Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

15.05.2006 07:45    #78201     Sufler - Porady do gry - Błąd odczytu z pliku?
Witam.
Około 6 miesięcy temu kupiłem płyte z grą. Wszystko było ok. Potem już nie grałem bo musiałem troszke się uczyć. Gdy dziś chciałem zainstalować gre wyskoczył błąd :/ "błąd odczytu z pliku C:Football Manager 2006datagraphicspicturesplayers
edfirstmvvhoussain oushaine.png. Zweryfikuj czy istnieje plik i czy masz do niego dostęp. PONÓW , ANULUJ" sprawdzałem czy ten plik istnieje i rzeczwiście znajduje się w wyżej wymienionym katalogu. Nic z nim nie mogę zrobić bo jest używany przez instalatora. Za każdym razem gd próbuje zainstalować tą grę pojawia się ten sam problem na ok. 20% instalacji. Proszę o jak najszybszą i fachową pomoc . Pozdrawiam !

jasonx Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.05.2006 03:46    #78202     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
M8! Zerknij na mojego opka!
http://forum(...)pic=8270

Gram tam druzyna piatoligowa (no juz trzecio:) A grajkow mam idealnych do taksy i sciaganych za grosze! Zobacz, moze cos dla siebie tam znajdziesz...

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
15.05.2006 03:18    #78203     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
tiaa... Boska taksa :) właśnie dokładnie taką gromiłem koroną kielce :) ale teraz gram cambridge city i niestety początek sezonu na niej był kiepski, musiałem zmienić na 4-4-2 ofensywnie i wyszedłem z ligi, FA cup przegrałem w finale, puchar anglii z leeds u siebie remis a na wyjeździe ...poraazka :) jaki wniosek? to taksa na średnie i dobre druzyny, niestety u mnie nie przejdzie, bo większosc statów zawodnicy mają na poziomie
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

M8_PL Sumienie Narodu

14.05.2006 18:14    #78204     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
noo w 1 sezonie Cambridge City wyszedłem z najniższej ligi... mój czołowy napastnik miał 30 goli i 14 asyst...w pucharze anglii odpadłem dopiero z Leeds w 4 rundzie chyba, a w FA Cup przegrałem w Finale :] bez wałeczkow panowie bez :] wiem ze to nie to co wygrać 12 LM z rzędu barcą albo Chelsea ;) ale dla mnie to kolejny miły sukces, chociaż śmiem twierdzić ze teraz juz nie wyjde :D

M8_PL Sumienie Narodu

14.05.2006 16:58    #78205     Sufler - Porady do gry - urlop
czy mozna sprawdzic jaką taktykę wybrał nasz asystent podczas gdy my byliśmy na urlopie? jade własnie pierwszy sezon w najnizszej lidze angielskiej, cambridge city... otóz jestem 3 wiec bedzie baraż, w pucharach idzie super, przegrałem w pucharze anglii dopiero z leeds i to na wyjeździe, u mnie był remis 1:1 (!), wiec jak na 1 sezon wyniki dobre-poprawne...i ciekawi mnie taktyka "asystenta" gdyz nie zaznaczałem w opcjach zeby stosował moją :) Mozna to gdzies sprawdzic...?

Proletariat

14.05.2006 16:31    #78206     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Ma ktos ohote pograc w fma 2006?? obojetnie jaka liga muj nr gg 8529711

lukas89 Partyzant

14.05.2006 14:53    #78207     Sufler - Porady do gry - Kontakty FM-maniaków
Mam pewien pomysl :) Kazdy kto gra w FM-a 2006 zapewne lubi tez i o nim pogadac wiec myslalem ze w tym temacie moznaby bylo wymieniac sie numerami gg,tlen itp i rozmawiac o FM-ie :D Jesli adminowie uznają to za nie najlepszy sposób prosze ten temat usunąć a jeśli nie to prosze poprzeć. Pozdro for All :)

jakubkwa Człowiek Renesansu

14.05.2006 13:34    #78208     Sufler - Porady do gry - Śnieg
Jest, oczywiscie. Pliki pomaranczowej pilki znajduja sie w folderze [FM]/data/graphics/pitch/balls/winter i mozna je podmieniac tak samo jak pliki pilki normalnej :>

M8_PL Sumienie Narodu

14.05.2006 13:10    #78209     Sufler - Porady do gry - Potencjalnie upośledzeni
no dzis muszę oddać mu honor :) nie chodzi o ile ja strzelam bo ja sportem nie zajmuje sie zawodowo...ja gram w zespole i z zespołem dostałęm juz kilka nagród na róznych festiwalach w tym wyrownienie ogólnopolskie :P chodzi mi o to ze na tle innych napastników wygląda średnio...ale dzis zagrał ładnie i o tym trzba napisać, bardzo dobry mecz w jego wykonaniu!

lukas89 Partyzant

14.05.2006 12:30    #78210     Sufler - Porady do gry - Śnieg
bartek55----popieram ja tez miale snieg.... nie wiem juz w jakim meczu ale mialem na bank i grali pomaranczowa pilka pozdro :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.