Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Klim Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.07.2006 04:11    #77331     Sufler - Porady do gry - Trening vs. Zgranie
kurcze żebym ja miał pewność że to tylko forma dołuje (a nie wydaje mi się bo opis formy większosci zawodników pierwszej 11 to w "świetnej formie";) a nie sposób terningu szwankuje to bym był zadowolony :) pozatym wyniki nie sa wcale najgorsze ... ale sposób gry mnie martwi ==> wiekszosc bramek pada ze stałych fragmentów , brak rozgrywania ("i znów niecelne podanie...;/";)błedy w zakładaniu pułapek offsajdowachy ,mało sytuacji podbramkowych itp. co prowadzi do tego że mecze koncza sie komentarzem w stylu druzyna XXX wygrywa ale samo spotkanie rozczarowało , co za nudny mecz(remis) lub druzyna XXX mogła bez trudu wygrac ten mecz ... co do taktyki mam kilka wypróbowanych którymi gram zamiennie - wyniki różne ale styl gry lepszy ,nowych zawodnków którzy odgrywaja ważna role w pierwszej 11 - brak , zawodnicy równierz przemeczeni nie sa ...

rinho Partyzant

07.07.2006 03:31    #77332     Sufler - Porady do gry - Trening vs. Zgranie
Osobny trening raczej nie ma wpływu w grze na zgranie podczas meczu. Może po prostu twoja drużyna ma okres słabszej formy? :D W każdym bądź razie poczekaj jeszcze trochę, na pewno zaczniesz lepiej grać ;)

oniek Partyzant

Ja kiedys gralem WISLĄ mialem rok 2013. Sprobuje znalezc tego save'a lae pamietam ze mialem tam kilku swietnych pilkarzy (z tych co graja na poczatku gry to cavenaghi, hubshman-jego pozniej sprzedalem i wielu innych ktorzy dochodzado gry pozniej, wygrywalem ta wisla lige mistrzow prawie w kazdym sezonie (w pierwszym Puchar Uefa w drugim 1/8 finalu ligi mistrzow a pozniej ciagle zwyciestwa) Sejwa jak znajde to z 2011 czy 2012 roku bo nie zgralem nowszego przed formatem a tego z 2010 znalazlem u kolegi nakompie bo mu kiedys sie nim chcwalilem :)
POZDRAWIAM

Klim Partyzant

07.07.2006 03:01    #77334     Sufler - Porady do gry - Trening vs. Zgranie
Motyw jest taki znalazłem zdawało by się złoty sposób treningu ... mianowicie ustawiłem osobne reżimy treningowe dla kazdej pozycji (z podziałem na poszczegulne pozycje np OL/P i OŚ trenuja osobno itd.) ... ale właśnie ,chyba mi sie tylko zdawało że znalazłem ;/ ... Bo pomimo tego że atrybuty zawodników rosna jak na drożdzach to mam wrażenie że zawodnicy poprostu przestali sie ze soba rozumiec na boisku poprzez taki sposób treningu (celność podań spadła do wartości 40-50%, pomijanie linji pomocy przy rozgrywaniu itp.)Co zrobić zmieniać trening na ogólny co jakis czas ? Jakie macie doswiadzczenia z takimy przypadkami ?

Proletariat

06.07.2006 15:54    #77335     Sufler - Porady do gry - barca
czy w lidze hiszpanskiej da sie jakos zmienic zeby gralo wiecej niz 25 pilkarzy jak tak to kiedy da sie to zmienic ?? czy da sie zmienic to w edytorze??

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
06.07.2006 14:56    #77336     Sufler - Porady do gry - ORYGINAŁ
Umiem wyłączać Caps Locka ;) Ale LUDZIE!! Nie chcecie kupować oryginałów?? Ok, nie kupujmy....tylko robiłbyś sam jakąś pracę jeśli nikt Ci za to nie zapłaci?? Fajnie by było jakby tata wrócił z pracy i mówi ze kolacji nie będzie bo mu nie płacą bo jakiś idiota w firmie uważa ze płacenie to wyrzucanie pieniędzy w błoto?? LUDZIE CHCECIE GRAĆ ALE NIE CHCECIE "SPONSOROWAĆ" produkcji gier... Dlatego Polska tak wygląda... Bo czy sie stoi czy sie leży 1500 sie należy!! Wszystko wam sie należy drogie DZIECI NEOSTRADY??
Uff, lepiej mi! A teraz jeszcze dwie sprawy :) Po pierwsze, dlaczego kurcze po serii 9 zwycięstw zaczynam nagle remisować i przegrywać? Tak dobrze szło, paramaetry treningu rosnął, kondycja w dniu meczu 94-100 a przegrywam...
I druga sprawa, sądze ze skoro dział TALENTY ma się dobrze to mozna przykleić jeden temat o treści: ZAWODNIKÓW NA POZYCJE Bramkarz, obrońca, pomocnik, napastnik znajdziecie w dziale TALENTY... A te głupie pytania z Suflera można kasować :) Chyba :) nie naruszając wolności słowa ;)
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Proletariat

06.07.2006 14:31    #77337     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
zagram w managera przez siec... patch 6.03, update robiego 4.0. gg:7850265

thcxs Partyzant

do dupy taka gra ;P

szymek(L) Partyzant

06.07.2006 13:15    #77339     Sufler - Porady do gry - Mathis
To ze jest wychowankiem nie zwalnia od nie zglaszania do LM. Pilkarze do 21-ego roku zycia moga nie byc zgloszeni do LM i moga grac w niej i nie ma tutaj znaczenia czy jest to wychowanek czy nie. Kazdy pilkarz przed 21 rokiem moze grac bez zglaszania. Sa natomiast wymogi co do ilosci zgloszonych zawodnikow wychowanych w klubie i kraju, ale jesli nie spelnisz tych wymogow to nie zarejestrujesz skladu.

mes Partyzant

06.07.2006 12:49    #77340     Sufler - Porady do gry - B! w celticu
na jakim patchu grał BARTTOSCh w celticu??????

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.