Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

jordaneq Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.04.2006 09:41    #78491     Sufler - Porady do gry - o stronce
Czy moglibyscie aktualizowac dzial talenty bo kazdy z talentów juz sprawdzilem i kiedy mozna bedzie korzystac z fileplanet???Poza tym strona swietna gratuluje

XerfaX Partyzant

08.04.2006 08:59    #78492     Sufler - Porady do gry - wymiana pozycji
mam problem, niedziala mi opcja zamiana pozycji w oknie taktyki. znczy kaze np wymieniac sie pozycjami grajacym na skrzydlach stankovicowi i figoa oni caly czas biegaja po swoich stronach i niezamieniaja sie nimi podczas akcji. czy to jakis bug czy ja nieumiem uzywac opcji? dawalem jednemu tylko zeby sei zamienial- nic dawalem obydwu -to samo :((

gosc Partyzant

08.04.2006 05:45    #78493     Sufler - Porady do gry - Jak zrobic screena?
Ja bym jeszcze dodal, ze oprocz programow graficznych mozna tez wklejac skopiowany screen do edytorow tekstow, arkuszy kalkulacyjnych...ogolnie wszystkich programow, w ktorych grafika jest wykorzystywana jak sadze :-).

gosc Partyzant

Ja bym powiedzial, ze zaznaczasz to co Cie interesuje. Czyli jesli chcesz zeby Ci sie wyswietlaly informacje nt. samych rozgrywek globalnych, to zaznaczasz druga opcje. A jesli chcesz miec wzystko od A do Z to lokalne i powyzej. To czym i z kim sie gra jest raczej mniej istotne :-). Wszystko zalezy od tego, jakie informacje Cie interesuja. Ja osobiscie to wylaczam, bo nie siedze bezczynnie przed FMem szukajac czegos co mnie zainteresuje (pasek), tylko ciezko pracuje dla dobra klubu :-). Wiec nie mam czasu na zabawe w zerkanie na wyswietlajace sie info.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
08.04.2006 03:52    #78495     Sufler - Porady do gry - tnie sie
Ja też tak mam. I sie tym nie przejmuje, bo wszyscy znajomi grający w FMa też to mają. Nie mam pojęcia dlaczego to sie tak dzieje. Zatem ty tez sie nie przejmuj, jak ci sie zatnie, to napewno nie zawiesi.

p.obrocki Partyzant

Chodzi o wiadomości wyświetlane na dolnym pasku. Wybierasz ich ważność. Jak np. grasz jakimś 4 ligowcem wybierasz lokalne, jak Wisłą to krajowe, jak Chelsea to możesz np. kontynentalne.

Proletariat

08.04.2006 03:17    #78497     Sufler - Porady do gry - Blad auto setup
Nice site! Good work. http://www.panth(...)arch.net

pawelk150 Partyzant

07.04.2006 05:32    #78498     Sufler - Porady do gry - status kraju cd.
Status kraju mozna zmienic np. w edytorze fmm. Bawilem sie tym i to jest najistotniejszy element do mozliwosci sprowadzania najlepszych (czyt. najdrozszych) graczy.

Proletariat

06.04.2006 14:19    #78499     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
No Robuś to jest wyczyn. O ile nie było w urzytku edytorów :) Wierze że to twoje zdolności menedżersko-trenerskie zaważyły o takich wynikach takiego klubu :)
-----------
Ja miałem dobre wyniki z Leeds (zaczynałem w championship), odrazu awans, 1 sezon w premiership wywalczyłem 4 miejsce. LM doszedłem do 1/8, kolejny sezon 2 miejsce w lidze i finał LM. Po 5 sezonach udalo mi się zdobyć LM a do tego miałem 2 mistrzostwa Angli.

--------
Teraz grywam Barceloną (moją miłość ;) ) Ale strasznie nudna jest gra takim klubem. DLa rozrywki wziełem sobie pod swe skrzydełka Portugalie (pokonałem Czechów w El.ME 6-0 na wyjeździe). Gram ostatni sezon w Barcelonie i ruszam na podbój bundesligi, bądź serie A. Raczej wezme sobie teraz slabszy zespol (cos pokroju Leeds na wyspach)

chyczes Partyzant

Jak można usunąć starych użytkowników z galerii sław. chodzi o to, że zacząłem grać od nowa w managera, ale zauważyłem, że w galerii sław znajduje się moje nazwisko z poprzedniej gry. Czy można je usunąć? jeśli tak to jak. prosze o pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.