Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
02.06.2006 20:51    #78001     Sufler - Porady do gry - Najinteligentniejsze AI :D
Pytanie tyczylo sie meczu, nie gry ogolnie (w ktorej zreszta tez gracze nie sa dyskryminowani).

Yoonec Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
02.06.2006 19:44    #78002     Sufler - Porady do gry - Napotkano błąd
też tak mi sie zdarza czasem ale to w dowolnych momentach.

o a żeby nie pisać nowego tematu to napisze że system komentarzy jest troche nie dokładny. Gottwald grał 80 min poczym go zdjąłem. Został wybrany zawodnikiem meczu i po meczu wiadomość: [...]pracował ambitnie przez pełne 90 min[...]

88borek Partyzant

02.06.2006 19:22    #78003     Sufler - Porady do gry - Najinteligentniejsze AI :D
ehhh jakub chyba jednak mylisz sie... spojrz na transfery na początku gry, jak ty obejmujesz klub to masz 20 mln zl do wykorzystania, komp jak obejmie klub to ma 100 mln do wykorzystania i gdzie tu sprawiedliwosc ? troche gracze są dyskryminowani

Proletariat

02.06.2006 18:14    #78004     Sufler - Porady do gry - Najinteligentniejsze AI :D
czy mi sie wydaje czy komp gra na kodach??:) tak serio mówię o tym ze w 2008 roku Moor Green (2 l angielska= 4 polska ;) ) gram przeciwko SUNDERLANDOWI... no i prowadzę od 15 minuty... jest 90 i strzelają mi gola... w dogrywce moich 2 na bramkarza i... nie trafiają, potem sam na sam i nic... potem karny nie strzelony!!!! (WSZYSTKO W DOGRYWCE!!!) o raz w 120 minucie 1 zawodnik sunderlandu omija moich obrońców i strzela bramkę... w dogrywce działo sie wiecej niz przez 90 minut...czy to nie jest tak, ze czasem po prostu druzyna o pewnym ID nie wygra z inną i chociazbym miał tu ronaldinho, eto, rooneya i w ogóle dream team to nie dałoby sie tego wygrać?? :) Załamka, ale cóz, spróbuję w pucharze za rok :)

Proletariat

02.06.2006 17:38    #78005     Sufler - Porady do gry - Man Utd
Poco grasz w FMa skoro chcesz, aby inni zrobli za ciebie to co najwazniejsze?

Proletariat

02.06.2006 14:33    #78006     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Czy można w jakiś sposób usunąć następującego buga z FM2006: na początku rozgrywki historia ligi mistrzów i pucharu uefa to tylko zapis historyczny finalistów, ale po zakończeniu pierwszego sezonu w historii pojawia się obok tegp kraj-gospodarz, ale zamiast kraju powinien być pokazywany stadion na którym rozegrany był dany finał. Mam orgyginalnego FM-a kupionego w Wielkiej Brytanii plus 3 patch z uaktualnioną bazą danych. Bawiłem się trochę edytorem, ponieważ zauważyłem że baza danych jest niekompletna. Np. brakowało w bazie danych stadionu rozegrania finału ligi mistrzów poniżej 2002 roku. Pogrzebałem trochę w necie i te braki w historii finałów ligi mistrzów i pucharu uefa (oraz braki związane z historią ligi północno-irlandzkiej, w której obecnie gram) uzupełniłem. Czy to że używałem edytora może mieć wpływ na bug który opisałem wyżej?

Proletariat

02.06.2006 14:30    #78007     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy
Gram polską lige.Mam wersje 6.0.Mam pytanie?Czy kiedyś PZPN pozwoli grac więcej niż pięciu obcokrajowcą czy musze wgrać nową łatke.

Proletariat

02.06.2006 13:48    #78008     Sufler - Porady do gry - Jakim cudem to możliwe??
ja tak miałem jak grałem Juventusem przyszedł mecz z Milanem zawodnicy zostali powołani do reprezentacji a cała liga grała rezerwami

master_of_klop Partyzant

02.06.2006 13:38    #78009     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Cześc mam wersje 6.0.3, po angielsku i z checio z kimś zagram moje gg 7842225

Proletariat

02.06.2006 13:23    #78010     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Sądze ze granie Wielkimi klubami po kilkanaścisezonów jest bezsensu. Ja grałem Weymouth(6 liga Angielska) i doprowadziłem go do gry w europjeskich pucharach opi czym zepsół mi się save. CZy ktoś wie jak mogo na to poradzic?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution