Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

adryan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.07.2006 18:08    #77381     Sufler - Porady do gry - PRAWY OBROŃCA
zreszta co to za przyjemnosc grac zawodnikiem ktorego sam nie znalazles;]

mes Partyzant

04.07.2006 17:56    #77382     Sufler - Porady do gry - PRAWY OBROŃCA
POTRZEBUJĘ DOBREGO PRAWEGO OBROŃCĘ W TALENTACH PRAWYM JEST GAVRANCIC ALE ON MI NIE PASUJE (GRAM OLYMPIACOSEM PIREUS)

Proletariat

Jak poprawnie rozpakować facepacka (chodzi o ten najnowszy, wszystkich zawodników i trenerów państw, które występują na MŚ w 2006 w Niemczech) aby zadziałał? Wypakowuję do "C:Football Manager 2006datagraphicspicturesplayers" ale gdy włączam grę niestety nie działają mi owe facepacki. Tak wygląda np. adres przypadkowej reprezentacji (Polska) "C:Football Manager 2006datagraphicspicturesplayersFIFA World Cup 2006Grupa APolska" Czy tak to powinno wyglądać? Jeśli źle rozpakowałem to proszę o poprawną wersję, jeśli wszystko gra to czemu mi ich nie wyświetla??
Z góry dziękuję za pomoc.

Proletariat

04.07.2006 15:01    #77384     Sufler - Porady do gry - Transfery do wisły
Gołoś gra w Wiśle idioto

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

04.07.2006 13:46    #77385     Sufler - Porady do gry - bramki w historii zawodnika
No tak tylko, że pomyśl jaka by była wtedy baza danych. Bez dobrego kompa nie pograłbyś "se".

rinho Partyzant

04.07.2006 12:24    #77386     Sufler - Porady do gry - losowanie wynikow w fm
Ja kiedyś (młody byłem i głupi ;)) miałem wrażenie, że wyniki są losowane, ale nie na równych prawach :) Tzn. sądziłem, że tak jak bukmacherzy wyznaczają szanse drużyn, to tak samo możliwe jest wygranie danej drużyny :).
Tak bardziej obrazowo. Milan gra z Treviso. Dużo większe szanse ma Milan. Więc tak jakby losują kulke oznaczającą drużynę z kubełka, przy czym kulek Milanu jest 10, a Treviso 1 :D
Ale tak jak już mówiłem, porzuciłem ten tok myślenia :D

adrianc17 Partyzant

04.07.2006 11:59    #77387     Sufler - Porady do gry - reprezentacja
ustaw sobie filtr i wyszukaj zawodników któży mogą grac dla twojej reprezentacji i wiek max. 25 czy ile chcesz, ustaw w kolejności wg. wartości i masz dobrze

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
04.07.2006 11:53    #77388     Sufler - Porady do gry - losowanie wynikow w fm
Ja nie odnosze takiego wrażenia. Gdyby wyniki były losowane, na początku dziennym byłyby zwycięstwa Empoli nad Milanem i zdobywanie mistrzostwa przez średnie i słabe kluby. Zdarzają się niespodzianki, np. u mnie niedawno Bochum wygrało Bundesligę, ale prawdopodobieństwo ze stanie sie tak drugi raz jest mniejsze niż prawdopodobienstwo trafienia szóstki w totka (no, moze troche przesadziłem ;) ).

adrianc17 Partyzant

04.07.2006 11:26    #77389     Sufler - Porady do gry - Athletic
jak grałem w cm4 to do atleticu przeszedł gilberto z arsenalu co mnie zdziwiło więc przejąłem atletic i chciałem kupic mikela artetę to wyskoczył komunikat że nie jest on baskiem a gilberto to pewnie jest :)

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

04.07.2006 11:16    #77390     Sufler - Porady do gry - Ofensywny pomocnik ( lewy )
Znam tych piłkarzy :) Poulsena mam w Mnau, a Sanli Tuncayem interesuje się zawsze na początku kilka dobrych europejskich zespołow takich jak barcelona, juve czy arsenal.. więc on przechodzi do tych lepszych klubów.. Sergey Kisliyak dobry jest do klubu typu Koleln, a nie ManU.. Cassano myśl racjonalnie- czy tottenham stac na kupno takiego piłkarza?? jest jeszcze dobry owen hargraves któremu kontrakt wygasa, ale zawsze przedłuża kontrakt z bayernem.. Syley Ali Muntari - za zadne skarby nie chca go sprzedac:/ daje 20mln i nic..

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution