Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

SyZtem Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.06.2006 07:52    #77481     Sufler - Porady do gry - profil
no nie wiem bo ja od poczatku gry gralem ta sama taktyka (3-5-2) i mam rok 2013 i nadal mam 4-4-2 w profilu

Proletariat

30.06.2006 07:25    #77482     Sufler - Porady do gry - Bogate czy zadłużone ?
Chciałem tylko poznać waszą opinie na ten temat. Wydaje mi się także, że sufler jest po to aby podyskutwać sobie wśród graczy FM:D

Proletariat

30.06.2006 06:31    #77483     Sufler - Porady do gry - Bogate czy zadłużone ?
Zapewne zadam oczywiste pytanie:). Mianowicie, chciałbym wiedzieć jakimi klubami lubicie bardziej grać. Czy tymi zadłużonymi, kiedy zarząd oferuje mało funduszy na transfery, czy też może takimi z potężnym budżetem, gdzie można sobie pozwolić na wiele:D. Ja musze przyznać, iż wole tą pierwszą opcję, ponieważ uwielbiam opierać mój zespół na zawodnikach z mojej młodzieżówki, a moge to robić tylko wtedy, gdy gram klubem zadłużonym, ponieważ nie moge kupić żadnego zawodnika. Poza tym mam jeszcze większą satysfakcję, kiedy wyjde z długów:D.

Proletariat

30.06.2006 05:54    #77484     Sufler - Porady do gry - MCFM06
NIE WAŻNE CZY PIRAT!! BO W DOMU MAM ORYGINAŁA A W AKADEMIKU GRAM NA KOPII I NIE MA ŻADNEJ RÓZNICY, BŁĘDÓW LUDZIE!!!! To zależy od wersji MCFM...poczytaj sobie na stronie :] tam pisze która wersja mcfm jest do 6.01. albo zainstaluj 6.02 i po problemie

Proletariat

30.06.2006 05:40    #77485     Sufler - Porady do gry - Treningi - w grupie czy osobno?
1. Mi się też wydaje,że gra nie uwzględnia tego,a nawet może i jest lepiej jeśli jest podział na pozycje,ja tak gram Celtikiem Glasgow i grają bajecznie:]
2. Są ważne w połączeniu ze sparingami w tym okresie:]

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

30.06.2006 05:06    #77486     Sufler - Porady do gry - chorwaci
mam koleine pytanie czy horwacia jest w uni bo gra mi czyta ze niejest.osobiscie mi sie wydaje ze niejest ale potrzebuje potwierdzenia

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

30.06.2006 05:04    #77487     Sufler - Porady do gry - Treningi - w grupie czy osobno?
1 mi sie osobiscie wydaje ze gra tego nie uwzglednia
2 odgrywaja ogromnom role

p.obrocki Partyzant

Zagraj jednym napastnikiem z włączonymi rajdami i rajdami z piłką. Tylko ważne żeby miał szybkość i przyspieszenie na poziomie min. 18 (Arsenal - Henry, Anglia - Owen).

Proletariat

30.06.2006 04:07    #77489     Sufler - Porady do gry - Blad auto setup
Qui sono me. Che cosa puň io dire. tutto č abbastanza fine, niente di dispari. sě, lo gradisco:) http://www.scholarshipamerica.net/

Stivo Partyzant

30.06.2006 04:06    #77490     Sufler - Porady do gry - Portsmouth
Kto grał Portsmouth niech podzieli sie wrazeniami. Jakie zakupy na start, kogo sie pozbyliscie itp.
Moja shortlist:
-zebina
-cesar delgado/rodrigo palacio
-burdisso
-monsoreau
-poulsen
-heinze
-krajncjar
jakies sugestie? cenne uwagi?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.