a ja bym chcial porzadna odprawe przedmeczowa, zeby zagrzac do walki swoich pilkarzy...
i po wygraniu ligi mistrzow hymn, reszte hymnow mozna sobie darowac...
No i fajnie by bylo, jak po wygranym meczu finalowym wreczano by puchar druzynie... Nie tylko w LM
i po wygraniu ligi mistrzow hymn, reszte hymnow mozna sobie darowac...
No i fajnie by bylo, jak po wygranym meczu finalowym wreczano by puchar druzynie... Nie tylko w LM

przypomnial mi sie jeszcze jeden element ktory widzialbym w grze - przykladowo podczas kontroli antydopingowej Twojego zespolu okazalo sie ze jeden z nich ciagnie na "paszach".no i pozniej wybierasz wysokosc kary ktora naklada mu klub, mozesz odwolac sie do zawieszen z ZPN-u tlumaczac sie zawartoscia lekow grajka lub czyms w tym stylu
póki co brzmi głupawo ale czytajcie dalej... zarobione w grze pieniadze idą na wirtualne konto, które powstaje w dokumentach z gry i jest ono jednym małym pliczkiem. pliczek z wirtualnym hajsem wysyłasz na strone SI pod swój login z klucza rejestracyjnego który wczesniej otrzymales z grą. cash ten wymieniasz na stronie SI na gadzety itp albo choc na oryginalne facepacki, kitspacki itp... poza tym na stronie SI powstaloby cos na ksztal rankingu "najlepiej zarabiajacych menedżerów" :> ja wiem ze to zbyt piękan
Ale w zakładce "osobiste" chciałbym miec jakąs opcję (jak najbardziej tekstową) do wydania zarobionej w trakcie kariery kaski. Chociażby przepuszczenia jej na wyścigach jak Rooney czy tez w innym kasynie czy na giełdzie
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty