Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

19.06.2006 07:23    #77781     Sufler - Porady do gry - Głupie pytanie?!
Moje pytanie jest odnosnie tego czy jak gracie mecz to ogladacie go całego czy tylko akcje kluczowe czy moze komentarz. wiem ze głupie pytanie ale odpowiedzcie.

mateo16 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam taki problem i niewiem jak go rozwiazac. Mianowicie gram DORTMUNDEM i w ataku mam Fernando Torresa i Vincenzo
Iaquinta. w meczu rozgrywaja pilke swietnie i maja wiele okazji ale niepotrafia wielu z nich wykorzystac i to moj problem. przykladowo na 20 strzalow z 13 jest celnyc a tylko 1 no moze dwie bramki padly:/ co w takim razie mam zrobic zeby to polepszyc?? moze zmienic im trening. Jak macie jakies pomysly na skuteczny trening dla napastnikow to prosze napiszcie go:)

z gory dziekuje

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
18.06.2006 16:27    #77783     Sufler - Porady do gry - Małe oszustwa - do adminow
Nie korzystam z edytorow czasu rzeczywistego, obecnie gram piaty sezon, drugi w Primera Division, na stadionie z 4500 miejsc (1500 siedzacych) i srednia baza treningowa. Ale jest frajda. Co do obroncy, to beda z niego ludzie.

Proletariat

18.06.2006 15:53    #77784     Sufler - Porady do gry - Małe oszustwa - do adminow
Zurawski, Franek i Olisadebe na emeryturze :). Sprowadzilem do Lecha kilka fajnych mlodych talentow, ktorzy w przyszlosci maja kadre pewna, ale na obecna chwile nie mam duzego wyboru, bo graja same dziadki w Polsce (no dobra jest korzym, wojciech gorski z cracovii, i wisniewski:)).

thcxs co myslisz o powolywaniu brazylijczykow do reprezentacji? juz za 8 miesiecy mistrzostwa europy 2012, a za 2 miechy Dudu Cearense dostanie polskie obywatelstwo. Chlopak niezle wymiata :)

Kolejne pytanie: Beda z niego ludzie?
http://patrz.pl?38968
niezly mlody obronca, ale ta determinacja...

thcxs Partyzant

18.06.2006 15:42    #77785     Sufler - Porady do gry - Małe oszustwa - do adminow
naturalizowac tzn nie przez program tylko przez to ze zawodnik bedzie przebywal w kraju 3 lata :]

potteromaniak Młody aktywista

18.06.2006 13:18    #77786     Sufler - Porady do gry - nomalne, czy nie???
Gram Legia i konczy mi sie kontrakt z trenerem Krzsztofem Dowhaniem. No to chce mu nowy zaproponowac, Dowhan oczekuje 14.000 zl miesiecznie do czerwca 2012r. No to luz, proponuje mu taki kontrakt, a potem wyswietla mi info: Dowhan nie zgadza sie na zaproponowany kontrakt, bo uwaza ze proponowana mu pensja podstawowa jest zbyt niska. I o co w tym chodzi??

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
18.06.2006 12:47    #77787     Sufler - Porady do gry - uzaleznienie
Co do miernika uzależnienia uzależnienia - niedawno miałem jeszcze: "To jest moje życie i mogę robić z nim co chcę!", a teraz: "Jak tam nadgarstek? Nie boli aby?" :) A pamiętam jeszcze z CM 01/02: "Remember to feed the cat" albo "remember to breath" :)

O. Właśnie dostałem propozycję poprowadzenia reprezentacji Francji. Raczej nie skorzystam, już w tej rozgrywce prowadziłem ją (Puchar Konfederacji 3. miejsce oraz Mistrzostwo Europy) teraz prowadzę Polskę (świetni młodzi zawodnicy, ale nie wyszedłem z grupy w Pucharze Konfederacji [przez moje błędy, niestety]) i Man City (nadal nie wygrałem żadnego pucharu w Angli, tylko liga po raz drugi...[6 sezonów w Premiership]). Aha - właśnie rozpocząłem sezon 2017/2018 ;)

Polonista Partyzant

18.06.2006 11:22    #77788     Sufler - Porady do gry - uzaleznienie
mysle ze najpierw naucz sie ortografii, a pozniej bierz sie za premiership

Grzechoo Hajer Przodowy

18.06.2006 11:18    #77789     Sufler - Porady do gry - PP
Jest to niedopatrzenie programistów, którzy nie ustawili mozliwosci gry w Pucharze UEFA po zwycięstwie w Pucharze Polski.

Grzechoo Hajer Przodowy

18.06.2006 11:17    #77790     Sufler - Porady do gry - reprezentacja
A Sinkiewicz (bo tak on sie nazywa, nie Sienkiewicz) ma przypadkiem drugie, polskie obywatelstwo? Jeśli tak, a nie grał w pierwszej repr. Niemiec to nie powinno byc problemu z powołaniem go. A jak chcesz do repr. Polski jeszcze kogos powołać, to proponuje Mauro Cantoro :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution