Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
19.05.2006 03:41    #78161     Sufler - Porady do gry - Finał LM
inaczej: Arsenal grał lepiej, lepsza okazała się barcelona ;) Szkoda, całem sercem byłem za angolami...
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

19.05.2006 03:25    #78162     Sufler - Porady do gry - eXperyment z wczytywaniem...
Jakiśtam ma ;) Pamiętam, że jeszcze w czasach CM 99/00, kiedy to małym knypkiem byłem, bardzo chciałem wygrać finał LM Realem przeciwko Manchesterowi United. Niestety za każdym razem przegrywałem 1-0, 2-1 itd. No ale po 10 wczytaniach w końcu udało mi się wygrać (o ile dobrze pamiętam ;)).
Co do tych którzy wygrywają Polonią to trzeba się też zastanowić czy na pewno mówią prawdę ;)
myspace.com/marneszanse

Scout Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
19.05.2006 01:30    #78163     Sufler - Porady do gry - Finał LM
ja uwazam ze lepszy zespol to ten ktory wygra ;) Ale faktycznie Ljungberg gral bardzo ambitnie, ale to H.Larsson wg mnie byl zawodnikiem meczu. Jakubkwa ma racje, odchodzi w pieknym stylu!

Proletariat

18.05.2006 15:36    #78164     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Rozpocząlem gre słabiutką Krylią Sowietow Samara. W pierwszym sezonie zająlem 3 miejsce w lidze rosyjskiej a w drugim wygralem Mistrzostwo i Puchar kraju. Teraz miałem rozpocząć sezon trzeci (mam rok 2007) ale dostalem oferte pracy od reprezentacji brazylii (nie składałem podania o prace sami przylezli)

jakubkwa Człowiek Renesansu

18.05.2006 12:05    #78165     Sufler - Porady do gry - Finał LM
Barce chyba troche przerosla rola faworyta. Najpierw chcieli grac przede wszystkim na zero z tylu, a powinni od poczatku starac sie narzucic swoj styl gry Arsenalowi. Jak Lehmann dostal czerwona kartke, to pewnie w podswiadomosci klebila sie mysl, ze mecz jest juz wygrany, ale bramka dla Arsenalu ich na szczescie otrzezwila. Larsson odchodzi w naprawde pieknym stylu.

Proletariat

18.05.2006 11:08    #78166     Sufler - Porady do gry - Finał LM
slaby mecz gdzie byl Ronaldinho on nic nie gral w tym meczu i Henry tez zawodzil :((

Proletariat

18.05.2006 11:07    #78167     Sufler - Porady do gry - Liga Portugalska
Kto kim gral lub gra i jakie odniusl sukcesy.Ja gralem Vitorio i przez 4 sezony zdobylem 2 puchary UEFA i 2 razy puchar Portugali i raz mistrzostwo Portugali.

arielus Partyzant

18.05.2006 09:33    #78168     Sufler - Porady do gry - strona z grafika
Witam mialem kiedys tako www na ktorej bło kilkas set facepacków grafiki meczowej(bramek pilek) nowe skiny. Pamietam ze byla to strona w jezyku nagielskim. jak ktos ja zna to prosil bym o link do niej

gosc1 Partyzant

18.05.2006 08:00    #78169     Sufler - Porady do gry - Finał LM
Barca sie meczyla, bo grala przeciwko druzynie stosujacej tzw. antyfutbol. Totalne murowanie bramki i liczenie na indywidualne umiejetnosci Henryego. Na tym poziomie mimo wszystko bylo sie czym delektowac jesli chodzi o gre Arsenalu, ale nie zmienia to faktu, ze zadna druzyna, chocby megagalaktyczna nie rozwinie skrzydel przy takiej obronie. Barca mogla tylko kasac, co z reszta robila po mistrzowsku, mimo beznadziejnych bledow sedziego. Praktycznie rzecz biorac sedzia spowodowal, ze Barca sie emczyla, bo gdyby gwizdal w mysl przepisow, to Barca w 17 minucie prowadzilaby juz 1:0 i Arsenal musialby sie odslonic, co sprwiloby, ze i mecz bylby ladniejszy i Barca nie "meczylaby sie". Nie wspominam juz o tym, ze Ebue (nie pamietam pisowni :-) powinien dostac drugie zoltko za symulowanie, bo to mogloby nie miec miejsca, gdyby sedzia zachowal sie jak profesjonalista w 17 minucie. Ogolnie rzecz biorac Barca pokazala, ze jest druzyna lepsza, bo mimo slabszej niewatpliwie formy wypunktowala Arsenal (Larsson-ojciec sukcesu). Szkoda, ze Arsenal nie gra bardziej otwartej pilki, bo final bylby po prostu ladniejszy. Ale dla tych kilku zabojczych akcji z obu stron warto bylo go obejzec.

Proletariat

18.05.2006 07:09    #78170     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
chetnie zagram przez neta fm06 patch 6.0.3 najnowsze uaktualnienie robiego nigdy wczesniej nie gralem przez neta ale mam dosc spore doswiadczenie. jezeli ktos chce zagrac moje gg 6736991 zagram w kazdej lidze i jeszcze jedno jak ktos chce zagrac to najpierw musi mi wytlumaczyc co mam zrobic ^^ 6736991

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.