Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Scout Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.06.2006 10:51    #77861     Sufler - Porady do gry - Profesjonalizm
jesli o lojalnosc chodzi, ten wspolczynnik mam na bodaj 18. Wystarczy czesto grac jednym skladem, nie mowic o swoich zainteresowaniach prasie etc.

master_of_klop Partyzant

14.06.2006 10:46    #77862     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
zagram karzdą liga i z karzdym mam patcha 6.0.3 moje gg7842225 piszcie

jaqb Partyzant

14.06.2006 07:50    #77863     Sufler - Porady do gry - TALENTY v6.01 ???
Mam pytanie i zarazem prośbę: Nie wiem z którymi patchami i update'ami są "kompatybilni" gracze w dziale talenty (może to bez znaczenia?). Proponuję zamieszczać przy opisie danego "talenciaka" z której wersji gry pochodzi.
Pozdrawiam całe CM Revolution, jesteście SUPER

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
14.06.2006 07:15    #77864     Sufler - Porady do gry - Barcelona POMOCY!!!!!!!!!
No to przecież nikt nie neguje tego, że takie "sukcesy" odnisłeś. Bardziej chodzi o sposób w jaki to osiągnąłeś.
Save/Load? Edytor? DDM(Dodawanie Drugiego Menedżera)?
[Skąd znam takie sposoby? No cóż... Kiedyś, kiedy byłem jeszcze małą dziewczynką też niestety tak się bawiłem... Ale przynajmniej nie chwaliłem się takimi szemranymi sukcesami na stronach o tej szacownej grze... A teraz? Teraz zmierzam po drugie mistrzostwo Angli z Man City (6 sezon, żadnego pucharu krajowego wygranego, no... raz półfinał FA Cup) i jaka to jest frajda jak wszystko zaczyna sprawnie działać, jak nawet grając słaby mecz da się radę wygrać 1:0 - bo pomocnik oddał strzał życia:)... Jak zacznę następną grę to zamierzam zagrać zgodnie z zasadami HC (niedawno poznałem) i wiem, że wtedy jak będę odnosił sukcesy będę naprawdę zadowolony.

Pozdrawiam.

Proletariat

Powinny też zrobić coś moim zdaniem z pozycjami zawodników. Np. taki Riquelme jest jak najbardziej ofensywnym pomocnikiem czyli wg FM powinien grać zaraz za napastnikami. A tak wcale nie jest, on gra na swojej połowie, wcale tak często nie wchodzi w pole karne itp. Podobny przykład to Pirlo.
To samo tyczy się napastników. Nie można ich ustawić, tak, że jeden jest wysunięty, a drugi troszkę z tyłu, bo jak cofniemy jednego to już jest ofensywnym pomocnikiem. Można mu dać strzałkę, ale to nie to samo.
W ogóle jak dla mnie to za mało jest tych "kółeczek", na których można ustawić zawodników i za mało poleceń indywidualnych dla zawodników.
Powinien być większy kontakt z zawodnikiem, jakies opcje, żeby pogadać z nim, np. po podpisaniu kontraktu czego się oczekuje od niego, albo żeby powiedzieć czemu nie gra itp. Możliwości jest wiele

Proletariat

13.06.2006 20:09    #77866     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja gram Wisłą od samego początku w FM2006. Teraz już gram sezon 2019/2010. Prowadziłem w międzyczasie 3 reprezentacje.Największe sukcesy osiągnąłem obecną reprezentacją czyli Polską :) Mistrzostwo Świata w 2018 oraz drugie miejsce w Pucharze Konfederacji przegrywając z Włochami 3:2. Wisełką w sezonie 2017/2018 byłem 2 w Lidze Mistrzów.

Proletariat

13.06.2006 15:27    #77867     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja...
Witam,mam małe pytanko.Powiedzcie mi czy ma to znaczenie jeśli jestem trenerem np. reprezentacji Meksyku i ubiegam się o stanowisko selekcjonera Holandii czy innej reprezentacji?? Czy może lepiej by było gdybym nie obejmował żadnej drużyny narodowej i wtedy składał podanie? Czy gra na to zwraca uwagę czy nie? I podobnie czy jak obejmuję jakiś zespół np. Athletic to czy lepiej żebym nie miał klubu i był bezrobotny ubiegając się o posadę selekcjonera. p.s pomijam już fakt reputacji i takie tam... z góry dzięki za informację. Pozdrawiam...

Proletariat

Co do wydawania zarabiającej kasy przez menedżera myslę że to kiepski pomysł.Tak jak wcześniej pisali przedmówcy to NIE SIMSY!! Powiedzmy że możesz sobie kupić jacht.Kupisz i co dalej????? i co z nim zrobisz.Wypłyniesz na ocean i będzież se żeglował.Nie no to już przesada .Nie wiem co można konkretnego wymyślec z tym kupywaniem. ale dobrze bedzie jak najlepiej nic nie bedziemy kupować.Bo bardziej jesteśmy podeksytowani kiedy kupimy jakiegoś grajka czy zdobędziemy mistrza niż kupywanie jachtów no nie prawda???!!!!

Proletariat

Myślę że powinniśmy mieć także do kazdego z zarządu kontakt.Powinny zostać wprowadzone kary na klubów jak i zawodników.Albo powinny ukazywać się raportaże z treningów, a nie jak co miesiąc wyskakują.Trzeba wiedzieć nabierząco co się dzieje w klubie, nie jedna informacja na miesiąc. Asystent także powinien mieć duży wpływ na drużynę.Proponowałby jakim ustawieniem grac przeciw drużynie lub stylem gry.Kogo trzeba się obawiać w czasie meczu i takie tam pierdółki.Fajnie by było także ustalać termianrz zgrupowania:gidze? kiedy? o której? Można byłoby wprowadzić taką informację gdzie znajdował się zawodnik w czasie urlopy.Taka ciekawsotka :).

Proletariat

-powinny być realistyczne budżety klubowe np. Man Utd wiadomo że jak oni kupią to wydają trochę kasy, a na starcie zawsze mają po 10mln trochę więcej.Milan także jest bogatym klubem i nie powinni mieć 5 mln funtów tylko przynajmiej 30 mln to się tyczy takze Juventusu,Bayernu.A wiemy że jak gramy z których z tych klubów to oni zawsze ściągają kogo chcą i za ile.A jak wybieramy którą z tych drużyn to nie stać nas na zawodnika który komputer decyduje kogo kupić.
-Oczywiście powinny być wprowadzone realistyczniejsze transfery.Zawsze jak kupujemy to musimy trzy razą większą stawkę wyłożyć niż jego wartość.A inne kluby za grosze kupują to śmiech na sali.
-Dobrze by było miec kontakt z każdych zawodników lub zapytanie fanów kogo by chcieli nowego w lkubie lub odeszli.Ogólnie, aby mieli duży wpływ na klub.A co do kontaktów zawododników to oczywiście kontakt powienien być przed meczem jak i normalnie.Zdarza się że proponujemy kontrakt i zawodnik nie jest zainteresowany niezaleznie od kończącego się kontraktu, wtedy moglibyśmy z nim pogadać czemu nie podpisze,co nie pasuje, czemu chce odejść i takie tam pierdoły.Oczywiście jestem za aby była możliwość budowania szkółek w innych krajach lub wybieranie elementu rozbudowy stadionu i takie tam,testy antydopingowe i takie tam.Dobrze by było też aby zawodnich przed wejściem na boisko wykonywał jakąś rozgrzewkę.Czasami jak gramy to chcemy aby dany zawodnik nie wykonywał dużo fauli bo może się skończyć żółtą kartką i będzie zawieszony, dobrze by było aby mu powiedzieć żeby nie grał ostro czy coś.Jak na przykład z zawodnikiem ktory wrócił z kontuzji i chcemy żeby się nie przemęczał dalibyśmy mu opjcę ,,jesteś po kontuzji nie świruj,, czy takie tam.....No to się rozpisałem.Może się coś powtarza czy coś to sory ludzie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.