Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

potteromaniak Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.06.2006 03:17    #77631     Sufler - Porady do gry - Napastnicy
Goloredos=====> ja mam sprawdzonych dwoch: Anatoli Todorov i Aldo Andres Jara!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niczym sie nie przejmuj tylko kupuj, ten drugi juz jest w raporcie o zespole na 5 gwiazdek oceniany!!! Wyrabani kolesie(szczegolnie Jara), gram Legia wiec sa sprawdzeni w czolowce, oprocz tego nie musisz szukac daleko, na pewno Dawid Janczyk, Maciej Korzym i Marcin Klatt, moze jeszcze Scorza

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

26.06.2006 02:20    #77632     Sufler - Porady do gry - testowana taksa
Ronnie10 ma rację. Jeżeli nie idzie ci kilka meczy z rzędu to pomyśl o wymianie kilku pozycji i lepszym dostosowaniu graczy na dane pozycje.

Proletariat

26.06.2006 01:43    #77633     Sufler - Porady do gry - beznes
gram w pucharze polski w pierwszym meczu na wyjezdzie mam 1:1 u siebie 0;0 i karne!!! przegralem przez to to jest bug czy co?

Proletariat

25.06.2006 19:44    #77634     Sufler - Porady do gry - testowana taksa
ile meczy rozgrywacie zanim dojdziecie do wniosku ze dana taksa jest do niczego? tzn po ilu meczach przegranych warto zmieniac? 1,2,3 to moze być przypadek :) ile meczy sobie dać na test taktyki?:)

Proletariat

25.06.2006 16:19    #77635     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Gra zrobiła to specjalnie wiedząc, zę jesteś Wiślakiem :P

Proletariat

25.06.2006 13:47    #77636     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Ja mam pytanie: czemu gdy wybrałem na początku gry ogromną bazę danych nie ma w niej niektórych piłkarzy? Na przykład Wasz Bardaro- piszecie że świetny , to ja zadowolony już myślę sobie będę miał w mojej kochanej wisełce dobrego napastnika i to jeszcze za darmo. A tu niespodzianka:/ wpisałem w przeglądarce i go nie ma. Czemu tak jest skoro wybrałem ogromną bazę danych więc analogicznie powinni być w grze wszyscy gracze a tak nie jest :(

bartex55 Przodownik pracy

25.06.2006 13:29    #77637     Sufler - Porady do gry - podania do bramkarzy
To graj bez obrońców, wtedy bramkarz nie będzie do nich podawał ;)
A tak na serio to ja bym ustawił bramkarzowi w ustawienich indywidualnych na 'bramkarz'

szypon Partyzant

tzn. jezeli wybiore sobie np. klub z Orange Ekstraklasy, a mam wybraną tylko polską ligę, i baze danych ogromną, to będę mógł transferowac piłkarzy z każdego zakątka świata??? I bede mógł znaleźć pracę w klubach zagranicznych oraz reprezentazji innego kraju???

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
25.06.2006 10:33    #77639     Sufler - Porady do gry - pomocy
No i defensywnie oraz z grą z kontrataku.
myspace.com/marneszanse

Ebi-21 Kenebi Partyzant

25.06.2006 09:47    #77640     Sufler - Porady do gry - Ostrzezenie
jak kupil oryginal to se moze go wykorzystywac na wlasny uzywac jak chce bo moze zaraz wyjdzie ze jak wgral z oryginala gierke na 2 swoje kompy to tez jest piractwo?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.