Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

bartex55 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.06.2006 15:16    #77611     Sufler - Porady do gry - tempo
żeby grac lepiej na wyzszym tempie trzeba miec dobrych pilkarzy grających z pierwszej pilki i szybko, a jesli nie masz zawodnikow odznaczających sie tymi cechami to lepiej graj na wolnym, bo sie pogubią. Yfffff musi grac słabą druzyną z pilkarzami o słabej szybkosci i słabej grze z pierwszej pilki

Proletariat

26.06.2006 15:14    #77612     Sufler - Porady do gry - Pomocy!
kupiłem piłkarzy bo wygrałem wszystko co możliwe :)
a seedorfa wymieniłem na Jesusa Navasa :) nie "czitowałem" jeszcze przed końcem ligi prezes milanu przedłużył ze mną kontrakt o 2 lata w tym dał wiecej kasy na transfery :)messiemu i zanettiemu kończyły sie kontrakty w klubach i podpisałem je z nimi :) jeszcze sprzedam scheve i kupie henrego albo rooneya i bedzie gites :D
nadal nie widze odpowiedzi na moje pytanie :D

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
26.06.2006 15:01    #77613     Sufler - Porady do gry - reset
Jeżeli komp się restartuje to najczęściej pomaga instalacja nowych sterowników do karty graficznej. Również można we właściwościach systemu (PPM Mój Komputer -> Właściwości -> Zaawansowane -> Uruchamianie i odzyskiwanie (Ustawienia)) tam gdzie jest "Awaria Systemu" odznaczyć opcję - "Automatycznie uruchom ponownie". Czasem pomaga.
Także można zainstalować najnowszy BIOS do swojej płyty głównej, ale z tym jest już trochę więcej zachodu i nie radziłbym tego mnie zaawansowanym użytkownikom, bo można całkowicie unieruchomić sobie komputer jeśli nie wgra się czegoś poprawnie :]

Proletariat

26.06.2006 14:24    #77614     Sufler - Porady do gry - tempo
czy nie zauwazyliście ze jeśli gra się na tempie wolnym mecze to wyniki są lepsze niż na szybkim?? zwróćcie na to uwagę, naprawdę grajac wolno lepiej sie wykańcza i lepiej broni niż na najszybszym!!Zgadzacie się??

szypon Partyzant

26.06.2006 13:51    #77615     Sufler - Porady do gry - Poligloci w FM 2006
Jeżeli zatrudnię do polskiego klubu asystnenta, który włada 4 jezykami oprocz polskiego to bedzie miało jakis wpływ na porozumiewanie sie z pilkarzami???
I czy jezeli w moim info jest tylko jez. polski to mam szanse na zatrudnienie za granica???

Proletariat

26.06.2006 13:36    #77616     Sufler - Porady do gry - Pomocy!
do thcx:mam prosbe moglbys mi powiedziec jak Ci idzie willem II? i jaka grasz taktyka?wiem ze to nie na temat ale w tamtym temacie co zalozyles jak szukales napastnika zapytalem o to samo ale nikt do starych tematow nie zaglada;Dja zaczalem grac willem i caly czas przegrywam!help!

Proletariat

26.06.2006 13:11    #77617     Sufler - Porady do gry - Napastnicy
thcx czy mozesz mi powiedzec jaka taktyka grasz?i jak Ci idzie? bo ja zaczalem grac willem II i prawie wszystko przegrywam!help!

p.obrocki Partyzant

26.06.2006 11:59    #77618     Sufler - Porady do gry - Wyniki scouta
Ja bym powiedział, że nie każdy scout jest obeznany w każdym kraju. Polacy mogą jako tako działać w Polsce, ale jeśli wyślesz ich gdzieś zagranicę to już będzie gorzej. Problem w tym, że twórcy FM'a 2006 nie dali nam możliwości sprawdzenia znajomości scout'a naszczęście w FM'ie 2007 już to poprawiono co pokazuje ten screen:
http://www.sigam(...)1416.jpg

Scout Młody aktywista

26.06.2006 11:17    #77619     Sufler - Porady do gry - Wyniki scouta
Protestuje! :P

A na powaznie, jesli grasz lige polska, i wysylasz scoutow by szukali w Championship to sie niedziw ze masz 1 obserwacje. Poprostu scouci wyszukuja pilkarzy ktorzy przejda do twojego zespolu. Takie jest moje zdanie

Proletariat

26.06.2006 08:15    #77620     Sufler - Porady do gry - reset
podkręcałeś procek, albo kartę graficzną? może w biosie przekombinowałeś z ustawieniami pamięci? chłodzenie masz w porządku? wiatraczki (na procku, karcie graf., zasilanczu) poprawnie zamontowane? innych pomysłów nie mam:P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.