Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

30.06.2006 17:44    #77461     Sufler - Porady do gry - pozwolenie na pracę
musi rozegrac 75% meczow w reprezentacji w ostatnich dwoch latach

mes Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.06.2006 17:11    #77462     Sufler - Porady do gry - pozwolenie na pracę
od czego zależy (prócz obywatelstwa) pozwolenie na pracę????????? o gram evertonem i chce kupić kilku piłkarzy z poza europy

Pogromca Partyzant

30.06.2006 16:53    #77463     Sufler - Porady do gry - Team Talk...
Dałem wtedy pare indiwidualnych uwag a ogólnie dałem zadowolenie. I wynik sie skończył... 2:1 :) wygrałem z Chelsea. Następny mecz grałem z Liverpoolem i... również wygrałem 1:0 :]

Proletariat

Proszę bardzo. Widziałeś jak grał Żuraw na mistrzostwach?? A przecież w Celtiku wymiatał.No to chyba proste,że tak się zdarza.Zawodnik może błyszczeć w klubie grając kilka meczów przeciwko słabszym rywalom,a w reprezentacji padnie przeciwko mocniejszym.A forma jak wiemy jest "chybotliwa"... Ale jeśli ułatwi to rozgrywkę to możemy przyjąć, że to bug... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) hehe

Pogromca Partyzant

30.06.2006 15:57    #77465     Sufler - Porady do gry - Team Talk...
Hmm kolejne moje pytanie z rzędu. Od zawsze mnie to nurtowalo - gram wlasnie Portsmouth, wygrywam po pierwszej połowie 2:1 z Chelsea. I teraz lepiej powiedziec zawodnikom, ze jestem z nich zadowolony (beda moze lepiej zmotywowani, szczesliwi czy cos), czy moze ze nie wolno im spoczac na laurach (skupią sie bardziej nad utrzymaniem wyniku) ??

Stivo Partyzant

30.06.2006 14:57    #77466     Sufler - Porady do gry - Wisła
na odprawach pomeczowych unikaj krytyki zawodnikow, chwal jak mozesz (w miare rozsadku) morale podskocza. chwal indywidualnie tych ktorzy maja je najnizsze. Moze sprzedales jakiegos ulubienca zawodnikow, cos musiales naknocic ;). Nie ma najlepszej taktyki na polska lige. Grasz wisla wiec "postrachem" ligi, z tego co pamietam wiekszosc zespolow wystawiala przeciw mojej wiselce zazwyczaj 4-5-1 lub 5-3-1-1. Pierwszy wariant wg mnie pozwala atakowac szeroko skrzydlami zeby rozproszyc defensywe i dogrywac pilki na srodek, a z tym drugim zawsze mialem jakies problemy
iespodzianki. Kup sobie Maniche za ok 2mln E (jesli pokazales sie juz w europie) - kolezka zdominuje srodek pola. Udalo mi sie do wisly sciagnac Darijo Srne, Maniche, Alina Stoice, Daniela Pancu, Vladimira Burduliego, Aldo Andersa Jare. W ataku Kisliy i Brozek. NIE MA BATA NA TEN TEAM (w polsce ;)

Proletariat

30.06.2006 14:37    #77467     Sufler - Porady do gry - praca w grecji
gram w olympiacosem pireus i chcę wzmocnić swój skład jakimiś dobrymi klasowymi zawodnikami na lige mistrzów budżetu nie znam bo mi sie teraz gra ładuje .
ps.jaka taktyka jest najlepsza dla greckich klubów

Proletariat

30.06.2006 14:21    #77468     Sufler - Porady do gry - Wisła
Mam pytanko: morale mojej drużyny Wisły K. w chwili rozpoczęcia sezonu są malutkie i nie wiem czemu. Nie robiłem żadnych ruchów, zawodnicy wygrywali sparingi a tu nagle początek sezonu (2007/2008) i WIsła gra słabiutko pierwwsza kolejka 0-0 z lechem na wyjeżdzie 2 3-3 z zagłbiem sosnowiec mimo iż po 60 min prowadziłem 3:1 i 3 0-0 z łęczną. Podejrzewam iż to przez niskie morale albo rywale rozgryźli moją taktykę- jak sądzicie i co mam zrobić żeby podnieśc morale w druzynie?

heniod Partyzant

30.06.2006 14:12    #77469     Sufler - Porady do gry - Przedsezonowe przygotowania
Od dawna pracuję nad jak najbardziej efektywnym treningeim przedsezonowym. O ile na potrzeby ligi polskiej takowy reżim wymyśliłem to na ligi gdzie gra się co trzy dni niestety jest on już nie zadowalający... Bo po miesiącu gry co trzy dni moi zawodnicy nie zawsze dochodzą do odpowiedniego poziomu kondycji przed meczem. ?I tu moje pytanie... W jaki sposób Wy przygotowujecie swoje zespoły do sezonu? Ile gracie sparów? Ile dni przed pierwszym meczem zmieniacie trening na standardowy? A może stosujecie jeszcze inne sposoby ?

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

30.06.2006 12:31    #77470     Sufler - Porady do gry - Juniorzy
nie do końca zależy to od bazy treningowej, ja grając Lechem, a miał jeszcze wtedy dobrą baze treningową, wygenerował niejakiego Dariusza Karpińskiego którego PA wynosi 193 :D a obecnie ten zawdonik gra w Realu Madryt

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution