombinacji klawiszy Ctrl(Control) + v. Następnie zapisujesz, najlepiej w formacie JPG albo JPEG. I to wszystko. Ewentualnie możesz jeszcze nazwać owego screena ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution