Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

p.obrocki Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.06.2006 03:15    #77591     Sufler - Porady do gry - reputacja i repra
bartex55 - tak jak mówi thcxs mylisz się, ja też mając reputację krajową i ustawione obywatelstwo na polskie dostałem oferty z Walii, Bułgarii, Rosji i Irlandii. A żeby było jeszcze ciekawej to tak jak pisał Grzechoo obywatelstwo odgrywa ogromną rolę, bo grając w ang. 2 lidze (odpowiednik 4 polskiej) i mając reputację lokalną dostałem ofertę od repr. Polski.

Proletariat

26.06.2006 19:35    #77592     Sufler - Porady do gry - tempo
Ale wiecie co? mi się wydaje ze podobnie jest przy TEMPIE OGLĄDANIA, tzn im wolniej tym lepiej... pod wpływem tego yfffff zagrałem kilka razy mecz i naprawdę na wolnym tempie lepiej poszło :)

bartex55 Przodownik pracy

Ja tam zawsze wybieram tylko ligę, w ktorej gram, no chyba, że gram Conference to trzeba wybrac jeszcze te wyzsze ligi, baza danych zalezy od czasu jakim dysponuje, teraz w wakacje mozna poszalec na ogromnej db :))

Proletariat

26.06.2006 18:11    #77594     Sufler - Porady do gry - tempo
panowie naprawdę każda druzyna odnosi lepsze wyniki grając wolnym tempem!! nawet barca czy real czy arsenal czy cokolwiek. rozgrywałem kilka razy jedno spotkanie za kazdym razem zmieniając tylko tempo! i na wolnym wyniki są dużo lepsze :) toż to chyba BUUG ;)

To zalezy od Ciebie. Jesli wolisz, aby w grze było jak najwiej pilkarzy to musisz liczyc sie z wolną grą. Jesli zdecydujesz sie na wybor ogromnej bazy danych, dodatkowe szczegóły, pełne odwzorowania lig itp. to musisz uzbroic sie w cierpliwośc. Masło maślane :]

Proletariat

26.06.2006 17:29    #77596     Sufler - Porady do gry - Blad auto setup
Leggo ed imparo sul vostro luogo. grazie! http://www.tactiletechnology.org

NoTeReK Partyzant

Ja mam podobny dylemat! Posiadam kompa Athlon 3000+, DDR 1024 MB ram!
Obecnie zacząłem grać ligę włoską SERIE A and B! Wybrałem rozmiar bazy OGROMNY oraz PELNE odwzorowanie tych lig, dodatkowo wybralem SZCZEGÓŁY piłkarzy z BRAZYLII!!! No i sprawa jest taka ze aby przegrac caly tydzien w FM swiecie potrzebuje jakis 15 min! KOSZMAR!!!! Czy uważacie że wybieranie takich duzych rozmiarów bazy danych jest korzystne? Tak samo pytam o te szczegoly i dodatkowych piłkarzy! Proszę o pomoc, jeżeli tak owa będzie możliwa!

26.06.2006 15:48    #77598     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
gra w angielskiej championship

thcxs Partyzant

26.06.2006 15:46    #77599     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
a wlasnie w jakiej on gra lidze ?? bo go nieumiem znalesc a juz kiedys probowalem :)

26.06.2006 15:46    #77600     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
"nie calkiem ale nie bede sie tu rozpisywal, a i kolejnym plusem jest to ze asystent chyba lepiej wie ile sparingow powinienes rozegrac :]"
Ja jestem na tyle doswiadczony, ze podejmuje lepsze decyzje od asystenta, bo to ja jestem managerem a asystent tylko asystentem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.