Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Filip899 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.07.2006 08:05    #77431     Sufler - Porady do gry - skórka
jak zrobic zezy skorka miala polskie znaki??? Mam program CM Rev Font Changer

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
02.07.2006 08:03    #77432     Sufler - Porady do gry - Programy treningowe
Osobiscie uzywam nastepujacych programow treningowych:
1. Bramkarze
2. Srodkowi obroncy
3. Boczni obroncy
4. Defensywni pomocnicy
5. Ofensywni pomocnicy
6. Skrzydlowi
7. Napastnicy

Oprocz tego mam osobno opracowany trening przedsezonowy, a dla juniorow tylko dwie kategorie - ogolna i bramkarze.
Niewatpliwa zaleta tworzenia wiekszej ilosci kategorii treningowych niz tylko Ogolna i Bramkarze dla seniorow jest to, ze mozesz trenowac zawodnika tylko w tym, co mu sie przyda. Tzn. napastnik nie musi sie uczyc obrony, a defensor strzalow.
Intensywnosc treningu ustala sie automatycznie na podstawie tego, jak mocno chcesz trenowac odpowiednie kategorie treningowe. Zmieniajac intensywnosc proporcjonalnie zmienia sie obciazenie kategorii treningowych.

Proletariat

02.07.2006 07:28    #77433     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
jak to robimy.............. kupujemy dobrych piłkarzy, ustalamy skuteczne taktyki i polecenia indywidualne, rzuty rożne itd itp. aaaaaaa zapomniałbym jeszcze o dobrze dobranym treningu i trenerach. A jaką drużyną grasz MiShA??

Scout Młody aktywista

02.07.2006 05:25    #77434     Sufler - Porady do gry - Programy treningowe
ja gram tak: jak koles ma 17-20 lat to mam ogolny, a potem ustalam wlasny (troche bardziej techniczny) :P

szypon Partyzant

02.07.2006 05:08    #77435     Sufler - Porady do gry - Programy treningowe
Jakie i ile ustaliliście programów treningowych???
Ja używam programu ogólnego i bramkarsiego. Warto jest ustalać inne programy?
Jaki ustalić program na braki kondycyjne (czy może lepiej wysłac zawodnika na urlop?)

PS. sorki za kolejny wątek, ale nie znalazlem nic podobnego w suflerze...

MiShA Partyzant

02.07.2006 04:08    #77436     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Jak wy to robicie że macie takie sukkcesy ja w swoim życiu wygralem lige Mistrzów 4 razy.A gram juz caly rok...W Managera

m-a-t-t-e-o Partyzant

01.07.2006 21:29    #77437     Sufler - Porady do gry - Polskie znaki w skórce
Prosiłbym o wytłumaczenie jak wgrać polskie znaki do tej skórki --> http://www.sorti(...)eid=1076
Próbowałem już sam sie z tym bawić ale nie wyszło :(. Eweutualnie jeśli to niemożliwe to prosiłbym byście mi polecili jakąś fajną skórkę z pl znakami.

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

01.07.2006 17:47    #77438     Sufler - Porady do gry - Brazylia
Brazylia przez cały turniej nie pokazała niczego co by było godne zdobycia tytułu, jak widac nie można grac starymi zawodnikami ala Cafu (jego czas minął i to dawno temu)

Proletariat

01.07.2006 14:10    #77439     Sufler - Porady do gry - Jeden celny strzał dwie bramki
Grałem już parę sezonów Wisłą, raz lepiej raz gorzej mi szło, aż tu nagle dochodzi do dziwnych zdarzeń w roku 2010. W lidze tak jakby komp sobie ustalił, że nie zdobędę tytułu i już :-) http://img25(...)s0gq.jpg
Takie coś jest co mecz. I co mecz komentarz "Wisła przegrała wygrany mecz", "Wisła powinna wygrać to spotkanie". Co najdziwniejsze w LM idzie mi jak nigdy! Pierwszy raz wyszedłem z grupy i to z pierwszego miejsca. Ja rozumiem, że czasami przychodzi kryzys, sam taki przechodziłem dwa sezony temu, gdzie z teoretycznie najsilniejszym składem ledwo ugrałem puchary, ale to nie wyglądało aż tak naciąganie.
A to co teraz wyprawiają napastnicy i to co broni bramkarz... I jeszcze zawsze w moim meczu przeciwnik wstawia jakiegoś juniora co ma 16 lat i statsy po 2-3 choć mają lepszych graczy! Żeby słabo grali (tak jak 2 sezony temu), to bym grzebał w taksie itp., ale ja mam zawsze w meczu ze 4 sytuacje sam na sam, czasem nawet z pustą bramką :-)
Czy jest sens kontynuować tą grę? Czy już całkiem się coś "popsuło"? Choć to nie jest jakiś daleki rok.

Proletariat

01.07.2006 12:21    #77440     Sufler - Porady do gry - znikajace sparingi
tak Jakub masz racje co do pierwszego ale nie w tym przypadku. Gram w polskiej drugiej lidze sparing planuje wyjazdowy z wisla w lutym miedzy zaplanowanymi juz wczesniej meczami. Wisla mowi tak ale meczu pomiedzy nimi nie widac. Prosze raz jeszcze wisle o ten sam termin, znowu tak i znowu dziura. O co afera? Drugi problem znalazlem zaraz jak kupilem gre a ten wczoraj. Zaproponuje im inny termin ale dojde do tego dnia i zobaczymy co wtedy bedzie.

PS Jakub ten drugi problem doswiadczyles?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution