Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

adryan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.04.2006 16:06    #78401     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
JA gram Wisłą 4 sezon ale doszedłem tylko do ćwierćfinału

lukas Partyzant

17.04.2006 15:38    #78402     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a dzisiaj grajac moja Hertha Berlin zagralem 3 mecze i 3 wygralem m.in. z HSV u siebie ale co najgorsze nie zapisalem gry ;/ taki jestem cos od niedzieli zamotany ze ja niemoge ;p ale dziewczyny potrafia naprzewracac w glowie :D

lukas Partyzant

17.04.2006 15:33    #78403     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
wiktor --chyba LM nikt stad jeszcze niewygral polska druzyna chociarz w np 2050 roku :) moze i by sie dalo bez zadnych oszustw ale ja jak gram to nie oszukuje !! bo to nie jeste gra!!!!

p.obrocki Partyzant

17.04.2006 15:27    #78404     Sufler - Porady do gry - Nasze atrybuty
To ciekawe co wszyscy tu piszą. Ja mam już rok 2008 (jak dobrze pamiętam) i ambicja nigdy nie spadła mi poniżej 10.
Sans - " Lojalność i Ambicja, rosną podczas gdy grasz, jednym skladem mało roszad, i najlepiej w 1 sezonie nie sciagac wiecej niz 2 graczy" z moich obserwacji nie ma to najmniejszego znaczenia. Ja wykonuje ok. 10-15 trns na sezon i tyle samo piłkarzy sprzedaje, a ambicja wcale mi nie spada.
Natomiast co do Reaper'a to mogę się zgodzić, faktycznie jeśli już przed meczem uważasz go za przegrany to ambicja Ci spada.
Jeśli natomiast chcecie jakieś rady jak podnieść ambicje to ja zauważyłem, że spory wpływ na to ma składanie podań do innych klubów (lepszych), składanie podań do repr. , ściąganie graczy o wysokiej reputacji, zwycięstwa z dużo wyżej notowanymi przeciwnikami itp.
Próbujcie a może zanajdziecie również inne sposoby ;)

lukas Partyzant

albo taka opcja mysle ze byla by na miejscu : dajmy na to gramy np Legia Warszawa z Wisla Krakow na wyjezdzie .Wiemy wszyscy jak kibice nie lubia jezeli by legia prowadzila . I taka opcja by mogla byc: mowimy przed meczem do zawdonikow po strzeleniu gola nie podbiegajcie do sektorów kibiców ,moze byc niebezpiecznie. Chyba wszyscy wiemy co w Polsce moze poleciec z sektorów zajmowanych przez kibicow rywali nie musze chyba nikomu tłumaczyc .

bogimistrz Partyzant

17.04.2006 14:04    #78406     Sufler - Porady do gry - Problem z reprezentacją
Nie chce mi sie wgrać screen ale podam tekst który mi wyskakuje
CZechy wzywają:
Czeski ZPN złożył ci oferte objęcia stanowiska opiekuna zespołu CZechy. ZPN przedstawił ci propozycje jednorocznego kontraktu.
I KONIEC NIE MA ŻADNEJ OPCJI! CO ROBIĆ??

Jaru Partyzant

17.04.2006 11:54    #78407     Sufler - Porady do gry - Kolor czcionki
Witam wszystkich.Mam problem - gdy gram mecz a moja drużyna ma barwy np. czarno-granatowe czy jakiś inny zajebiście zlewający się deseń:) to na "pasku" pojawiające się komentarze meczowe powodują że szybko wzrok się męczy (czerwony pasek + niebieskie litery = fioletowe szaleństwo. Da się w jakiś sposób to zmienić aby kolor czcionki i paska nie były zależne od barw klubowych??Jeśli ktoś coś wie na ten temat proszę o odpowiedź - najlepiej na maila Z góry wielkie dzięki!

Artur2350 Partyzant

17.04.2006 10:57    #78408     Sufler - Porady do gry - Błąd z podpisaniem kontraktu
Witam.Mam kolejny problem z FM.Otoz mam 2012 rok i zlozylem podanie o prace do reprezentacji brazylii. Pzp przyja moje zgloszenie ale jak w wiadomosciach bylo napisane ze brazylia mnie wzywa i oferuje 1roczny kontrakt nigdzie nie bylo opcji aby ten kontrakt przyjac.Pomyslalem wiec ze to może wina tego ze aktualnie prowadzilem reprezentacje wloch. Zwolnilem sie z wloch i wraz nie moge przyjac oferty brazylii.Juz kiedys mialem podobny problem bo wygrywajac wszystkoco sie dalo wygrac celticem niemialem mozliwosci przedluzenia kontraktu az kontrakt wygasl lecz wraz bylem w celticu. Niewiem czy to jakies bledy w grze czy co ?? Mam wersje Fm-a 6.0.3. Jezeli kots wie o co chodzi to prosze o odpowiedz. Z gory dzieki

Proletariat

17.04.2006 09:49    #78409     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ale wogole to o czym wy tu piszecie jak znajdzie sie ktos kto wygral jakims polskim klubem lm w fm 2006 tylko bez zadnych orzustw to niech sie chwali bo jest czym. mi niestety to sie jeszcze nie udało

Proletariat

17.04.2006 06:43    #78410     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a ja wlasnie dostalem w dupe;( gralem sobie Notts County [2 liga angielska] i gralem z Coventry [Championship] 0:3 jaki wstyd;(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.