Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

p.obrocki Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.05.2006 09:10    #78281     Sufler - Porady do gry - Taktyka na wyjazdy
Zagraj z troszkę bardziej defensywnym nastawieniem, i zwolnij tempo gry, jednocześnie zwiększając grę na czas. To powinno pomóc.

p.obrocki Partyzant

04.05.2006 09:08    #78282     Sufler - Porady do gry - Wrażenie
Nigdy czegoś takiego nie zauważyłem. Dla dobrej drużyny i odpowiednio dobranej taktyki, nie trzeba szukać wytłumaczeń "a bo mi się gra wczytała ze słabą formą", czy stosować tricki save&load. 'Lepiej kończyć, gdy się przegrywa' - a nie lepiej było by się zastanowić się dlaczego się przegrało ;>

birkin Partyzant

04.05.2006 07:31    #78283     Sufler - Porady do gry - trening przed meczem
Witam wszystkich. Mam dwa pytania odnośnie treningu przed i po meczu.
1. Czy na dzień przed meczem zawodnicy mają (automatycznie) dzień wolny czy normalnie trenują?
2. Jeśli gram mecz w sobotę o 18 i zaraz po meczu dam dzień wolny to czy tym dniem wolnym bedzie (jeszcze) sobota czy już niedziela?
Z góry dziękuję za odpowiedź.

Proletariat

04.05.2006 07:09    #78284     Sufler - Porady do gry - "najważniejsze bramki ligowe"
Witam serdecznie,chciałem się zapytać fachowców, dlaczego w historii gracza uwzględniane są tylko bramki ligowe?

Proletariat

04.05.2006 06:21    #78285     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Gram 10 sezon AS Monaco 10 razy wygrałem lige 5 razy LM prowadze teraz reprezentacje brazyli i wywalczyłem MŚ

pawelk150 Partyzant

04.05.2006 06:11    #78286     Sufler - Porady do gry - Ponowne wczytywanie gry
A jak trzeba zainstalować ten program ?

Proletariat

04.05.2006 06:02    #78287     Sufler - Porady do gry - Taktyka na wyjazdy
Witam.Prowadze Wisle Plock,obecnie stworzylem nową taktykę,u siebie grając tą taxą gromię wszystkich.Ale na wyjazdach już nie jest tak dobrze,ostatnio przegralem z Łeczną ktora grala w 9!!!Moze poradzicice cos,moze jakies inne polecenia druzynowe dac na wyjazdach??piszcie.

lukas Partyzant

Witam :) Tutaj jest temat dla tych którzy grają wałkami (czyli oszukują ). Niech każdy z Was napisze przynajmniej jeden powód grania wałkami ,przecierz jest w tym 0 satysfakcji 0 grywalnosci .Nie wiem jak mozna grac tak ze jak sie przegra to sie wczytuje od nowa gre przecierz to jest bez sensu . No ale widocznie dla nie nie których jest radość z gry...;/ . Nie pisalbym tego tematu ale spotkalem sie z takimi osobami którzy wlasnie tak robią.Ja tak nie gram i nie bede grał . To wszystko z mojej strony. Pozdro for All(manager) :):):)

lukas Partyzant

04.05.2006 04:57    #78289     Sufler - Porady do gry - Wrażenie
widze ze jakies walki stosujecie :) nie wiem jak mozna tak grac ze jak sie przegra to sie nie zapisuje ... przecierz jest 0 satysfakcji z gry!!

Proletariat

04.05.2006 04:56    #78290     Sufler - Porady do gry - Blad auto setup
Ooo.! Gut Seite:) Sehr schoen! http://www.automobile.grandsearch.net

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution