Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Klim Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
1 pytanko jest takie czemu zawodnicy grajacy wspaniale w klubach klubie nagle gdy sa powoływani do reprezentacji traca forme ? czy to kolejny bug ? ze grajac tydzien wczesniej z chelsea cech w opisie miał "w swietnej formie"(czy cos podobnie) i srednia not cos koło 8.00 ...wiec go powołałem do reprezy. przychodzi dzien meczu wybieram jego profil a tam "powarzne braki kondycyje" wpieniłem sie na maxsa ... klikak na profil chelsa/cech patrze "w swietnej formie":[ no mnie w tym momencie nerwa chapła :[
2 pytanko jest takie czemu przy takiej samej taktyce ( w klubie reprezentacji), tej samej parze napadziorów i podobnej ilosci stwarzanych sytuacj moi zawodnicy(glownie napastnicy) partacza niemiłosiernie (skutecznosc !!) ? rozgrywałem 3 mecze repreza moi napastynicy (ktorych mam na codzien w klubie poprost wymiataja :)) w reprezentacji zatracili absolutnie skutecznosc ? miałem w meczach ze azerbejdzanem , słowacja , i wochami lacznie odłem okło 60 strzalow na bramke rywali z tym ze celnych były az 4 :[ ... co tu jest grane morze mi to ktos wyjasnic ??

thcxs Partyzant

30.06.2006 09:55    #77472     Sufler - Porady do gry - Stadion z rozsuwanym dachem
no jak widac ta gra wymaga jednak nie tylko drobnych korekt, ale gruntownych zmian.
P.S. Zbyt piekne a zeby bylo mozliwe :]

Proletariat

30.06.2006 09:48    #77473     Sufler - Porady do gry - Juniorzy
Mam pytanie dlaczego w FM-e 2006 juniorzy którzy przychodzą do klubów są wręcz beznadziejni, co będzie po paru latach gdy Ci chłopcy ze statystykami po 1 będą grać w pierwszych składach, jest na to jakaś łatka albo coś?

Proletariat

30.06.2006 09:41    #77474     Sufler - Porady do gry - Stadion z rozsuwanym dachem
Gram Wisłą. Mam stadion na 50000 miejsc.Co zrobić aby mieć stadion z rozsuwanym dachem??

88borek Partyzant

30.06.2006 09:34    #77475     Sufler - Porady do gry - Nowe twarze
ale brzydki bedzie ten gracz

potteromaniak Młody aktywista

30.06.2006 09:33    #77476     Sufler - Porady do gry - pytanie do adminow
No chyba dlatego ze jak ktos odkryje talent i chce go wyslac to nie bedzie czekal kilku sezonow w grze. Chociaz jak juz by je zagral to moglby podac linka :D

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
30.06.2006 09:04    #77477     Sufler - Porady do gry - Nowe twarze
SI Games przed premiera FM 2005 i FM 2006 ma w zwyczaju organizowac akcje 'Face in the game'. Polega ona na tym, ze fani gry wysylaja swoje dane personalne (imie, nazwisko, data urodzenia) oraz zdjecie, ktore sa wykorzysytywane przy generowaniu nowych zawodnikow. W ten sposob mozna wystapic w grze jako pilkarz pod swoim oryginalnym imieniem, nazwiskiem oraz z wlasnym zdjeciem. Wszystkie fotki sa w sklepowej wersji gry, a po instalacji znajduja sie w katalogu
[FM]/data/graphics/pictures/players/regens
Warto dodac, ze po zakonczeniu 'Face in the game' do FM 2006 na naszej stronie ruszyla podobna akcja - 'Wystap w grze', dla spoznialskich czy nieanglojezycznych ;)

RIzzo Partyzant

30.06.2006 08:36    #77478     Sufler - Porady do gry - MCFM06
Tak sie zapytam: a po co Ci to?? nie umiesz grać uczciwie?

ronnie10 Partyzant

30.06.2006 08:06    #77479     Sufler - Porady do gry - profil
mi tez sie nie zmienilo a gram 4-5-1. i nie chodzilo mi o tylko formacje tylko o wszystko bo ja nie robie treningu ogolnego tylko techniczny,pressing mam czesto a nie mieszany itd
wiec jak jakis ekspert molgby powiedziec czy da sie to wogole zmienic

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Jelon - takie afery zabijają piękno piłki nożnej, a chyba nikt tego nie chce, prawda? :> Ja osobiście nie chciałbym grać Wisłą Kraków i przegrać u siebie z outsiderem, bo sędzia został przekupiony :>

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.