Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

Mam 14 letniego zawodnika i nie wiem dlaczego nie może grać w pierwszym składzie. Prosze o pomoc.

Proletariat

19.06.2006 11:02    #77772     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Hahah zagraj, to suię przekonam hahaha

Proletariat

19.06.2006 11:00    #77773     Sufler - Porady do gry - piłakrzez spoza UE
idzie jakoś zmienić ograniczenia lub zasady w lidze.Bo mnie to wkurza np. w hipszanii.Max graczy spoza UE 3 a ja chcem więcej.Wiem że mogę ściągać innych zawodników spoza UE ale ci co mają obywatelstwa innych krajów eropejskich.Więc proszę o pomoc czy idzie to zmienić jakoś i napiszcie mi zasady lig francuskich,hiszpańskich,włoskich,niemieckich.

Proletariat

19.06.2006 08:58    #77774     Sufler - Porady do gry - PoMoCy!
Witam i z góry dziękuję za Wasze sugestie jak rozwiązać problem z FM 2006- zawieszanie się gry i ten dziwny dźwięk. Niestety podczas reinstalla gra zawiesiła się 4 razy z rzędu a wyłączenie dźwięku też nic nie pomogło. Problem tkwi na pewno w moim kompie bo gdy kilka dni temu grałem w Call of Duty 2 wystąpił ten sam problem- zawieszka i ten cholerny dźwięk, który niedługo będzie mi się śnił po nocach :(. Może macie jeszcze jakieś sugestie co zrobić z moim kompem? Z góry dziękuję i pozdrawiam

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
19.06.2006 08:32    #77775     Sufler - Porady do gry - zrzuty ekranu
Tak, to chyba najprostszy sposob.
Multum programow znajdziesz tu http://skocz.pl/screenshots

Proletariat

19.06.2006 08:19    #77776     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
no i co z tego, ale grałeś 20 sezonów!!!!!!!!!!!!!!!! Gdybyś był dobry to awans do wyższej ligi zajmowałby ci jeden sezon, góra 2!!!! Będąc w 2 lidze angielskiej często łatwiej zatrudnić dobrego piłkarza niż w wiśle kraków (bo piłkarzom zagranicznym nie podoba sie polska liga), do angielskiej przejdzie natomiast prawie każdy, tak samo dochody z biletów i sponsoringu powineneś mieć wyższe (począwszy od 2-1 ligi angielskiej), nietrudno jest znaleźc tanich piłkarzy, którzy z powodzeniem dawaliby sobie rade w 1 lidze angielskiej

Proletariat

19.06.2006 08:02    #77777     Sufler - Porady do gry - Gdzie mozna znalezc
Gdzie mozna ustawic krycie konkretnego gracza lub podwojone krycie. i czy wogle mozna to ustawic. Gram korona i nie mam koncepcji na przeciwnikow 99% bramek trace po wrzutkach z boku na napatnikow. macie pomysl na to jak tego uniknac?

adryan Partyzant

Grupa: Użytkownik
19.06.2006 08:01    #77778     Sufler - Porady do gry - Raport
Gram Wisłą K. -2012r. W raporcie o zespole nie wyswietlaja mi sie zadne dane o moich graczach.Moze jest to spowodowana zbyt suza liczba asystentów albo długoscia gry. Co na to poradzic??

Proletariat

19.06.2006 07:51    #77779     Sufler - Porady do gry - Głupie pytanie?!
pytam sie dlatego ze ogladajac caly mecz mozna przetestowac taktyke jak poszczegulni gracze ustawiaja sie atakujac i broniac.Tak mi sie wydaje przynajmniej. Ps za duzo sie chyba na ogladalem Gmocha i Engela w przerwach meczu World Cup 2006 Germany:)

menaga Partyzant

Grupa: Użytkownik
19.06.2006 07:32    #77780     Sufler - Porady do gry - zrzuty ekranu
Mam pytanie jakim programem robicie zrzuty ekranu??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution