Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

25.04.2006 14:21    #78341     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
kto gra w fm 2006 przez neta nr gg 6510745 zapraszam:)

Proletariat

gram Jagą (Cm 03-04) Claud Collet z niższej Ligi Afrykańskiej (wczytałem na wiekszą baze danych) strzela u mnie regularnie po 30-35 bramek co sezon =) nie mam pytań!

Proletariat

24.04.2006 17:01    #78343     Sufler - Porady do gry - Kto kim gra??
Ja gram Jagiellonią Białystok (CM 03-04) w pierwszym sezonie udało mi sie awansowac do 1 Ligi następnego roku wygrac pierwszą Lige! Nastepnie do 2 latach siegam po Puchar UEFA =) jest extra pierwszy raz udaje mi sie przejsc rozgrywki grupowe Ligi Mistrzów i dochodze do finału ale przegrywam... żadyn innym słabszym zespołem nie udało mi sie tyle osiagnąć =) nadal gram... PoOozdrOoo

Stryju Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.04.2006 16:27    #78344     Sufler - Porady do gry - Kto kim gra??
Grałem wigan,ale mi sie znudziło i gram Vitorio Guimaraes 3 sezon.

lukas Partyzant

24.04.2006 15:44    #78345     Sufler - Porady do gry - Kto kim gra??
ja narazie nie gram nikim ale jak juz kims zaczne to dam znac //gralem hertha chwilowo a teraz nikim nie gram

Proletariat

24.04.2006 10:46    #78346     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
88borek, wbiłem twoje gg ale pojawia się imie JZA więc się przestraszyłem i zrezygnowałem,jeśli to ty,to moje gg 5117992,także proszę o kontakt.Ponadto wszystkich zainteresowanych grą przez się również zapraszam serdecznie,jeśli niestety będe niedostepny i tak prosze pisać,natychmiast się skontaktuje.

Ebi-21 Kenebi Partyzant

24.04.2006 10:37    #78347     Sufler - Porady do gry - zdenerwowałem się...
jak grasz legia to kto ci podkupuje zawodnikow?

FManiac Partyzant

24.04.2006 06:47    #78348     Sufler - Porady do gry - zdenerwowałem się...
Jakiś czas temu zauważyłem że po wyszukaniu jakiegoś dobrego piłkarza i dodaniu go do listy obserwowanych zawodników, odrazu zaczynają interesować się nim lepsze kluby (gram Legią). Gdy nie dodaje go do listy żaden klub nie zwraca na takego zawodnika uwagi. Ale gdy składam ofertę kupna znowu pojawiają się oferty z innych klubów. Najgorsze jest to że spędzam dużą część gry w poszukiwaniu tanich młodych, utalentowanych piłkarzy tylko po to żeby inne kluby mogły mi ich podkupić. Mam wrażenie że skouci innych klubów nie wyszukują talentów tylko szpiegują moje poczynania. Czy jeszcze ktoś dostrzegł ten problem, bo jest on naprawdę uciążliwy, szczegulnie dla graczy grających klubami z dość niskimi środkami na transfery. Mam nadzieję że w FM 2007 nie doświadczę tego niemiłego zjawiska.

Proletariat

23.04.2006 12:37    #78349     Sufler - Porady do gry - Kto kim gra??
Ja gram reprezentacją Polski od początku, miesiąc później zatrudnili mnie w Górniku Polkowice, a w X 2006 przeszedlem do Groclinu. Jak narazie (II 2009) idzie mi tam dobrze i nie zamierzam się nigdzie przenosic :P

boro.rm Partyzant

23.04.2006 09:57    #78350     Sufler - Porady do gry - CM2006- poważny konkurent FM-a?
W tą gre nigdy grac nie bede!! Zraziłem sie jakl zobaczyłem cm5 u kumpla. W rezerwach polskich zespołów młodzi polacy o tureckich imionach i nazwiskach i na 10 meczy 6 bramek straciłem grdy bramkarz wybijał rzut wolny zza pola karnego, piłka odbijała sie od napastnika i wpadała do bramki. Zenada

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.