Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
09.05.2006 18:14    #78251     Sufler - Porady do gry - motywowanie asystenta
Motywowanie to najwazniejszy w tym wypadku atrybut asystenta. Przydaloby sie tez niezle Kierowanie zespolem i Determinacja.

Generalnie jednak zaleca sie przeprowadzanie rozmow z zespolem samemu, gdyz powierzenie tego asystentowi moze miec nieporzadane skutki (niezadowoleni gracze).

Proletariat

09.05.2006 15:57    #78252     Sufler - Porady do gry - Taktyka na wyjazdy
kozak ty debilu! przecież mazur gra płockiem, idioto!!!

Proletariat

09.05.2006 10:34    #78253     Sufler - Porady do gry - Pytane
Gram w lidze portugalskiej juz 5 sezon i nie wiem czemu tak jest w FM ze po 1 sezonie gdy bylo 18 druzyn to na 2.3.4.5 sezon sa juz tylko 16 w lidze mam wersje 6.0.3

Proletariat

Moim zdanie powinni wprowadzic tryb 3D i zebu coś się więcej dzialo podczas meczu np.: aby mozna kierować bylo jakims gościem lub grac jak w Fife lub Pro Evo. I menadzer musi miec większy wpływ na calą drużynę, więc więcej rozów z pilkarzami:przed, w czasie i po meczu i na co dzień!

Scout Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
08.05.2006 14:36    #78255     Sufler - Porady do gry - Talenty
gram tottenhamem bedzie problem z opisem tego jak szybko wzrastaja mu umiejetnosci pod moja opieka.O pozwolenie na prace bedzie BAAAARDZO ciezko.

A mam pytanie: czy na wypozyczenie potrzebne jest pozwolenie na prace?

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

08.05.2006 11:48    #78256     Sufler - Porady do gry - Liga brazylijska
Ja jeszcze za czasów Ronaldinho w Gremio (CM 00/01 o ile mnie pamięć nie myli) pogrywałem w tamtej lidze i troszkę się gubiłem :) Nie za bardzo rozumiałem zasady, bo tam są (były?) różne grupy, wschód-zachód i takie cuda, ale ze dwa sezony rozegrałem. Pamiętam, że długo broniłem Ronaldinho przed odejściem ;)
myspace.com/marneszanse

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

08.05.2006 11:46    #78257     Sufler - Porady do gry - Kto gra jako wersja???
Nie, nie gram po polskiemu. Po polsku także nie.
Gram po angielsku od CM 99/00 i nigdy to się już nie zmieni ;)
myspace.com/marneszanse

gosc1 Partyzant

Widze, ze to jakas epidemia z tymi nickami :-). A skoro juz ktos poruszyl kwestie cieniasow zaliczajacych zyciowki w meczach z naszymi druzynami to chce powiedziec, ze to jest jakis bug, a w kazdym razie niedopracowanie. Bo jak moze praktycznie w kazdym meczu w druzynie przeciwnej napsuc krwi jakis gosc, ktory w rzeczywistosci ani fizycznie, ani technicznie, ani psychicznie nie bylby w stanie postawic sie zadnemu zawodnikami z takiej mojej druzyny??? Rozumiem, ze raz na jakis czas taka sytuacja moze miec miejsce, ale w 90% przypadkow, kiedy sprawdzalem atrybuty, opisy i dokonania zawodnika, ktory dajmy na to strzelil mi wlasnie 3 bramki, to okazuje sie, ze przez iks sezonow nie strzelil zadnego gola, szybkosc, drybling i wykanczanie akcji ma na poziomie 5, o pozostalych atrybutach nie wspomne. I nie mialbym nic przeciwko , gdyby nie to, ze moi wyselekcjonowani i swietnie wyszkoleni zawodnicy w takich meczach nie moga (lub silnik gry im nie pozwala) strzelic z metra do pustej bramki.

To tyle w kwestii zalu :-).

A w kwestii walkow to dzien, w ktorym najdzie mnie ochota ponownego wgrania save'a po porazce bedzie moim ostatnim dniem stycznosci z FMem :-). Jedno mnie zastanawia, komu chce sie siedziec iles tam minut przed kazdym meczem i czekac, az save sie zapisze, a pozniej czekac drugie tyle, zeby to odtworzyc??? Zakladam, ze ludzie zapisuja gre tylko przed meczem, a nie co wirtualny dzien, zeby wyeliminowac niemile przypadki losowe w rodzaju kontuzji, czy zlego losowania w pucharach :-).

lukas89 Partyzant

08.05.2006 06:57    #78259     Sufler - Porady do gry - Kto gra jako wersja???
ja zadnej wersji nie gram :P co najwzyej to gram w wersje po polski :)

jakubkwa Człowiek Renesansu

07.05.2006 15:48    #78260     Sufler - Porady do gry - Liga brazylijska
Ja prowadzilem Santos i gralo sie bardzo przyjemnie. Bardzo duzo meczow sie rozgrywa, praktycznie nie ma dluzszych przerw i ciezko odroznic kiedy stary sezon sie konczy a zaczyna nowy :) Poziom ligi jest bardzo wysoki.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution