Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

ronnie10 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.07.2006 05:09    #77371     Sufler - Porady do gry - jak zmienic czcionke?
jak zmienic czcionke w skinie metallic 2007 bo mam zamiast polkich znakow kwadrciki? albo czy mozna jakos "wgrac"do rejestru fm-a?? bo przeinstalowywalem system i nie mam fm-a w rejestrze a w zwiazku z tym nie chodzi mi CmRev Font Changer:((

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
05.07.2006 04:44    #77372     Sufler - Porady do gry - Rozgrywający i Snajperzy
Jest to dosyc ryzukowne i trzeba miec naprawde dobrego snajpera/rozgrywajacego, zeby to ustawiac. Snajper to zawodnik ataku, do ktorego kierowane sa wszystkie pilki. W zaleznosci od typu napastnika (szybki Owen, grajacy glowa Crouch, drybler Tevez) wybierasz sposob dogrywania (sprawdz w instrukcji). Rozgrywajacy powinien byc kreatywny, dobrze podawac, miec technike oraz sporo sil.

Greskov Partyzant

05.07.2006 04:40    #77373     Sufler - Porady do gry - prefered moves
a ja bardzo lubie jak zawodnik posiada szereg takich zagran w swoim repertuarze, np te piledrivery franka lamparda albo loby niektorych napastnikow... a wiecie moze czy u regensów pojawiaja sie preferd moves bo ja nigdy sie nie spotkalem???

SZk Pierwiastek Inteligencki

05.07.2006 04:39    #77374     Sufler - Porady do gry - Forma
O ile jest to stopniowalne, to chyba tak:
fully fit
match fit
severelly lacking match fitness
lacking match fitness
unfit - needs both matches and intensive training
jaded - in need of a rest (zmeczony)
unfit
extremely unfit
injured

Calosc sprowadza sie do wystawiania co najwyzej trzech pierwszych, w tym trzeci z duza doza ostroznosci, najlepiej zeby nie gral plenych 90 minut.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

05.07.2006 04:34    #77375     Sufler - Porady do gry - problem!!:((
Z tego co słyszałem, to też się nie da nic w takiej sytuacji zrobić. Spróbuj odpalić wcześniejszego sejva i dograć do tego dnia, może pomoże.
myspace.com/marneszanse

BOSS155 Partyzant

05.07.2006 04:29    #77376     Sufler - Porady do gry - odzyskać
Jest taki program Drive Eescue czasem można cos nim odzyzskac ale nie zawsze

mathis999 Partyzant

05.07.2006 03:55    #77377     Sufler - Porady do gry - odzyskać
są specjalne programy do odzyskiwania danych ale czy save to niewiem jakim cudem usunales swoj save??

ronnie10 Partyzant

05.07.2006 03:43    #77378     Sufler - Porady do gry - problem!!:((
jak w temacie mam problem gram juz 4 sezon 1 kariere i caly czas o okreslonej dacie wyskakuje okienko z napisem : "napotkano powazny blad i aplikacja zostanie zamknieta":[ odpowidzcie co moge zrobic zeby nie miec tego klopotu??

Proletariat

05.07.2006 03:02    #77379     Sufler - Porady do gry - Blad auto setup
Luogo grande, ritornerň definitivamente;) http://www.rewterz.org

szypon Partyzant

04.07.2006 18:16    #77380     Sufler - Porady do gry - Trening a zawodnicy (problem)
Witam,
chciałbym ponownie poruszyć sprawę treningu. (szukałem na suflerze coś związanego z tym tematem, lecz nie znalazłęm nic satysfakcjonującego, lub jak zwykle coś przegapiłem :P).
A mianowicie. Rozgrywam pierwszy sezon Kujawiakiem Włocławek. Po różnych próbach z taktykami, znalazłem taką, dzięki której miałem serię 10 zwycięstw z rzędu (!). Cały czas moi zawodnicy trenowali PROGRAMEM OGÓLNYM. Niektórym umiejętności rosły, a innym prawie wcale. Zacząłem troszkę kombinować z taktyką, gdyż kolejne mecze kończyły się remisem, i chciałem stworzyć kilka reżimów treningowych. Bez skutku. Reżim dla bramkarzy, obrońców środkowych, obrońców bocznych, pomocników ofensywnych, defensywnych i środkowych oraz napastników nie przyniósł oczekiwanych efektów, a nawet pogorszył sprawę. Umiejętności piłkarzy drastycznie zaczęły spadać. Tylko niewielu piłkarzy podniosło umiejętności w 2,3 statystykach. W przerwie zimowej dałem zawodnikom 1 tydzień wolnego i w tym czasie zmieniłem trening na 4 reżimy: bramkarze, obrońcy, pomocnicy i napastnicy. Po kilku dniach treningu sytuacja wygląda podobnie jak w poprzenich reżimach... :( Nie weim co robić. Chciałbym aby ktoś mi doradził w tej sprawie.
Poza tyym na początku sezonu zatrudniłem do klubu bodajże 11 trenerów (jeden 5-gwiazdkowy, czterech 4-gwiazdkowych i reszta trzy-gwiazdkowi). Każdy odpowiada za jeden trening w zależności od ich umiejętności ( a propos, jak zwiększyć obciążenie treningu z "lekkiego" na inny w oknie z trenerami?)

Proszę o pomc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution