Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

p.obrocki Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.06.2006 08:35    #77921     Sufler - Porady do gry - Niezadowoleni zawodnicy
Pewnie wynika to z tego, że większość twoich zawodników ma ustawiony status w drużynie na 'pierwszy skład' albo 'piłkarz kluczowy' i oni będą niezadowoleni jeśli nie rozegrają ok. 80% meczy, lepiej wcześniej pozmieniać role w drużynie, żeby nie dochodziło do nieporozumień.

bury1986 Partyzant

Grupa: Użytkownik
08.06.2006 04:17    #77922     Sufler - Porady do gry - problem z bramkarzem w ataku
moze tak byc jeszcze jak ustawisz ultraofensywe, ale skoro grasz defesnywa to musi to byc ustawienie idywidualne bramkarza, zmien zbey bylo u niego ze ma byc defensywny itd, zeby nie wychodzil do przodu no i zeby nie zamienial sie z innym zawodnikiem a powinno byc ok wtedy

Proletariat

08.06.2006 04:14    #77923     Sufler - Porady do gry - Niezadowoleni zawodnicy
Witam!
Gram Venezią już 6 sezon. Awans z C2 do Serie B, spadek z B do C1, znowu awans. Chłopaków mam przeciętnych. Żadnych wielkich gwiazd.
Ale ostatnio problem robi mi się z ich zadowoleniem a raczej niezadowoleniem. Ma to wpływ na resztę zespołu, bo potem grają w kratkę. Każdy uważa, że powinien grać w podstawowym składzie.
Co mam zrobić aby rozwiązać problem? Zawodników mam w kadrze podstawowej 18-20...

Proletariat

08.06.2006 03:15    #77924     Sufler - Porady do gry - Stary ale nowy ???
Mam pytanko czy może powstać taki manager z grywalnością i grafiką jak fm 2006 tylko że z rocznikiem np.1990. Fajnie by było pograć zaodnikam takimi jak maradona czy cantona.Jest możliwe żeby takie coś kiedykolwiek powstało???? pozdro dla wszystkich fanów MU!!!!

Proletariat

08.06.2006 01:50    #77925     Sufler - Porady do gry - problem z bramkarzem w ataku
witam, mam wersje 6.0.3 gram od bardzo niedawna, problrm moj polega na tym . ze bramkarz podczas meczu leci do ataku a napastnik staje na bramce, komentarz u dołu ekranu pojawia sie taki : Paris stawia wszystko na jedna karte. Naturalnie przegralem w ten sposób juz drugi pojedynek podczas jednej rundy wiosennej. Wrócenie go na swoja pozycje nic nie daje, taktyke mam defensywną ,zmianiałem takze kreatywność i wszelkie inne parametry taktyki. gdy za drugim razem bramkarz polecial do ataku przy stanie 1-0 dla mnie, wposcilęm rezerwowego, ten po kilku akcjach to samo. Czy moze nie mam jakiejs łaty, jakiegos patcha, ktory pomógłby

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
07.06.2006 17:00    #77926     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy we Włoszech
W lidze wloskiej mozna miec w skladzie nieograniczona liczbe obcokrajowcow, tylu tez mozna ich wystawiac na kazde spotkanie, natomiast jest limit transferowy - mozna sprowadzic tylko jednego gracza spoza Unii Europejskiej na sezon.

Proletariat

07.06.2006 16:36    #77927     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy we Włoszech
Ludzie ile moge miec obcokrajowcow na patchu 6.0.2 w fm 2006 we wloszech grajac juventusem?

Proletariat

07.06.2006 14:23    #77928     Sufler - Porady do gry - Staty
Tak samo jest z Leonardo z Feyenordu umiejętności nie powalają ale za to wymiata grając na lewym skrzydle, rzadko schodzi poniżej 9

jakubkwa Człowiek Renesansu

07.06.2006 11:22    #77929     Sufler - Porady do gry - Staty
Generalnie to troche malo szczegolow podales :> Jakie statystyki ma slabsze ten niby lepiej grajacy zawodnik? Jak sie ma sprawa z atrybutami fizycznymi?
Poza tym w pilce tak juz jest, ze ci lepsi na papierze nie zawsze sa gora na boisku :>

Grzechoo Hajer Przodowy

07.06.2006 10:30    #77930     Sufler - Porady do gry - Jaki klub?
Jak chcesz serie B proponuje Catanię albo Cesenę (o ile w FM 2006 grają jeszcze w Serie B)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution