Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
13.05.2006 18:03    #78231     Sufler - Porady do gry - 4-1-2-1-2
Taktyka idealna?? Proszę o opinie Fm-maniaków którzy stosują albo stosowali tą taktyke...wydaje mi się ze ustawiając ścisłe krycie, agresywny odbior, grę ofensywną i zawężając pole gry mozna osiągnąć cuda :) Grał ktos tak kiedyś?:)
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

M8_PL Sumienie Narodu

BTW, ciekawe czy komus udało sie wygrać w 1 sezonie LM polskim klubem bez wczytywania?? :> w 1 sezonie udało mi sie raptem... zakfalifikować do grup :D ale to tyle :]

M8_PL Sumienie Narodu

13.05.2006 17:46    #78233     Sufler - Porady do gry - Co myslicie
Daj Boze zeby naszą polską ligę wygrało nawet Dynamo Kijów...byle nie legia ... :( Za czyje grzechy Legia?? przeciez w 1 meczu z wisłą grali momentami 7 obroncami...

M8_PL Sumienie Narodu

13.05.2006 17:35    #78234     Sufler - Porady do gry - Potencjalnie upośledzeni
Człowieku...co ty mówisz? śmieją sie z rasialdo w tottenhamie i wszędzie gdzie trafia... to drewniak, nie umie sie ruszać, nie umie strzelać...nic nie umie, czasem jak mu strzał nie wyjdzie i piłka poleci za wysoko to janas twierdzi ze świetne dośrokowanie...ani w mieście, ani na uczelni ani w hahademiku nigdy nie znalazł sie zaden obronca rasiaka...i nie chciałbym grać tak jak on bo to oznaczałoby moje kalectwo... btw ja gram w siatkę :P a co do tematu to rzeczywiście jakos mam pecha i nie trafiam na młode gwiazdki:) to sobie zaczne z pełna bazą i zostawię kompa na noc na "Urlopie" :) obudzę sie w 2015 jako szczęliwy posiadacz jedenastki marzeń z młodymi zdolnymi Polakami i...Rasialdo :]:]:] !!!!!!!!!!!! http://anty-drewno.ahh.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!

bartex55 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
13.05.2006 16:26    #78235     Sufler - Porady do gry - Muza
ja słucham we are the champions po wygranym meczu

a jak przegram t słucham taka jaką jakiej nie lubie

Filip899 Partyzant

13.05.2006 14:52    #78236     Sufler - Porady do gry - Problem z koszulkami w FM2006
wylaczylem cache skorki i nadal nie dzialaja te koszulki. Może jest jakiś program do instalowania koszulek?

SyZtem Przodownik pracy

13.05.2006 10:58    #78237     Sufler - Porady do gry - Nationwide South
mam takie pytanko! gram w angielskiej lidze Nationwide South klubem Weston-super-Mare! dostalem na sezon 0 euro na transfery sprzedalem zawodnika i mialem 3tys ale i tak nikt do mnie nie chce przyjsc! probowalem kupic P.Bajdziaka, ale nie chcial kontraktu a w tym swoim klubie zarabia 2x mniej! czy jak awansuje do wyzszej ligi to bede mial wieksze szanse na sprowadzanie takich sredniakow typu bajdziak?

Łunio Partyzant

13.05.2006 09:00    #78238     Sufler - Porady do gry - Potencjalnie upośledzeni
no własnie u mnie też po paru latach są bardzo dobrzy zawodnici i grają w dobrych klubach (m.in. Real Madryt, ManU, Barcelona, Betis) nie wiem dlaczego u Ciebie tak nie ma :P

M8_PL Sumienie Narodu

13.05.2006 04:09    #78239     Sufler - Porady do gry - Potencjalnie upośledzeni
po rozegraniu kilkunastu sezonow w Polskiej Lidze w wersji 2006 i setek lig od wielu wielu lat zauwazyłem, ze w Polsce nie rodzą sie gwiazdy... czy komus trafiła sie gwiazka formoatu ibrahimovica z PA 195??? dlaczego silnik gry pomija Polskę gdy sypie PA ? :) :) czy to znaczy ze nigdy nie bedzeimy miec pilkarza jak Ronaldinho? wiem ze mamy RASIAKA ale troszkę mi to jednak mało :) :) i wiecie co? ostatnio stwierdziłem ze trzeba taką mieć i lekko podniosłem PA dwóm 16 latkom w mojej koronie :) a czy cos z tego bedzie napisze jeszcze :) fakt faktem ze boiska treningowe mam juz wypasione :D ale po tylu latach mi sie nalezy :)

Scout Młody aktywista

12.05.2006 08:38    #78240     Sufler - Porady do gry - Trochę humoru :)
moze mowu tak bo sam chcial by grac jak Grzegorz Rasiak? Wszyscy ci,co go krytykuja (bez podstawnie) niech popatzra na siebie. On jakis sukces osiagnal, dla wielu nieosiagalny

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution