Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

10.06.2006 12:51    #77901     Sufler - Porady do gry - Fm2007
Wszystko gra z tym linkiem, ja już ściągnełem. Czekam na FMa 2007

Proletariat

10.06.2006 11:02    #77902     Sufler - Porady do gry - Fm scout
Bierzesz w panelu :obserwowani gracze" potem przydiel i ustalasz co ma obserwowac i jak dlugo ;)

adryan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.06.2006 07:33    #77903     Sufler - Porady do gry - Edytor
Czy jest jakiś edytor do FM 2006(pre-game) zmieniający umiejetnosci graczy i PA, CA

Proletariat

10.06.2006 07:09    #77904     Sufler - Porady do gry - Fm2007
ja pobieralem ale cos po godzinie mi padlo i w koncu tez nie pobrałem tych screnow, wiec moze cos z nimi nie gra

Proletariat

Mam pare pomyslow:

Mozliwosc ubiegania sie o nadanie obywatelstwa dla danego zawodnika oczywisci uwarunkowana szeregami zasad.

Dodac troszke wiecej ekonomii i rozbudowac bardziej ta "stadionowa" strone Managera. Nie wiem czy ktos gram w USM (Ultimate Soccer Manager) tam bylo to do tego stopnia ze mozna bylo nawet wybierac reklamy na bandach okalajacych boisko. Ustawic dwie opje gry: Manager i Trener. Manager zajmowal by sie prowadzeniem druyzyny ale takze wszystkimi finansowymi sprawami a trenr zajmowal by sie tylko gra czyli tak jak bylo dotychczas w wersjach FM I CM. Mozna by tez dodac kupno srodka transportu na mecz, rozbudowy stadionu kontrolowanej samemu i wiele wiele innych mozliwosc w trybie gry 'Manager'.

I jeszcze jedno wpadlo mi do glowy.. Przydalby sie jakis wplyw wiekszy na przyznawanie pozwolenia na prace dla zawdonikow...

To tyle, ciekaw jestem czy ktos wogole to przeczyta i wykorzysta w FM 2007 albo pozniejszych ..

hajnol Partyzant

10.06.2006 06:32    #77906     Sufler - Porady do gry - rozwój piłkarza
Czy jest cos takiego (pomijając fm scout i edytory) po czym można poznać, że młody zawodnik będzie w przyszłości bardzo dobrym graczem? Zdarza się, że na początku swojej przygody z piłka jakiś junior ma przecietne umiejętności ale w przeciągu dwóch, trzech sezonów jego staty bardzo sie porawiają i jest super grajkiem a u innego po kilku latach wcale się nie zmieniają. Po czym można wywnioskować potencjał takiego zawodnika?

SyZtem Przodownik pracy

10.06.2006 06:28    #77907     Sufler - Porady do gry - FM 2oo7
Kiedy będzie premiera Football Managera 2oo7? I mniej więcej ile będzie kosztowała ta gra?

thcxs Partyzant

10.06.2006 03:55    #77908     Sufler - Porady do gry - save
skad mozna sciagnac ten program ? :]

michalekb Partyzant

09.06.2006 14:08    #77909     Sufler - Porady do gry - Man Utd
zagraj 4-4-2 diamond atacking

hajnol Partyzant

09.06.2006 06:26    #77910     Sufler - Porady do gry - trening dzień i po meczu
Witam wszystkich. jakis czas temu zadawałem już to pytanie ale niestety nie dostałem odpowiedzi, więc powtórze jeszcze raz.
1. Czy zawodnicy trenują dzień przed i dzień po meczu? Chodzi mi o to, czy jest przydzielony automatycznie dzień wolny przed i po meczu, czy samemu trzeba to zrobić (czyt. dać dzień wolny)?
2. I drugie pytanie odnośnie treningu: jesli między meczami jest tydzień wolnego to czy można dać zawodnikom 2 dni wolnego, czy raczej jeden? Gram klubem Barrow w angielskiej Championschip.
Z góry dziekuję za wszystkie odpowiedzi.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution