Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

09.06.2006 04:36    #77911     Sufler - Porady do gry - PA a umiejętności
Czołem,
od mniej więcej CM 01/02 do FM 2006 zawsze mam ten sam problem...Asystent menadżera, skauci, trenerzy zawsze pochlebnie wypowiadają się o kolesiach, którzy, kiedy przejrzeć ich statystyki, są raczej lewarami, wciskają ich do składu, radzą kupować itp. Cały bajer polega oczywiście na tym, że dookoła jest pełno piłkarzy, którzy i bez tego wielkiego PA mają statsy lepsze, mimo to cały sztab ich ignoruje. Mam np. dwóch DC do wyboru-jeden ma 27 lat i statystyki z przedziału 15-18, drugi ma 22 i wszsytko z przedziału 8-13, tamtego starszego wyprzedza jedynie w jakichś wyrzutach z autu, itd. Mimo to, asystent ciągle tego młodziaka wciska do składu. Pytanie konkursowe brzmi: czy nie ejst przypadkiem tak, że program tworzy jakby przyszłościową wizję wartości,do jakich "dojadą" atrybuty zawodnika przy jego PA i podczas spotkań losuje, czy koleś ma swoje aktualne atrybuty, czy te wysokie, do których ma szansę się dotrenować ? Nie widzę innego wytłumaczenia, ale chciałbym sie upewnić. Druga rzecz: dokupiłem do drużyny trzeciego DC-stary dziadek, ale nawet szybki, kluczowe statystyki w przedziale 17-20-jednym słowem-niszczyciel. Przy transferze wszyscy stękali, że gość się nie nadaje, przy wybieraniu składu oczywiście wszyscy stawiają na tej pozycji tego najmłodszego melepetę. Dziwne, bo przecież-jeśli chodzi o to, że z wiekiem umiejętności spadają, to powinny spaść atrybuty po prostu, poza tym-jeśli młody kolo ma opcję byc dobry w przyszłości, ale póki co są od niego lepsi, to powinni grać chyba ci lepsi, prawda ? Jeśli ktokolwiek może mi pomóc zrozumieć właściwy sposób interpretacji statystyk i atrybutów, to byłbym wdzięczny.

Proletariat

To sciagnij wszystkie patche 5.02 itp. Jest ich chyba 3 tam powinno być. A jak nie to ktos ci moze wyslac lub zgrac na strone.

Proletariat

09.06.2006 01:59    #77913     Sufler - Porady do gry - Niezadowoleni zawodnicy
Właśnie niektórym poobniżałem i zarząd mi podziękował za konflikt z graczami i negatywny wpływ na drużynę. :-(

Proletariat

08.06.2006 15:42    #77914     Sufler - Porady do gry - save
Tez kiedys tak mialem, i niestety musialem zaczac grac od nowa :( Tu nie chodzi o to czy ktos ma pirata czy nie, ja mam orginal 2005 i 06 i tak mialem.

Bud Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.06.2006 13:25    #77915     Sufler - Porady do gry - save
zapisalem dzisiaj gre i poszedlem, teraz wrocilem i pisze ze gra nie moze byc wczytana:/ mozna tego save naprawic?

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
08.06.2006 13:19    #77916     Sufler - Porady do gry - Stary ale nowy ???
Mozna zagrac tylko w starsze wersje CMa :>

p.obrocki Partyzant

08.06.2006 13:16    #77917     Sufler - Porady do gry - Niezadowoleni zawodnicy
Lepiej jak im zaproponujesz kontrakt z niższą rolą w drużynie. Ew. zmienisz tą rolę, będą przez pewien czas niezadowoleni, ale potem im przejdzie. A tym co nie będzie pasowała rola rezerwowych to podziękujesz i sprzedasz. Nawet najlepsza niezadowolona gwiazda nie jest lepsza od solidnego piłkarza, który po prostu chce grać...

bartex55 Przodownik pracy

08.06.2006 10:39    #77918     Sufler - Porady do gry - problem z bramkarzem w ataku
najprawdopodobniej ustawiles przez pomylke aby bramkarz zamienial sie pozycją z graczem z pola

Grzechoo Hajer Przodowy

08.06.2006 09:08    #77919     Sufler - Porady do gry - Stary ale nowy ???
O taaak... wiele razy marzyło mi się zagrać Bayernem z Matthausem czy Baslerem w składzie :D Napewno jest mozliwe, aby taki patch (?) powstał, aczkolwiek raczej mało prawdopodobne, ze powstanie ;]

Grzechoo Hajer Przodowy

08.06.2006 09:06    #77920     Sufler - Porady do gry - Niezadowoleni zawodnicy
Stosuj większą rotacje. Im wiecej i im czesciej zawodnicy beda grali, tym mniejsze prawdopodobienstwo ze nie będą zadowoleni. Jesli którys z zawodników naprawde działa ci na nerwy, wywal go do rezerw albo sprzedaj :]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution