Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

pawelk150 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Można wprowadzic ranking najlepszych menadzerow w danym roku. Cos jak ranking najlepszych klubow. W nim moglibysmy sprawdzac nasze wyniki w odniesieniu do aktualnie "grajacych" menadzerow.

Proletariat

ja w nia nie gralem caly czas, panie inteligentny... gralem jak wyszla... i dopiero teraz znow zaczalem... pomysl zanim cos napiszesz!

jakubkwa dzieki ;)

Proletariat

18.04.2006 06:53    #78393     Sufler - Porady do gry - KODY DO GRY
PROSIŁ BYM O POMOC W ODNALEZIENIU KODÓW DO FM6.WIEM ŻE DUŻO OSÓB TRAKTUJE UŻYWANIE KODÓW JAKO OSZUSTWO ALE JA CHCE NAPRZYKŁAD GRAC JAGIELLONIA A ONA MA TRAGICZNY BUDŻET I ZANIM SIE ZDOBEDZIE TROCHE KASY TO TRZEBA GNIC PRZEZ PARE SEZONÓW CO JAK BY NIEBYŁO WKURZA.GRAŁEM JUZ TAK JAGO W CHEMPIONSHIP MENAGERA 4 I ZABARDZO MI NIESZŁO WIEC JAK MOŻECIE POMÓŻCIE

Scout Młody aktywista

18.04.2006 06:02    #78394     Sufler - Porady do gry - Jakub Biskup
ja jako menedzer mam nawet ulubione zagrania ;> ale pomne je milczeniem. bynajmniej niechodzi o oszustwa transferowe, czy wygrywanie meczy

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
18.04.2006 01:23    #78395     Sufler - Porady do gry - Pytania
To specjalnie jest tak zrobione, bo programiści lubią grać w FM'a razem z kawą...
myspace.com/marneszanse

adryan Partyzant

17.04.2006 19:31    #78396     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ja to zajmuje zawsze conajmniej 3 miejsce i gram w UEFA

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
17.04.2006 19:25    #78397     Sufler - Porady do gry - Obciążenie treningu
No coz, zawodnicy moga po pewnym czasie zaczac narzekac na obciazenia treningowe. Kontuzje sa chyba i tak gorsze - w ostatniej wersji gry dosc powaznie spadaja graczom umiejetnosci przy kazdej okazji kazdego niemal urazu.
Jedyna sluszna metoda podnoszenia umiejetnosci zawodnikow to trening.

Proletariat

17.04.2006 19:00    #78398     Sufler - Porady do gry - Jakub Biskup
dlaczego Jakub Biskub ma tak duzo ulubionych zagran(tam gdzie widzimy jego ulubione pozycje to obok jest lista ulubionych zagran). Przeciez to nie jest zaden wybitmy talent nawet powiedzialbym że ligowy przeciętniak.

FmFan Partyzant

stary nie wiem jak długo można grać w tą samą grę. nie wydaje mi się zeby ktoś oprucz ciebie w to grał.

adryan Partyzant

17.04.2006 17:07    #78400     Sufler - Porady do gry - Pytania
1.Jak przyspiszyć uruchamianie FM (otwiera się z 2 min.)
2.Dlaczego po zainstalowaniu patcha 6.0.3 nadal może grać najwyżej 5 zawodników z poza UE.
3.Czy po uaktualnieniu najnowszego patcha trzeba jeszcze raz zainstalować grę(po uaktualnieniu gry pojawia się komunikat , aby po włożeniu gry do napędu przycisnąć OK- nie wiem o co chodzi)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution