Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Jelon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.06.2006 04:43    #77531     Sufler - Porady do gry - Rozmowa z zawodnikami
jak dzis z ajaxem feynordem przegrywalem 3-1 (na wyjezdzie) dalem ten mecz trzeba wygrac i tyle to zremisowalem wiec ja uwazam ze trza ... za prowadzenie dac slowa zachety a za przegrane to co ja z ajaxem :D

Proletariat

29.06.2006 04:33    #77532     Sufler - Porady do gry - Jaki klub
Polecam Napoli, mają dosyć wysoki budżet mimo gry w SerieC. Klub chce powrócić na europejskie salony, więc gra zapowiada się ciekawie:D

Proletariat

29.06.2006 04:30    #77533     Sufler - Porady do gry - Rozmowa z zawodnikami
Mam pytanie dotyczące rozmowy z zawodnikami w momencie przerwy, a mianowicie co powinienem powiedzieć moim zawodnikom w przypadku kiedy prowadze po pierwszych 45 min. z potężnym klubem np. FC Barcelona, żeby to prowadzenie dowieźć do końca. Pytam, ponieważ mialem już mase tego typu przypadków, kiedy gralem klubem pokroju AS Livorno : prowadziłem do przerwy 1:0 z Milanem, a w przerwie mówiłem moim zawodnikom: iż teraz nie należy odpuszczać. Jednak oni nie dostosowali się do tej wypowiedzi, grając w drugiej połowie tak słabo, że końcowy wynik brzmiał 4:1 :|. Teraz pytanie, z prostego punktu widzenia wypowiedź była prawidłowa. Hmmm... chociaż nie wiem, może należy ich pochwalić w takim momencie. Prosze o porade.

Proletariat

29.06.2006 04:28    #77534     Sufler - Porady do gry - transfery
gram valenciennes ( 2 liga francuska).i mam taki problem nie moge kupic zadnego zawodnika, ani tych wyprubowanych w innych klubach,ani tych ze słabszych klubów jak np.cannes.mam 1 mln euro na transfery najwieksza płaca 7.500 tyś. a moze zalezy to od tego ze mój klub jest klubem półzawodowym? prosze o pomoc. pzdr

Scout Młody aktywista

29.06.2006 03:07    #77535     Sufler - Porady do gry - oceny
A na mnie obrazilo sie pol zespolu :/ Zagrali mizernie (najlepszy na boisku z mojej druzyny mial 7) i powiedzialem ze mimo wygranej zagrali fatalnie czy jakos tak. mecz wygralem 1:0 po karnym. Myslalem ze ich to zmobilizuje a tu nic. juz 3 mecz kraja jak cioty :(

jasonx Partyzant

29.06.2006 01:45    #77536     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Widze, ze kultura osobista niektorych osobnikow pozostawia wiele do zyczenia:) No coz, latwo sie schowac za IPkiem i chojraczyc:)

P.S. Jak bys dokladnie poczytal, to bys wiedzial, ze bez cheatow gram.. Ale lepiej od razu pysk rozdziawic, a nie czas tracic na czytanie;)

A poza tym, nikt nie dojdzie tam gdzie Ty. Tys naszym wodzem!

Proletariat

28.06.2006 19:35    #77537     Sufler - Porady do gry - Jaki klub
Ja teraz gram Bayernem 2 sezon i mam zamiar bez oszukiwania przenieść się do innego klubu z premiership którą sobie zaznaczyłem a jak nie klub to reprezętacja ;) a co do temau to polecam gre At.Madryt

Proletariat

28.06.2006 18:58    #77538     Sufler - Porady do gry - oceny
mam pewien problem z ocenianiem gry moich kopaczy, otóż zmiany wprowadzam w przeciwieńswie do janasa w 60, 70 i 80 minucie. i gracze wprowadzeni na końcu rzadko kiedy zdążą wspiąć sie powyzej 6. jak mam ich oceniać? zawiedziony, bo sie nie starali czy tak jak reszta druzyny?

Proletariat

28.06.2006 18:32    #77539     Sufler - Porady do gry - Blad auto setup
Distorsione di velocitŕ, ché luogo piacevole. Osserva buon, ritiene buon! grande! http://www.bmw.budapest2010.org

Seba Partyzant

28.06.2006 18:04    #77540     Sufler - Porady do gry - Problem z grą przez sieć
miałem oryginał FMa 2005 ale na FMa 2006 akurat kasy nie miałem żeby kupić:( myślałem ze da się zagrać przez net na piracie ale jak nie to musze skołować oryginał sobie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution