Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

RIzzo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.05.2006 11:43    #78041     Sufler - Porady do gry - Stadion
Gram Interem i stadion jest własnością miasta Mediolan a poza tym dzielę go z milanem. Czy jest szansa na rozbudowanie go? niestety sam nie mogę tego sprawdzić bo skończyłem dopiero 1 sezon a i frekfencja była "tylko" 62000.

mikos Partyzant

31.05.2006 10:16    #78042     Sufler - Porady do gry - POMOCY!!!!!!1
Powinieneś dostać wiadomość w której mogłeś wybrać czy dany zawodnik ma grac cały mecz, pół meczu czy w ogóle nie zagrać, jezeli to faktycznie jest mecz towarzyski.

Biuu Partyzant

31.05.2006 08:02    #78043     Sufler - Porady do gry - POMOCY!!!!!!1
Jak zabronić zawodnikowi wyjazdu na mecz reprezentacji jesli w tym samym czasie gram półfinał ligi mistrzów.. i nie chodzi o mecz towarzyski.. prosze o pomoc

Rafinho87 Partyzant

brakuje mi burd.... sie będziecie śmiać, ale grając CSKA moskwa ze spartakiem to po strzeleniu bramki na 1:0 w 90 minucie-> grając derby niby na wyjeździe czułem napięcie w fotelu.... a co dopiero kibice na trybunach!!! powinno coś byc wspomniane o kibicach.... pozatym ligi egzotyczne. nie ma to jak poprowadzić klub na zadupiu np. liga nigeru.... noi mój problem, czyli budowanie nowych obiektów (stadionów) w trakcie gry.... Jak np. Arsenal z Highbury przenosi sie na Emirates... a w cm 03/04 w który gram z sentymentu nie ma czegoś takiego i w nowszych pewnie też nie....

Rafinho87 Partyzant

31.05.2006 07:46    #78045     Sufler - Porady do gry - Stadion
Gram CSKA Moskwa. Czy moge rozbudowac stadion w jakiś sposób?? Mam 200 mln złotych, 3 sezon, gram w Lidze Mistrzów, a stadion mam na 13 tysięcy... nie moge go rozbudować bo Spartak gra też na nim mecze... czy to spartak musi podjąć decyzje o rozbudowie?? Ciekawostka że mam stadion treningowy (juz chyba własny - dla rezerw) na 11 tysięcy i z podgrzewaną płytą... Ja chce nowy stadion!!! Ale jak to zrobić w trakcie gry?? (bo nowej gry z edytowanym plikiem dat nie chce mi sie zaczynać)

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
30.05.2006 16:15    #78046     Sufler - Porady do gry - bramka
Powiedzial co wiedzial...
Ja jestem w stanie wiele rzeczy zrozumiec. Zdarzaja sie programy, ktore ciezko znalezc, do takich zawsze staram sie podac dokladnego linka. Ale jesli ktos chce zeby mu wszystko podawac na tacy, nawet gdy wystarczy wpisac w Googlach HyperCam i kliknac w pierwszy mozliwy link, zeby moc sciagnac ten program, to wybacz, ale jest to takie minimum, ze naprawde mozemy jego spelnienia przed zadaniem pytania oczekiwac. Zeby komus udzielic pomocy potrzebna jest wspolpraca obu stron - nie tylko my musimy chciec pomoc, ale tez osoba oczekujaca pomocy musi nie chciec pomocy, ale chciec poznac rozwiazanie.

hajnol Partyzant

30.05.2006 13:49    #78047     Sufler - Porady do gry - kto gra z libero ?
Ja nigdy nie grałem z libero i raczej nie zamierzałem ale myslałem, że jak ktoś gra to może to daje jakies efekty ale najwidoczniej tak nie jest. Pozdrawiam wszystkich.

Scout Młody aktywista

30.05.2006 13:25    #78048     Sufler - Porady do gry - kto gra z libero ?
ja czasem gram z libero, ale zadko, tylko jak trzeba bronic wyniku

Proletariat

30.05.2006 12:59    #78049     Sufler - Porady do gry - kto gra z libero ?
ja tez bez libero, nie sprawdza sie raczej, ale wiesz co...mam pomysł...sam zagraj i sprawdź :) a moze Tobie sie sprawdzi...kazdy ma inną taksę, nawet jak taksa wygląda tak samo to ustawienia inne... musisz sprawdzić :)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
30.05.2006 12:36    #78050     Sufler - Porady do gry - kto gra z libero ?
Ja równiez nie gram z libero. Słyszałem o tej pozycji bardzo dużo negatywnych opinii, m.in. wadą jest to, że - jak wspomniał Rizzo - trudno jest złapać na ofsajd, a jak już obroncy zrobią ten krok do przodu aby napastnik był na spalonym, zostaje libero...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.