Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

matjej Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.06.2006 11:30    #77881     Sufler - Porady do gry - Problem!!
skina mam org., tryb pelnoekranowy, wogole to gram dwoma druzynami, a dzieje sie tak tylko w przypadku ajaxu

z tym rejestrem to moze byc dobry ruch:) thx

matjej Partyzant

12.06.2006 09:54    #77882     Sufler - Porady do gry - Problem!!
Po próbie wejścia na ekran treningu lub przypisania trenerowi nowych zadań, gra mi się 'zwija' i pojawia się komunikat 'array acces out of bounds'. Po w ciśnięciu OK mogę co prawda wrócić do gry, ale nie mam podglądu obciążenia trenerów i jakości treningu.

gosc1 Partyzant

12.06.2006 03:52    #77883     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja niemiec
Nic nie zrobisz, Podolski, Odonkor, Nueville, Owomoyela, Kuranyi i paru innych...to ponoc Niemcy, wiec maja prawo grac ;-).

gosc1 Partyzant

12.06.2006 03:48    #77884     Sufler - Porady do gry - Co daje Atrybut technika
Ja wytlumacze to inaczej. Spojrz na to z innej strony, co bedzie, jesli zawodnikom bedzie brakowalo takiego atrybutu? Hmmm...bedzie to Reprezentacja Polski!!!!!!! I to nie jest zart, bo bez techniki na odpowiednim poziomie w dzisiejszym futbolu jak widac nic sie nie osiagnie, poza fartownymi awansami do Mistrzostw Swiata.
Zawodnik bez techniki nie potrafi przyjac pilki tak, zeby mu nie oskakiwala za kazdym razem na pare metrow w niewiadomym kierunku, nie potrafi prowadzic krotko pilki na tyle, zeby w momencie braku kontaktu z nia przeciwnik nie odebral jej z latwoscia. Technika jest wazna w pojedynkach jeden na jeden w duzym zageszczeniu pola, kiedy nie ma miejsca na bledy w rodzaju pilka uciekajaca na 10 metrow, bo przeciwnik stoi co 5 metrow. No i brak techniki oznacza gre identyczna jak naszej reprezentacji, czyli zamiast gry po ziemi, kompletnie bezsensowne, spowalniajace gre i pozwalajace sie ustawic przeciwnikowi, niemalze lobowane podania do kolegi stojacego 5 metrow obok. Dzis juz tak nikt nie gra, nawet Andora, dlatego ja osobiscie wybieram zawodnikow z wysokim atrybutem techniki, gdyz jego brak wystarczy mi w wykonaniu Polakow :-).

gosc1 Partyzant

12.06.2006 03:35    #77885     Sufler - Porady do gry - SIŁa u npastnika
Co wy chcecie od Rasiaka??? Zobaczcie jak strzela na mistrzostwach ;-).
P.S. Zycze wspomnianemu, zeby mnie zaskoczyl w srode :-).

A wracajac do tematu, dawniej (CM 93) wystarczylo miec na uwadze average rating i juz mozna bylo wyluskac co lepszych zawodnikow. Teraz sytuacja sie skomplikowala, ale czasem zastanawiam sie, czy nie nazbyt mocno. Bo rozumiem, ze zawodnik z jednym wysokim kluczowym atrybutem dla swojej pozycji nie osiaga pokladanych nadziei, ale kiedy zawodnik ze wszystkimi wysokimi kluczowymi atrybutami gra piach, to juz troche dziwne. Bo z mojej "realnej" obserwacji wynika, ze jesli ktos juz ma predyspozycje do gry na jakiejs pozycji i wyraznie wyroznia sie danymi istotnymi cechami, to czego by nie robil, zawsze zablysnie. A w FMie mozna wyselekcjonowac grupe atrybutowych supermenow, a tylko nieliczni dorownuja znacznie bardziej przecietnym przeciwnikom.
Oczywiscie nudne byloby, gdyby mozna bylo z latwoscia wynalezc supergwiazdy, ale robiac ludzi w konia nadajac zawodnikowi atrybut 20 szybkosci, ktory w rzeczywistosci porusza sie tempem zolwia to lekka przesada ;-).
Widzialbym pewne rozwiazanie tej sytuacji. Mysle, ze atrybuty powinny byc bardziej czytelne, czyli jesli zawodnik ma 20 wykanczania akcji, to nie ma prawa nie strzelac sam na sam itp. Zeby zroznicowac mozliwosci wykorzystania atrybutow powinna zostac znacznie rozbudowana czesc dotyczaca charakteru zawodnika, ewentualnie jego formy, samopoczucia. Dzieki temu ja osobiscie nie przyrownywalbym dziwnej niemocy mojego niespelnionego gwiazdora do tego, czy UFO jest prawdziwe, czy to tylko zludzenie. Moglbym to sam na swoj sposob ocenic, a jesli zle bym ocenil, to oznaczaloby, ze cienki ze mnie manager :-).

Proletariat

11.06.2006 18:48    #77886     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
siema mam patcha 6.0.3 zagram lige Włoską/Hiszpańską/Francuską
gg: 4887440

sajens Partyzant

11.06.2006 15:03    #77887     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
siema mam patcha 6.0.3 update robiegorobsona i facepak polskich piłkarzy najchętniej zagram lige polską ale moze byc to kazda moje gg.3964382 mam swój serwer1!!!!!!!!!!!!!!

potteromaniak Młody aktywista

11.06.2006 14:52    #77888     Sufler - Porady do gry - Wisla krakow
bramkarz: M. Bak, Adam Piekutowski(u mnie gral nieziemsko),Jan Koprivec ,A.Silva obroncy: P.Golanski, Leandro Gioda, Pity Altamirano( troche stary tylko), Jakub Rzezniczak, Vaclav Prochazka, Kamil Kuzera, M.Grizonic, P.Szymiczek, R.Loda, R.Clark
Pomoc: S.Kislyak, D.Machacon, S.Szalachowski, P.Petasz(u mnie kolo wymiata), Freddy Guarin(nawet tani z poczatku), T.Sivok, J.Valdivia,
Napad: A.Andres Jara, A.Todorov, D.Janczyk,

Janek Partyzant

11.06.2006 14:32    #77889     Sufler - Porady do gry - Wisla krakow
Michael Thwaite przychodzi przeciez do Wisly po rozegraniu jednego sezonu za free na updejcie Robiego najnowszym. A tak to polecem Kislyaka(oblatanego ale dobrego),Johny Acosta(tani jak barszcz),Marco Antonio Canchilla(świetny DM)Itaqui(kolejny DM).Kurde nie znam dobryh napadziorów a tanich bo ich jakos nigdy nie moge wychaczyc:-(.Pozdrawiam

Proletariat

11.06.2006 10:52    #77890     Sufler - Porady do gry - Co daje Atrybut technika
Co daje technika obojentnie na jakiej pozycji gra zawodnik

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.