Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

15.04.2006 13:47    #78431     Sufler - Porady do gry - Zamiana Skrzydłowych
Mam spory problem... W czasie meczu zamieniają się miejscami moji skrzydłowi... Wbrew pozorom problem jest spory bo prawy skrzydłowy nie bradzo pasuje na lewą stronę :( Wcześniej na tym samym savie grając Newcastle tego nie było, a w Coventry jest :( P.S. mam patcha 6.0.3

lukas Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.04.2006 12:42    #78432     Sufler - Porady do gry - Pytanie
ja slyszalem ze jakubkwa ma podobno wykupic wszystkie karty udzialowe Widzewa Łódz i ma sprowadzic do łodzi m.in. C.Ronaldo,Ronaldinho,Del Piero,Totti,Mancini itp. :D Liczy na to ze za 2 lata jego Widzew bedzie gral w Champions League a za 3 lata ze wygra Lige Mistrzow :D a te zainwestewae pieniadze sadzi ze zwróca mu sie w przeciagu 15 lat bo wziol porzyczke w Lukas Banku :P

mideros Partyzant

ja osobiscie dodalbym w grze opcje rozmowy przed meczem np. "nie przemeczajcie sie mamy wazniejsze mecze lub grajcie na remis" i zwiekszyl bym maksymalna punktacje umiejetnosci poniewaz zanosi mnie na smiech gdy widze jak jakis zawodnik z ligi np. 2 poslkiej ma powiedzmy rzuty wolne na 20 a takiem Ronaldinho spadlo o 1 i ma 19 przeceiz to jest smieszne zeby koles z drugiej polskiej ligi lepiej wykonywal rzuty wolne od Ronaldinho albo snajperzy z jakies slabej ligi mieli wieksza skutecznosc od Rooneya albo Eto to jest smiechu warte

gosc Partyzant

15.04.2006 07:10    #78434     Sufler - Porady do gry - Czy tournee to sposób na kase?
Dokladnie, zarobic da sie na meczach u siebie, ale z dobrymi przeciwnikami. Czyli trzeba czasem troche poszukac, bo zauwazylem, ze wiele liczacych sie firm futbolowych sciaga mi na sparing garstke kibicow :-). A to z punktu widzenia finansow nie ma sensu. Zwlaszcza grajac polskim klubem, gdzie roczny zastrzyk gotowki ze sparingow czasem niewiele odbiega od wysokosci pozostalych rocznych zyskow :-).

gosc Partyzant

15.04.2006 07:10    #78435     Sufler - Porady do gry - Czy tournee to sposób na kase?
Dokladnie, zarobic da sie na meczach u siebie, ale z dobrymi przeciwnikami. Czyli trzeba czasem troche poszukac, bo zauwazylem, ze wiele liczacych sie firm futbolowych sciaga mi na sparing garstke kibicow :-). A to z punktu widzenia finansow nie ma sensu. Zwlaszcza grajac polskim klubem, gdzie roczny zastrzyk gotowki ze sparingow czasem niewiele odbiega od wysokosci pozostalych rocznych zyskow :-).

jeziorakFAN Partyzant

14.04.2006 17:23    #78436     Sufler - Porady do gry - reputacja managera
czy reputacja managera ma duzy wplyw na samo zainteresowanie pilkarzy gra w jego klubie, bo przy podpisywaniu kontraktow ma bo pilarze ciesza sie z pracy z fachowcem

jeziorakFAN Partyzant

14.04.2006 17:14    #78437     Sufler - Porady do gry - zaufanie
gram wisla krakow 9 sezon i nie mam co snic by sprowadzic hiszpana albo holendra,ale czy jest mozliwe takie cos ze objalbym np reprezentacje portugalii i wygral nia mistrzostwoo swiata albo europy i wtedy pilkarze by mi zaufali i mogli przejsc do wisly bo chociaz mam mnostwo pieniedzy nikt nie chce przyjsc

Proletariat

14.04.2006 17:00    #78438     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Po 18 sezonach gry (V-ligowym na starcie) Dag&Red gram wreszcie w Lidze Mistrzów!!! - myślę że nie mam tu godnego zastepcy, konkurenta...

Proletariat

14.04.2006 15:26    #78439     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Mam mały problem kiedy zakładam własny serwer inni nie moga sie pod niego podłączyć o co chodzi!!!??? Jeśli chodzi o gra to z każdym jeśli mnie zaprosi na serwer albo wyjaśni o co chodzi jestem do dyspozycji moje gg 6824279

Mateusz Partyzant

14.04.2006 09:19    #78440     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Cze zagram z kazdym najchetnie w polska moge założyć serwer mam 2.8Ghz i 1300Ram Zapraszam do gry moje gg 6824279

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.