ja w CMie 03/04 gralemm BAyerem Leverkusen, zdobylem 3 razy pod rzad mistrzostwo Niemiec i raz puchar UEFA i niestety tylko HSV, ktore bronilo sie przed spadkiem mnie chcialo
ja mam silve na bramce, zelazna defensywe i w ostatnich 6 meczach nie stracilem zadnej bramki gram 4-2-2-2 naprawde ciekawa taktyka dla tych ktorzy graja w conference albo w 2 lidze angielskiej polecam syna Teddiego Sheringhama - Charliego Sheringhama!
Mam pytanie, dlaczego jak stworze gracza w editorze,i dan mu np. 15 technika 10 dryblling itp. to w grze ten gracz na 6 drybling a 10 technika-co zrobic by za każdym razem gdy uruchaiam nową kariere moi gracze mieli takie same umiejętności?
Lojalność i Ambicja, rosną podczas gdy grasz, jednym skladem mało roszad, i najlepiej w 1 sezonie nie sciagac wiecej niz 2 graczy, jesli nie chcesz zeby gwałtownie z początkowej dychy spadło Ci na 1-2 ;]
no Robuś sorki ze wczoraj nie skomentowalem ale jakos tak wyszlo a widze ze ladnie jedziesz teraz ktore masz miejsce w premiership?? ja jednak mialem grac HSV ale zaczne Hertha Berlin
a ja zaczolem dzisiaj grac HSV i narazie moja karierka idzie pomalu,pomalu bez fajerwerkow do rpzodu mam nadzieje :p kupilem arshavina i bojinova to tyle narazie
do jasonx - gram w menagy od cm3 00-01 i tam miałem podobne wyniki ajaxem amsterdam, a szalał mi tak saviola i aimar w ataku, łatwo było ich skaptować bo grali w river plate, choc swoje kosztowali. Gram teraz w fm 2006 i chętnie wypróbowałbym tą twoja taksę. Napisz tylko/o ile ja w ogóle udostępnisz/ czy sprawdzałeś ja w inych ligach jak hiszpańska. Masz maila - Ciekawi mnie jak ustawiłeś zespół, że tak piorą!!! ja gram man utd w składzie - Frey - /dr/Nigel de Jong, /drc/Rio Ferdinand, /dlc/Vincent Kompany, /dl/Patrice Evra - /dm/Alan Smith, /amr/Cristiano Ronaldo, /amc/Leo Messi, /aml/Ryan Giggs - /sc/Ruud van Nistelrooy i Wayne Rooney. To drugi sezon i własnie powiozłem w lutym arsenal na wyjeździe 5-2!, mam mnóstwo graczy przyszłościowych z którymi pracuję w rezerwach i często daja szanse gry
Najnowsze posty