Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

RBC Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.04.2006 15:00    #78421     Sufler - Porady do gry - śmieszna kasa
A ja gram RBC Roosendaal i mam co roku coraz wiecej kasy :P
Tzn. pod koniec sezonów miałem ok -20 mln zł, ale i tak wychodziłem nad kreche.
Ale teraz będę gral w LM (2008/09) to bedą kokosy :D
Miałem Vieriego, Recobe, Serginhio, Matteraziego, Dellvecchio.... i paru innych :)
I to bez żadnego kombinowania...z edytorami sejwami czy dodawaniem menadżerów :P
PZDR

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
16.04.2006 14:50    #78422     Sufler - Porady do gry - Problem cd.
Przepraszamy bardzo, nadal pracujemy nad suflerem tak aby był on trochę przyjemniejszy dla użytkownika i eksperta, a przy takim systemie jaki jest teraz, zdarza nam się zapomnieć o temacie i nie pomóc do końca ;)

W tym wypadku może pomóc:
a) reinstalacja gry;
b) zasinstalowanie najnowszego patcha.

No i przy okazji- czy gra jest oryginalna?
myspace.com/marneszanse

Proletariat

16.04.2006 14:07    #78423     Sufler - Porady do gry - Narzekania na Fm-a 2006
a mnie ostatnio w tej grze nie wkurza nic!!!! mam wszystkie pathe, ponad 1,5gb dodatków graficznych, gram od czasu do czasu, eby się nie nudziło i jest pięknie. A ostatni sav, to mi sie skaszanił w cm3 00-01

FmFan Partyzant

16.04.2006 12:49    #78424     Sufler - Porady do gry - Rozmowa motywacyjna
To zależy z kim grasz i jaki jest wynik. Jeśli np. grasz Chelsea i przegrywasz z jakimś czwartoligowcem to trzeba trochę swoich piłkarzy skrytykowac za grę, a jeśli ty jesteś czwartoligowcem i wygrywasz z wyżej notowanym przeciwnikiem to pochwal drużynę lecz nie rób tego za często bo mogą popaśc w samozadowolenie.

FmFan Partyzant

16.04.2006 12:44    #78425     Sufler - Porady do gry - Transfery
jest taki programik, który rozwiąże ci problem- FM Scout. szukasz tam piłkarz którego chcesz kupi i patrzysz jaką wartośc ma Sale Value i za tyle go kupisz.

Proletariat

16.04.2006 08:21    #78426     Sufler - Porady do gry - śmieszna kasa
Siema ludziska.Otóż gram sobie Chelsea i właśnie juz 3 sezon jadę.Przed sezonem byłem ciekawy ile kasy dostanę bo chciałem sobie kupić jakiegoś pomocnika na zmianę bo większość starzu już.Okazało się że na transfery dostałem ok 10 mln to jakiś żart chyba!!!!!!!!!! Nie rozumiem tego,ale zawsze jak gram chelsea anwet w fm 2005 to co sezon dostaję coraz mniej kasy ale mistzostwa kraju i LM wgrywam więc co jest przyczyną tego???????!!!!!! Jak gram innym klubem to jak widzę na Chelsea to cały czas kupują drogich zawodników.A ja nawet takiego Lukasa Podolskiego nie mogę sobie kupić.

lukas Partyzant

16.04.2006 06:29    #78427     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us)-------------------wyreczylem LLL :D

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
16.04.2006 06:21    #78428     Sufler - Porady do gry - Transfery
Ale stosowanie tej opcji moze miec rozne skutki - rowniez negatywne, zwlaszcza wsrod zawodnikow druzyny grajacej na tej samej pozycji co ow pilkarz, ktorym zainteresowanie wyrazamy :>

Proletariat

moglibyście mi kogoś zaproponować? jakiś dobry poszukiwacz talentów... cena nie gra roli... tylko zeby sie zgodzil na prace w Championship...

Proletariat

15.04.2006 14:48    #78430     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Z chęciom zagram email gg 8897193

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.