Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

thcxs Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.06.2006 14:20    #77751     Sufler - Porady do gry - Napastnicy
witam ja mam wielki problem, ten problem polega na braku doswiadczonego napastnika, gram holenderskim Willem II nie dawno objolem ten zespol i niemam zadnego, typowego napastnika tzn. takiego ktory by tylko czekal na pilke w polu karnym i pakowal ja do siatki, i najlepiej gdy by jeszcze potrafil grac glowa :) bo mam samych mlodzikow, oni sa naprawde niezli ale brakuje im opanowania pod bramk i nie potrafia konczyc akcji golem. I tutaj moja prozba prosil bym o jakies propozycje kogo mogl bym kupic, tak jak juz wspomnialem najlepiej aby potrafil spokojnie wykanczac akcje bo do rozgrywania mam ludzi. Moj budzed transferowy to 1,8 euro, a i wracajac do tego napastnika to najlepiej gdy by nie potrzebowal zbyd duzo czasu na to zeby sie za aklimatyzowac bo pierwsze mecze gram juz niebawem a moimi rywalami beda PSV i Fejnord.
Przepraszam za wszystkie bledy :) i zgory dziekuje za pomoc :]

Proletariat

20.06.2006 14:13    #77752     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
No własśnie hends niech cwaniaczek zagra i się pochwali wyczynami, żałosny kolo...

Proletariat

20.06.2006 14:13    #77753     Sufler - Porady do gry - wybieranie skladu
tak wlasnie chodzilo mi o powieRZenie, sorry ze robie bledy ale jestem dysortografem

Poddymin Partyzant

20.06.2006 14:01    #77754     Sufler - Porady do gry - Wyrzuty sumienia...
Stary! ja tylko żartowalem!:))) Tez gram dopiero w 2008 roku i choc z jednej strony chciałbym posmakowac czegos nowego, sprobowac nowych wyzwan, to jednak jakos tak sciska mysl o odejsciu z klubiku w ktorym jednak zrobilo sie wiele dobrego. Mimo ze to tylko gra komputerowa!

menaga Partyzant

20.06.2006 13:51    #77755     Sufler - Porady do gry - Pa i Ca
Dzięki ja gram 3 ligą niemiecką :) to tak myśle 100 a ile Ca ??

Proletariat

20.06.2006 13:37    #77756     Sufler - Porady do gry - SKIN
i jeszcze jedno gdzie mam wgrac loga!!?!!

Proletariat

20.06.2006 13:33    #77757     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Buks ciekawe jak ty bys gral klubem z angielskiej 5 ligi... ja gralem 6ligowcem - Weston Super-Mare i w 2015 roku bylem dopiero w league two wlasciwie zadnych sukcesow i przestalem grac...

Proletariat

20.06.2006 13:27    #77758     Sufler - Porady do gry - SKIN
bardzo naprawde bardzo przepraszam.. ale nie mam czasu na bawienie sie w wyszukiwanie dajcie mi folder gdzie mam wgrac skina prosze! i co mam z tym zrobic bo nie ma pliku readme a jest duzo folderow (fonts, graphics, menus, panels, settings) i pliki w formacie XML : config, milan

menaga Partyzant

20.06.2006 13:20    #77759     Sufler - Porady do gry - Pa i Ca
Mam prośbę moglibyście napisać takie granice kiedy zawodnik ma duży potencjał od ilu Pa a kiedy strata kasy.

Proletariat

20.06.2006 11:43    #77760     Sufler - Porady do gry - Wyrzuty sumienia...
Ehhh Poddymin (nieźle mi się ten nick kojarzy :) widzisz zaznaczałem w temacie,że moje uzależnienie nie jest duże.Zwłaszcza,że w grze zaczynam dopiero 4 rok a gram od premiery gry.Po prostu nie mam za bardzo czasu i czasami wolę inne atrakcje niż siedzenie przed kompem. Choć i to lubię :) Zważając na to,że niektórzy mają już 2020 rok to mój 2008 chyba brzmi dosyć dziewiczo.Pozdrawiam. (fajne odpowiedzi niektóre)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution