Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
29.06.2006 12:51    #77501     Sufler - Porady do gry - Perełki wolnego transferu
Jest kilku takich w dziale 'Talenty'.

Ja osobiście z wolnego transferu kupuje tylko jak gram słabszymi klubami, ponieważ rzadko zdarzają się piłkarze, mogący zasilić takie kluby jak chociażby Portsmouth. Natomiast do większych ''podkradam'' piłkarzy z wygasajacymi kontraktami.

Pogromca Partyzant

Grupa: Użytkownik
29.06.2006 12:44    #77502     Sufler - Porady do gry - Team do budowy
Stivo - Aha! Mam cośidealnie dla ciebie! Portsmouth z Premiership!
Właśnie zaczynam nim grać i nie dość, że mam 31 MLN na transfery, musze utrzymać się w lidze, to jeszcze wszyscy spodziewają się po mnie przebudowy zespołu :)

Pogromca Partyzant

29.06.2006 12:40    #77503     Sufler - Porady do gry - Perełki wolnego transferu
Chodzi tutaj o podanie możliwie jak najwięcej dobrych piłkarzy z wolnego transferu, których można pozyskać. Oczywiście chciałbym aby każdy z was pisał w którym sezonie dana perełka (bądź gwiazda) się nawinie. Szczególnie chodzi mi tutaj o pierwsze okno transferowe, kiedy to zaczyznamy grę - wiadomo, u każdego kariera toczy się inaczej i pare sezonów później wszystko wygląda zupełnie odwrotnie. Chodź dość często zdarza się i tak, że kariera danego gracza (piłkarza) potoczy się bardzo podobnie w dwóch osobnych grach. Możecie tkaże napisać do jakiego klubu dany zawodnik się nadaje i czy jest wybredny.

Ja zaczynam właśnie kariere Portsmouth i przydałoby mi się kilka dobrych graczy z wolnego transferu. Czy to przyszłościowe talenty, czy też gracze na ławę... Najchętnie jednak widziałbym potencjalnego gracza do pierwszej '11'

Proletariat

29.06.2006 12:30    #77504     Sufler - Porady do gry - Stosunkowo łatwe drużyny
Z tym Bayernem i Chelsea - nie do końca o to mi chodziło. Bo wiadomo - zarząd w tych klubach rząda zwycięstwa w lidze, co jest łatwe do spełnienia - ale nie można zdobyć nic ponadto. A mój kolega nie dość że sie utrzymał w lidze, to jeszcze był ciut od pucharów a w drugim sezonie ma 5 miejsce (kibice sądzą że powalczy o tytuł). To wszystko oczywiście West Brom. Chodź mój drugi kolega grał Chelsea i mówił że nie było zbyt wesoło (hahaha ;P)

Grzechoo Hajer Przodowy

29.06.2006 12:21    #77505     Sufler - Porady do gry - Athletic
Gra staje się trudniejsza i atrakcyjniejsza ;) Ale nie mógłbym patrzeć, jak jakiemus świetnemu zawodnikomwi kończy sie kontrakt, a ja go nie mogę ''podkraść''... ;)

Grzechoo Hajer Przodowy

29.06.2006 12:19    #77506     Sufler - Porady do gry - Stosunkowo łatwe drużyny
Bayern Monachium :), Girondins Bordeaux, Portsmouth (właśnie nimi gram), Werder Brema, Celtic Glasgow, Dinamo Zagrzeb...

Stivo Partyzant

29.06.2006 12:14    #77507     Sufler - Porady do gry - Stosunkowo łatwe drużyny
Vauxhall motors - angielska conference. Zarząd spodziewa sie walki o utrzymanie. Prace z nimi rozpoczalem od penetracji zawodnikow na free. trwalo to troche ale warto bylo odnalezdz tam m.in Leightona O'briana i kilku(nastu) innych ktorzy stworzyli nowa jedenastke. Grałem taktyka, ktora nigdy nie sprawdzała sie w zadnej innej lidze mian. 442 z jednym srodkowym pomocnikiem rozgrywającym wspomnianym wyzej o'brianem i jednym ofensywnym pomocnikiem. wyniki po 4:0, 6:0 - zadziwiająco łatwo bylo :P. Na początku kadra liczy ok 20 zawodnikow, (lub nawet mniej - nie pamietam) takze pelne pole do popisu dla tych ktorzy lubia tworzyc druzyne od zera. Polecam

Proletariat

29.06.2006 12:04    #77508     Sufler - Porady do gry - Stosunkowo łatwe drużyny
Gram już troche w FM'a, i szczerze mówiąc znudziła mi się gra ManU więc między innymi dlatego zadaje Wam to pytanie.

Zauważyłem że mojemu koledze w pierwszym sezonie gry w WBA szło bardzo dobrze. Nie zrobił żadnych konkretnych transferów, trening miał standardowy - wiadomo. Czy jest to zatem kwestia przypadku, czy są może drużyny w tej grze "łatwe do prowadzenia", tj. prośba zarządu jest wyjątkowo łatwa do spełnienia. Jeśli tak to podajcie któtką listę :P

Proletariat

29.06.2006 12:00    #77509     Sufler - Porady do gry - Nie można rozbudować stadionu
Mi zarzad pozwolił jeszcze nawet przytaknal, a rada gminy ze wzgledu na sprzeciwy okolicznych mieszkancow uniemozliwila mi rozbudowe... :( Gram Korona Kielce.

RIzzo Partyzant

29.06.2006 11:44    #77510     Sufler - Porady do gry - Athletic
Ja nimi grałem kilka sezonów i super się nimi gra! mi to w ogóle nie przeszkadza że moge tylko Baskijczyków kupować, to jeszcze bardziej uatrakcyjnia gre!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.