Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

17.04.2006 06:41    #78411     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ej robuś pokaż jszcze taktyke i jacy tam u Ciebie pilkarze graja?

Proletariat

17.04.2006 06:28    #78412     Sufler - Porady do gry - chamski blad
ja w CMie 03/04 gralemm BAyerem Leverkusen, zdobylem 3 razy pod rzad mistrzostwo Niemiec i raz puchar UEFA i niestety tylko HSV, ktore bronilo sie przed spadkiem mnie chcialo:(

Proletariat

17.04.2006 06:06    #78413     Sufler - Porady do gry - bramka w 20 s. czyli 1:0 do tylu
ja mam silve na bramce, zelazna defensywe i w ostatnich 6 meczach nie stracilem zadnej bramki:D gram 4-2-2-2 naprawde ciekawa taktyka:P dla tych ktorzy graja w conference albo w 2 lidze angielskiej polecam syna Teddiego Sheringhama - Charliego Sheringhama!

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
17.04.2006 06:03    #78414     Sufler - Porady do gry - Nasze atrybuty
Zależy też to od twoich wypowiezi w mediach, jeśli przed jakimś waznym meczem stwierdzasz, że nie macie szans na wygraną to ambicja Ci spada.
myspace.com/marneszanse

Proletariat

Mam pytanie, dlaczego jak stworze gracza w editorze,i dan mu np. 15 technika 10 dryblling itp. to w grze ten gracz na 6 drybling a 10 technika-co zrobic by za każdym razem gdy uruchaiam nową kariere moi gracze mieli takie same umiejętności?

Proletariat

17.04.2006 04:12    #78416     Sufler - Porady do gry - Nasze atrybuty
Lojalność i Ambicja, rosną podczas gdy grasz, jednym skladem mało roszad, i najlepiej w 1 sezonie nie sciagac wiecej niz 2 graczy, jesli nie chcesz zeby gwałtownie z początkowej dychy spadło Ci na 1-2 ;]

lukas Partyzant

Grupa: Użytkownik
17.04.2006 02:46    #78417     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
no Robuś sorki ze wczoraj nie skomentowalem ale jakos tak wyszlo a widze ze ladnie jedziesz teraz ktore masz miejsce w premiership?? ja jednak mialem grac HSV ale zaczne Hertha Berlin :D

lukas Partyzant

16.04.2006 15:08    #78418     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a ja zaczolem dzisiaj grac HSV i narazie moja karierka idzie pomalu,pomalu bez fajerwerkow do rpzodu mam nadzieje :p kupilem arshavina i bojinova to tyle narazie :D

RBC Partyzant

16.04.2006 15:07    #78419     Sufler - Porady do gry - Transfery
Jezeli ktos gra z takimi programikami to znaczy, że oszukuje sam siebie. Zero przyjemnosci. PZDR

Proletariat

16.04.2006 15:00    #78420     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
do jasonx - gram w menagy od cm3 00-01 i tam miałem podobne wyniki ajaxem amsterdam, a szalał mi tak saviola i aimar w ataku, łatwo było ich skaptować bo grali w river plate, choc swoje kosztowali. Gram teraz w fm 2006 i chętnie wypróbowałbym tą twoja taksę. Napisz tylko/o ile ja w ogóle udostępnisz/ czy sprawdzałeś ja w inych ligach jak hiszpańska. Masz maila - Ciekawi mnie jak ustawiłeś zespół, że tak piorą!!! ja gram man utd w składzie - Frey - /dr/Nigel de Jong, /drc/Rio Ferdinand, /dlc/Vincent Kompany, /dl/Patrice Evra - /dm/Alan Smith, /amr/Cristiano Ronaldo, /amc/Leo Messi, /aml/Ryan Giggs - /sc/Ruud van Nistelrooy i Wayne Rooney. To drugi sezon i własnie powiozłem w lutym arsenal na wyjeździe 5-2!, mam mnóstwo graczy przyszłościowych z którymi pracuję w rezerwach i często daja szanse gry

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.