Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

mes Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.06.2006 05:43    #77561     Sufler - Porady do gry - gra na dwa fronty
Gram arsenalem i chciałby kupić rooneya i c.ronaldo a finansów za cie kawych nie mam (25mln euro) dodałem nowego gracza jako trenerr man utd czy teraz bede musiał oglądać mecze manchesteru czy da sie jakoś zrezygnować abym dalej był menago arsenalu BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!!!!!!

lexus Partyzant

28.06.2006 04:56    #77562     Sufler - Porady do gry - Save Cleaner
mógłby ktoś zamieścić link skąd zassać mozna owy program to zmniejszania wagi savów FM'a ?

jaqb Partyzant

28.06.2006 04:51    #77563     Sufler - Porady do gry - szerokosc
Reaper, chodzi ci o podawanie skrzydłami, można grac szeroko i podawac srodkiem wtedy tak jak juz wspomnialem srodkowi pomocnicy maja wiecej swobody

Stiopa... Partyzant

27.06.2006 16:22    #77564     Sufler - Porady do gry - lechia
Chlopaku, daj sobie na wstrzymanie. Lechia to taki drugoligowy samograjek. Spojrz na swoich zawodnikow, z ktorych 1/3 powinna sie znalezc w dziale talenty. Masz przeciez chociazby Zuka, Lode, Wisniewskiego, Blawata, Rusinka... jedynym twoim problemem moze okazac sie obsadzenie bramki. Proponuje Silve i Stiela, ktorzy na 100% do ciebie przejda. Do ataku mozesz zakupic jeszcze Chketiani'ego. Uwierz mi bo sam nia gralem i juz w 2 sezonie zdobylem puchar UEFA! Powodzenia.
V.Gabulov-S.Vrsaljko,L.Fernandez,A.Epureanu,G.Schennikov-M.Badelj,I.Semshov-G.Torje,A.Dzagoev,V.Kadlec-K.Kuranyi

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
27.06.2006 16:16    #77565     Sufler - Porady do gry - szerokosc
Nie ma co do tego reguły. Jeśli słaba drużyna ma lepszych skrzydłowych niż środkowych obrońców to zagra szeroko i vice versa. Zalezy jak ustawisz zawodników na boisku i jakich masz zawodników.
myspace.com/marneszanse

Proletariat

np. Górnik Zabrze :P W drugim sezonie można wygrać Intertoto, a w trzecim nawet Ligę Mistrzów...

smazu Partyzant

27.06.2006 15:47    #77567     Sufler - Porady do gry - Ciągnięcie się FMa
A jednak sie myliłem :/ Tak to wina rozmiaru save !! ile wazy? trzymajcie sie mocno !! mowilem ze 150 MB wazy 324 MB!! i niewiem save cleanerem probowałem oczyscic..... oczyscilo mi i to jak duzo!!
1 MB :| a jak chce jeszcze raz odchudzic go to pisze ze juz nic sie nieda zrobic.Aaa i mowi mi graj stary bo ja mam cie w du** i ci nie oczyszcze gry :D próbowałem skompresowac przez FMa nic :| Pomozcie!!

smazu Partyzant

27.06.2006 15:28    #77568     Sufler - Porady do gry - Ciągnięcie się FMa
Ehhh... niedziała :/ Wyłączyłem antyvirusa i nadal to samo gram na 3 ligach, wszystkie 1 liga, niemam pojecia co sie dzieje :( Moze przesle komus mojego save'a on go sprawdzi i zobaczymy co ?:)
Piszczie na GG 7201102 Plisss :))

sokół Partyzant

27.06.2006 14:41    #77569     Sufler - Porady do gry - Ciągnięcie się FMa
u mnie gra działa tak samo szybko jak na poczatku (u mnie rok 2010), a co do save cleanera, można prosić o jakiś link do ściągnięcia

bartex55 Przodownik pracy

po instalacji "Robi Robson Revolution Update Team FM2006 v5.0" jest, bo ten klub został utworzony niedawno ;))
A tak na serio to ty musisz wiedziec kim chcesz zagrac, najlepiej tym klubem, ktory jest ci najbliżej sercu ;]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.